Tudnivalók az akcióról
+Hogyan vásárolhatok a kedvezményes árakon?
Ahhoz, hogy az akciós árakon vásárolhass, nem kell mást tenned, mint feltölteni egy felsőoktatási diákigazolvány mindkét oldalát a webshopunkba, illetve magaddal vinned egy felsőoktatási diákigazolványt az üzleteinkbe. Ha nincs diákigazolványod, egy két hétnél nem régebbi felsőoktatási hallgatói jogviszony igazolás is megteszi. Ha felsőoktatásban dolgozó oktató vagy, akkor egy munkáltatói igazolásra van szükségünk.
+Meddig érvényes az ajánlat?
Az ajánlat 2017. augusztus 28. és 2017. november 4. között, illetve a készlet erejéig érvényes a weboldalon megjelölt modellekre. Más kedvezménnyel nem vonható össze.
+Hogyan vásárolhatok az akciós árakon az iSTYLE webshopban?
Jelentkezz be a felhasználói fiókodba. Ha még nincs ilyened, kérjük regisztrálj.
• A „Diákigazolvány feltöltése” menüpontban töltsd fel egy érvényes felsőoktatási diákigazolvány mindkét oldalát, vagy hallgatói jogviszony igazolást, vagy munkáltatói igazolást.
• Eztuán a megfelelő termékeknél az akciós árakat látod, és ezeken is rendelheted meg őket a megszokott szállítási és fizetési módokkal.
• Kérjük vedd figyelembe, hogy az ügymenet gyorsítása érdekében utólag ellenőrizzük a feltöltött dokumentumok érvényességét. Amennyiben ezek nem felelnek meg a követelményeknek, a rendelésedet töröljük, a bankkártyás fizetési móddal kifizetett összeget pedig visszautaljuk a számládra.
+Hogyan vásárolhatok az akciós árakon az iSTYLE üzletekben?
Hozd magaddal egy érvényes felsőoktatási diákigazolványt, vagy hallgatói jogviszony igazolást, vagy munkáltatói igazolást. A kollégáink ellenőrzik érvényességét, illetve digitális másolatot készítenek róla az Apple számára. Ezután a kedvezményes árakon vásárolhatsz
+Hány terméket vásárolhatok meg akciósan?
Egy érvényes diákigazolvány/munkáltatói igazolás egy (az akcióban részt vevő) Mac modell kedvezményes áron történő vásárlására jogosít fel.
+Kérhetek ÁFÁ-s számlát a vásárlásról?
Igen, bármilyen névre vagy cégnévre ki tudjuk állítani a számlát.
+Hitel van?
Igen, üzleteinkben és a webshopon egyaránt lehetőséged van a Cetelem részletfizetési konstrukcióival vásárolni. A részletekről érdeklődj kollégáinknál vagy tájékozódj ezen a linken.