EVE - Degree hőmérséklet és páratartalom monitor:

EVE - Degree hőmérséklet és páratartalom monitor

SKU
10EAF9901

Hőmérséklet és páratartalom monitor.
IPX3 vízálló.

Ezek is érdekelhetnek:

Kiváló minőségű eloxált alumíniumból készült. Az Eve Degree páratlan pontossággal nyomon követi a hőmérsékletet és páratartalmat. Hozzáadhatsz egy funkcionális eleganciát bármilyen helyiségbe, és az IPX3 vízállóságának köszönhetően még a szabadtéren is használhatod.

Láss bele.

Az Eve Degree közvetlenül az iPhone vagy iPad készülékedhez csatlakozik, így szemmel látható grafikonokat nap, hónap vagy év szerint tekintheted meg. Hozz okosabb döntéseket.

Javíts a kényelmeden.

Az Apple HomeKit technológiának köszönhetően az Eve Degree zökkenőmentesen működik együtt a csatlakoztatott tartozékokkal. A ventilátor automatikusan bekapcsol, amikor a hőmérséklet felmelegszik. Vagy kapcsold be a párásítót, ha a levegő túl száraz lesz. Ez egy összekapcsolt ökoszisztéma szépsége. Anélkül szolgál Téged, hogy megkérdnéd rá.

Magába foglalja a tökéletességet.

Az Eve Degree elegáns és kompakt. Az elegáns külseje alatt azonban számos kifinomult funkcióval rendelkezik: csúcsminőségű szenzorok, amelyek páratlan pontosságot biztosítanak. Hatékony Apple HomeKit technológia, amely egyszerű telepítést biztosít a fejlett biztonság mellett. És a legmodernebb Bluetooth Low Energy technológiát, amely igazán vezeték nélküli és energiatakarékos. Annyira hatékony, hogy a cserélhető akkumulátor egy egész éven át képes működni.

Gyártó
EVE
EAN
4260195391512
Megszűnt termék
Nem
Szín
ezüst
Tárhely
Nem
HomeKit kompatibilitás
Nem
Csatlakozás
Nem
iPhone kompatibilitás
iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus
iPad kompatibilitás
iPad Pro 12.9" (2. gen), iPad Pro 12.9", iPad Pro 10.5", iPad Pro 9.7", iPad (5. generáció - 2017), iPad Air 2, iPad Air
Kompatibilitás
Az Eve iPhone-al, iPad-del vagy iPod touch-al való használatához iOS 10.3 vagy újabb verzió szükséges. A HomeKit-kompatibilis tartozék vezérléséhez ajánlott az iOS 10 vagy újabb verzió.
Vezetéknélküli csatlakozás

Bluetooth

Conditions of Use

Működési hatótáv

-18 °C - 55 °C / 0 °F - 130 °F
0% - 100% páratartalom
260 - 1260 mbar / 7.7 - 37.2 inHg
IPX3 minősítésű

Energiaellátás

CR2450 cserélhető akkumulátor

Méretek

54 x 54 x 15 mm