Fotópályázat nyereményjáték, két fordulóban! 📸 😎

Kapd elő az iPhone-od, és lőjj egy szuper képet: Mit jelent számodra az Apple?

Készítsetek Apple termékmegjelenítést a képen bármilyen kreatív megoldással, és küldjétek be a poszt alá kommentben! Csatoljátok a képet és vegyetek részt a nagy értékű nyereményjátékban!
  • 1. helyezett: – 2 fő részére 3 nap/ 2 éj Wellness hétvége az Amadria Park Hotel Ivan szállodában (Sibenik/Horvátország) – a csomag tartalmazza a 2 éj szállást 2 fő részére büféreggelivel és a wellness szolgáltatások használatát, de nem tartalmazza az útiköltséget és a turisztikai adókat.
  • 2. helyezett: – 1 db Kellys Soot 30 gravel kerékpár
  • 3. helyezett: - 1 db AirPods töltőtokkal (2. generáció)
A játék két fordulós. Az első forduló során a Pályázat keretében elkészített fotókat az istyle.hu hivatalos Facebook oldalán közzétett poszt alá kell beküldeni 2019. október 31., 23:59-ig.
Ezt követően 5 fős bizottság értékeli a beérkezett Pályázatokat, melyekből kiválasztják a legjobban sikerült 10 fényképet. A shortlisten szereplő Pályázatok (fényképek) 2019. november 5-én egy Facebook album formájában közzétételre kerülnek az istyle.hu hivatalos Facebook oldalán. Az album közzétételétől kezdve 2019. november 12., 23:59-ig lehet szavazni az albumban levő képekre „lájk, imádom, vicces, hűha” hangulatjelekre (a továbbiakban: emotikonok) történő kattintással.
A Játék 2019. október 4. 11:30-tól 2019. november 12. 23:59-ig tart. A Pályázatok beérkezésének határideje: 2019. október 31., 23:59.
A játékszabályzatot itt olvashatod el.

Az Amadria Park hoteleket Horvátországban 3 kíváló helyszínen találjuk: Opatija, Šibenik és Zágráb. A 12 egyedi hotelünk prémium helyszíneken spa & wellness szolgáltatással kültéri medencékkel, gyönyörű strandokkal és exclusive gasztronómiai élménnyel várja kedves vendégeit. Rendkívül büszkék vagyunk a Šibenikben található Aquaparkunkra, és hogy az egyetlen hotel csoport vagyunk ilyen létesítménnyel. A hotel csoport rendelkezik a legnagyobb rendezvényközponttal is az egész Adriatic régióban.

Legújabb gyöngyszemünk az Amadria Park hotel Capital Zágráb belvárosában helyezkedik el. Legyen szó üzleti útról vagy pihenésről élvezni fogja a luxus kiszolgálást mindenhol. További információkért a legjobb árakért és foglalásért nézd meg honlapunkat és kövess minket a Facebook és Instagram oldalainkon.


A Kellys Bicycles-t 1991-ben alapította egy testvérpár Peter és Branislav Divinec. Koncepciójuk előremutatónak bizonyult, a saját gyártású kerékpár és kiegészítő gyártás ma 35 ország piacát szolgálja ki. A családi vállalkozásból a több, mint 25 év alatt közepes méretű céggé növekedő Kellys a kezdetektől nagyon gyorsan reagált a piac igényeire. Mára a Kellys saját tervező-fejlesztő csapattal dolgozik, és magas minőségű, saját tervezésű kerékpárjai és tartozékai büszkén viselik a márka szologenjét: Every bike has a mission, azaz minden kerékpárnak küldetése van. A közép-európai márka piacvezető a magyarországi piacon import kerékpár értékesítésben. Bővebb információ: www.kellysbike.com