DJI - Osmo Mobile 2 stabilizátor:

DJI - Osmo Mobile 2 stabilizátor

SKU
DJIOSMOMOBILE2APR
Oszd meg a történeted

Oszd meg a történetedOszd meg a történeted
Oszd meg a történeted
Az Osmo Mobile 2 egy kézi gimbal, mellyel könnyedén megoszthatod a történeted. Legyen bármi is a szenvedélyed, az Osmo Mobile 2-vel könnyedén rögzítheted élményeidet. A könnyű súlynak, az intelligens funkcióknak és az erős akkumulátornak köszönhetően az Osmo 2-vel bármikor készen állsz a mesélésre.


Aktív követés
Motionlapse
Zoom irányítás
Timelapse
Motionlapse
Hyperlapse
Idő lassítás
Zoom irányítás
Stabil és sima mozdulatok
Készíts filmet az útról. Válassz ki egy alanyt, majd bízd rá magad az Aktív követés funkció nyújtotta kényelemre – a beépített szenzorok és a kefe nélküli motor maximális stabilitást biztosít. Legyen szó kis rezgésekről gördeszkázás közben vagy ugrás okozta instabilitásról, az Osmo 2-vel a telefon stabilitása biztosítva van.
Fedezd fel a panoráma világát
Kalandjaid során számos lélegzetelállító tájra és lenyűgöző épületre bukkanhatsz. Örökítsd meg ezeket a pillanatokat a nagy felbontású panorámaképekkel. Az Osmo Mobile 2 automatikusan mozog, hogy több képet összerakva alkossa meg a gyönyörű panorámaképet. Használd a telefonodon a Táj vagy a Portré módot és örökítsd meg az élményt úgy, ahogy te látod.
Könnyű és hordozható
Vidd magaddal a történeted. Az Osmo Mobile 2 erős kompozit anyagokból készült, így a súlya csupán 485 gramm – tökéletes a mindennapi használathoz. A megújult kialakításnak köszönhetően, az eszköz összecsukva kompakt, még kisebb méretű, mely megkönnyíti a szállítást. Mozogj, fotózz, majd oszd meg élményeidet az Osmo Mobile 2-vel.


Súly
485g
Akkumulátor üzemidő
15 óra
Méretek
72 × 113 × 295mm
Gyártó
DJI
Megszűnt termék
Nem
Szín
fekete
Színek
fekete
iOS kompatibilitás
iOS 10 and higher
iPhone kompatibilitás
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s/SE
Vezetéknélküli csatlakozás
Bluetooth 4.0 LE
Energiaellátás

2600 mAh LiPo akkumulátor
Üzemidő:: 15 óra
Töltési idő: 2 óra

Méretek

72 x 113 x 295 mm
485 g

Mi van a dobozban?
Osmo Mobile 2 stabilizátor
Töltőkábel