EVE – Extend Bluetooth hatótáv kiterjesztő

SKU
10EAB9901
 

Készletinformáció

Ezek is érdekelhetnek:

Részletek

Az emelettől kezdve a garázson és borospincén át egészen a teraszig, az Eve Extend hozzáférést biztosítás otthonod legtávolabbi sarkában elhelyezz Bluetooth kompatibilis Eve eszközeidhez - és még azon is túl. Az egész Eve ökoszisztéma zökkenőmentes irányításához.

Tapasztald meg a teljes vezeték nélküli szabadságot

Az Eve Extend közvetlenül csatlakozik az Eve kiegészítőkhöz, az iPhone vagy otthoni hub hatósugarán kívül, és elérhetővé teszi azokat a Wi-Fi hálózaton keresztül. Mostantól semmi sem lehet akadály és nincs lefedetlen terület. Legyen szó a pince páratartalmának ellenőrzéséről vagy akár a kerti locsoló bekapcsolásáról, minden Eve eszközöd elérhető.

Mely Eve kiegészítők kompatibilisek az Eve Extend termékkel?

Az összes Bluetooth kompatibilis Eve kiegészítő, az Eve Thermo (2015) és az Eve Room (2015) kivételével, mindkettő kijelző nélkül. Technikai okokból a kompatibilitás nem lehetséges.

Élvezd a teljes adatvédelmet

Pont mint az Eve alkalmazás, az Eve Extend is pontosan tudja, milyen feladatot hajtanak végre az eszközeid. De mindösszesen ennyi. Az adataid nem kerülnek elemzésre, megosztásra és nem tárolódnak semmilyen felhő tárhelyen. Még akkor is, ha távolról vezérled otthonod, minden használt információ a tiéd marad, csak a tiéd.

Minden Eve eszközöd elérhető közelségben

Hogy az otthonod minden szegletében elhelyezett Eve kiegészítőd elérd, egyszerűen csatlakoztass további Eve Extend hatótáv kiterjesztőt. Akár 8 eszközt is csatlakoztathatsz egyetlen Eve Extendhez.

Tulajdonságok

Gyártó
EVE
Szín
fehér
Méret
Nem
Csatlakozás
Wi-Fi
Méretek
75 x 23 x 78 mm / 3 x 0.9 x 3.1 in
HomeKit kompatibilitás
Igen
iOS kompatibilitás
iOS 12.3 vagy újabb
tvOS compatibility
tvOS 12.3 vagy újabb
Apple TV compatibility
Apple TV 4. gen, Apple TV 4K
Vezetéknélküli csatlakozás
Wi-Fi (2.4 / 5 GHz 802.11a/b/g/n)
Győződj meg róla, hogy a 2,4 Ghz-es, vagy az 5Ghz-es sávszélesség aktiválva van a routereden. A DHCP funkció aktiválása elengedhetetlen a használathoz. MAC cím hitelesítést ki kell kapcsolni.
Energiaellátás
USB (5 V, at least 500 mA)

Product declaration