Beats Solo3 Wireless On-Ear Headphones - Gloss Black:

Beats Solo3 Wireless On-Ear Headphones - Gloss Black

SKU
MNEN2EE/A
Akár 40 óra akkumulátor-üzemidejével a Beats Solo3 vezeték nélküli fejhallgató tökéletes a mindennapokra. A Fast Fuel gyorstöltővel 5 perc töltés után 3 órán át használhatod. Élvezd szabadon a díjnyertes Beats hangzását az 1-es osztályú Bluetooth® vezeték nélküli technológiával. A párnázott fülpárnákat a füledhez igazíthatod, hogy egész nap kényelmesen viselhesd.

Vezeték nélkül, ahogy kell

A Beats Solo3 vezeték nélküli fülhallgató csak rád vár. Azonnal készen áll – kapcsold be, tartsd közel az iPhone-odhoz, aztán kapcsolódj egyszerre az Apple Watchodhoz, az iPadedhez és a Macedhez*. Az 1-es osztályú Bluetooth technológiát használó Solo3 vezeték nélkül gondoskodik életed zenéiről.

Érezd a zenét

A Beats Solo3 vezeték nélküli fejhallgató lelke a díjnyertes Beats hangzás. A fejhallgató prémium hangzást nyújt. Finomhangolt akusztikája maximális tisztaságot, hangterjedelmet és egyensúlyt biztosít a használójának. A kényelmesen puha fülpárnák megszűrik a külső zajokat, hogy zavartalanul élvezhesd a hangzást. Így a zene olyan lesz, amilyennek lennie kell.

Egész napos lejátszás

Az Apple W1 chippel felturbózott Beats Solo3 vezeték nélküli fejhallgató akár 40 óra akkumulátor-üzemidőt biztosít. A Fast Fuel gyorstöltővel 5 perces töltés után további 3 órán át hallgathatod a zenéidet, és máris ott folytathatod, ahol abbahagytad. Az integrált vezérlőkkel és a kettős nyalábformáló mikrofonokkal hívásokat fogadhatsz, zenét hallgathatsz, beállíthatod a hangerőt és aktiválhatod Sirit menet közben.

Egyéni kényelem

Merész, áramvonalas formájával a Beats Solo3 vezeték nélküli fejhallgató hű marad elődeihez. A puha fülpárnákat a füledhez igazíthatod, hogy egész nap kényelmesen hallgathasd a zenéidet. Lendületes ívek és dönthető fülhallgatókagylók teszik teljessé a természetes illeszkedést, a maximális kényelemért és tökéletes hangzásért.

*iCloud-fiók és macOS Sierra, iOS 10 vagy watchOS 3 szükséges hozzá

 

Kiemelt jellemzők

1-es osztályú Bluetooth® technológia a készülékek csatlakoztatásához és a vezeték nélküli zenehallgatáshoz

Díjnyertes hangzás és dizájn, amit a Beatsszel megszerettél

Akár 40 óra akkumulátor-üzemidő a több napos használathoz

A Fast Fuel gyorstöltővel alacsony töltöttség esetén 5 perc töltés után 3 órán át használhatod

Állítható, kényelmes és párnázott fülhallgatókagylók a mindennapos használathoz

Karcsú, áramvonalas dizájn, strapabíró és összehajtható, így bárhova magaddal viheted

Aktiváld Sirit, fogadj hívásokat és vezéreld a zenét a fülrészbe épített multifunkciós vezérlőkkel

 

Észrevetted?

A beépített mikrofonnal és a fülrészbe épített vezérlőkkel a hívásfogadás, a zenelejátszás vezérlése és Siri aktiválása csak egy ujjnyira van.

Gyártó
Beats by Dr. Dre
Szín
kozmoszfekete
Megszűnt termék
Nem