Mozogj velünk és Nyerj egy vadiúj Beats Studio Buds-t!

Oszd meg edzéseidet Instagram postban az #iSTYLEfitness hashtag használatával és nyerj egy vadiúj Beats Studio Buds fülhallgatót!

Beats Studio Buds

Nem kell fitneszgurunak vagy szakértőnek lenni ahhoz, hogy valaki lássa, az Apple termékei és szolgáltatásai kiválóak sportoláshoz, aktív kikapcsolódáshoz vagy úgy általában egy egészségesebb életmód kialakításához. Legyen szó akár az Apple Watch-ról, akár az AirPods-ról, vagy a szolgáltatások terén az Apple Music-ról és az Apple Fitness-ről, látható, hogy a gyártó igyekszik számunkra mindent megadni.

Mi pedig természetesen igyekszünk erre rávilágítani! Pontosan ezért felcsaptunk az Instagrammon fitnesz influenszernek, hogy mozgásra és sportolásra bírjuk a követőinket. Hogy meglegyen a kellő motiváció is, úgy döntöttünk bedobunk egy vadiúj Beats Studio Buds fülest ajándékba, amit a résztvevő követők között fogunk kisorsolni augusztus 10.-én.

Hogyan nyerhetek? 

Ahhoz, hogy nyerj nem kell mást tenned, mint a megadott időszakon belül (2021. július 8. 10:00 – augusztus 6. 23:59) a publikus profilodból postolni Instagramra egy vagy több edzésed. A postban fel kell tüntesd az egyedi #istylefitness hashtaget és be kell taggeld az iSTYLE hivatalos Instagram fiókját (@istylehu) is. Figyelj, mert a story-ban történő megosztások nem számítanak érvényes nevezésnek.

Ennyi.

Mit tud ez a bizonyos nyeremény füles?

Nem nyereményfüles, hanem Beats Studio Buds.

A Beats Studio Buds pedig nem más, mint az Apple által júniusban bemutatott új zajszűrős vezetéknélküli fülhallgató. A Beats márka alatt kiadott új füles árában és méretében is az AirPods és az AirPods Pro modellek alatt helyezkedik el, így van is néhány kulcsfontosságú különbség közöttük.

A Beats Studio Buds kialakítása szempontjából kisebb és kompaktabb, mint az AirPods Pro‌, de a kialakításuk hasonló, hiszen ugyanolyan gumiharangos, fülbe dugós kialakításuk van. A Beats Studio Buds egy szár nélküli formatervvel rendelkezik, melyet az új generációs AirPods Pro-k esetében is pletykáltak már korábban, így könnyen meglehet, hogy a jövőben a két fülhallgató még jobban hasonlíthat majd egymásra. 

Az ‌AirPods Pro-hoz hasonlóan, a Beats Studio Buds is aktív zajszűréssel rendelkezik. Azok, akiknek már szerencséjük volt meghallgatni azt mondták, hogy a zajszűrés és a hangzás tekintetében is kevés különbség van az AirPods Pro és az új Studio Buds között. Azt azért biztosra vehetjük, hogy a Beats termékektől megszokott, a mélyeket kiemelő hangzás ebben a termékükben is alap lesz.

A Beats Studio Buds töltőtokja oválisabb és kissé nagyobb. Akárcsak az ‌AirPods Pro‌ esetében, a Studio Buds tok további akkumulátor-élettartamot kínál, így 15 és 24 óra közötti üzemidőt kaphatunk, attól függően, hogy milyen gyakran használjuk az ANC funkciót.

A legnagyobb különbség azonban, ami elválasztja a Beats Studio Buds-t és az AirPods Pro‌-t, és egyben lehetővé teszi az árkülönbséget is – az a H1 chip hiánya. A H1 chip felelős ugyanis azért a sok "varázslatért", amely miatt az ‌AirPods‌ és az ‌AirPods Pro‌ úgy működik az Apple készülékeivel, ahogy egyik másik gyártó készülékeivel sem. A Studio Buds esetében azonban a gyártó egy sokkal platformfüggetlenebb felhasználói élményt tűzött ki célul és úgy tervezte meg a fülhallgató funkcióit, hogy az mind az iPhone, mind az Android felhasználók számára vonzó legyen.

A termék fehér, fekete és piros színekben lesz kapható és előre láthatólag a nyár végén érkezik a magyar piacra, ezért a szerencsés nyertesünk az elsők közt tudhatja majd magáénak az új fülest.

Ha még mindig olvasod ezeket a sorokat, akkor valamit rosszul csinálsz, mert már rég mozognod és postolnod kéne. Mire vársz még? Irány az edzőterem!

A nyereményjáték részletes szabályzatát ide kattintva érheted el.