EVE - ROOM beltéri levegőminőség elemző:

EVE - ROOM beltéri levegőminőség elemző

SKU
10EAM9901
Növeld a komfortot és élj okosabban. Az Eve termékcsalád tagjaival igazi okosotthont varázsolhatsz magad körül: csak pillants rá az iPhone-odra vagy iPad-edre, hogy a HomeKit-tel együttműködve rögtön ellenőrízd a levegőminőséget, a páratartalmat, légnyomást, energiafogyasztást, és még sok minden mást. Így nemcsak okosabb, de biztonságosabb is lesz az otthonod.

EVE ROOM – otthonod egészsége egy pillatásnyira

HomeKit-hez igazítva

Az Apple HomeKit technológiáját kihasználva egyszerű felhasználást, fejlett biztonságot, és Siri-vel együttműködő rendszert kapunk. Az ingyenes Eve alkalmazással és a HomeKit technológiával és összes adatot rendszerezheted és elemezheted.

Egyszerűen elegáns

Az Eve termékcsaládot direkt úgy tervezték, hogy látatlanul és elegánsan olvadjon bele a háztartásod környezetébe. Hála a Bluetooth kapcsolatnak és a hosszantartó, cserélhető akkumulátornak, a vezetékekkel sem kell bajlódnod.

Eve beltéri mérőegység

Ezzel a szobai mérőegységgel folyamatosan tudod monitorozni a levegő minőségét, a hőmérsékletet és a páratartalmat, ezzel biztonságosabbá és gazdaságosabbá tudod tenni az otthonod.

Gyártó
EVE
EAN
4260195390744
Megszűnt termék
Igen
Szín
fehér
Tárhely
Nem
HomeKit kompatibilitás
Nem
Csatlakozás
Bluetooth
iOS kompatibilitás
iOS 8 vagy újabb
iPhone kompatibilitás
iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s
iPad kompatibilitás
iPad Pro 12.9", iPad Air 2, iPad Air, iPad mini 4, iPad mini 3, iPad mini 2, iPad mini, Retina kijelzős iPad, iPad (3. generáció)
iPod kompatibilitás
iPod touch (6. generáció), iPod touch (5. generáció)
Vezetéknélküli csatlakozás
Bluetooth 4.0 Smart
Energiaellátás
3x AA Zamenljive baterije
Méretek
79 x 79 x 32 mm