EVE - Energy okos konnektor / aljzat (EU szabvány):

EVE - Energy okos konnektor / aljzat (EU szabvány)

SKU
1EE108301002
Kapcsold ki-be eszközeid, járj bárhol is. Ismerd meg, mennyi energiát fogyasztanak készülékeid, és hagyd őket életre kelni. Amiről az Eve Energy szól: Te irányítasz!

Eve - Energy okos konnektor

Vezérlés akár hangutasítással

Foglaltak kezeid? Vagy csak szimplán már kényelembe helyezted magad? Kapcsolj be bármilyen eszközt egy egyszerű érintéssel vagy Siri hangutasítással.

Hozzáférés útközben

A home hub segítségével távolról is vezérelheted otthoni eszközeid, legyél bárhol is a világban

Automatizáld a mindennapi folyamatokat

Állíts be egyszerűen ütemezést a fények, párásítók, ventillátorok vagy bármilyen egyéb készülékek részére. Végezd napi rutinod, közben az otthonod is végzi sajátját.

Biztonság mindenek előtt

Az EVE összes okoskiegészítője HomeKit kompatbilis. A személyes adataid semmilyen körülmények között nem kerülnek rögzítésre, nem kerülnek mentésre egy felhőbe, vagy nem kerülnek eladásra. Még akkor is, ha otthoni hubon keresztül távolról éred el otthoodt, az összes adat végpontig titkosítva van és tárolódik az iPhone vagy iPad készülékeden. Kiváló magánélet, fejlett biztonság és abszolút nyugalom - mindez egyben.

Gyártó
EVE
EAN
4260195391277
Megszűnt termék
Nem
Szín
fehér
Tárhely
Nem
HomeKit kompatibilitás
Igen
Csatlakozás
Bluetooth
iOS kompatibilitás
iOS 8 vagy újabb
Rendszerkövetelmények
Tavoli vezérléshez Apple TV (tvOS 11 vagy újabb) vagy iPad (iOS 11 vagy újabb) eszközre van szükség, mely az otthoni hub-ként szolgál.