Grenke lízing

Amit vállalkozásodnak nyújtunk:

  • kedvező kondíciókat,
  • adóteher csökkentést, mert a havi/negyedéves díjak 100%-ban költségként elszámolhatóak. Így beszerzésed nem beruházásnak számít, és a mérlegben sem fog kötelezettségként szerepelni,
  • önrész nélkül igénybe vehető finanszírozást,
  • 24 hónapos futamidőtől és nettó 200.000 Ft-os szerződésértéktől elérhető finanszírozást,
  • kényelmet a rugalmas online ügyintézéssel
  • kiegészítők is lízingelhetőek az eszközzel együtt,
  • a bonitás vizsgálatért (ügyfélminősítés) díjat nem számítunk fel.

Hogyan kell ezt érteni:

A konstrukciót a Grenkeleasing Magyarország Kft.-vel közösen dolgoztuk ki, melyben a Grenkeleasing Magyarország Kft. megveszi helyetted a kiválasztott konfigurációt, illetve eszközöket, majd azokat a választott futamidőre a céged használatába adja.

Pozitív bírálat esetén, a szerződés teljes körű aláírása után a kiválasztott árut átveheted, csak ezt követően kell fizetni az előre meghatározott havi/negyedéves díjakat.

A futamidő végén - amennyiben a lízingszerződés alapján minden fizetési kötelezettségednek eleget tettél - 1 havi díjnak megfelelő összegért az iSTYLE Hungary Kft.-től egy azonos eszköz vásárolható.

Fontos tudnivalók:

A finanszírozási ajánlat minden esetben tartalmaz egy eszközbiztosítást is, ez kötelező része a lízingnek. Eszközbiztosítás nélkül a lízingszerződés nem köthető meg.

A szerződéskötésnek van egy egyszeri, nettó 19 800 Ft‑os díja.

Az igénylés benyújtása papírmentes, a szükséges adatok megadásával online történik, pár perc alatt. Fontos megjegyezni, hogy a bonitás vizsgálat a Grenkeleasing Magyarország Kft. hatáskörébe tartozik, a döntést Grenkeleasing Magyarország Kft. hozza meg, üzletünknek nincs ráhatása az igénylés eredményességére. Az esetleges elutasító döntését a finanszírozó nem indokolja meg sem az ügyfélnek, sem üzletünk munkatársainak.

Minimális elvárások: legalább 2 lezárt teljes üzleti év, pozitív saját tőke, 10 millió forintos éves árbevétel (kisadózók esetén 5 millió forint). A minimális elvárások teljesítése nem jelent feltétlen pozitív bírálatot, azonban azok nem teljesítése automatikus, további vizsgálat nélküli elutasítást von maga után.

A havi/negyedéves díjak esedékessége: minden hónap/negyedéves első munkanapja, a fizetés módja: csoportos beszedési megbízás.

Az ügyintézés menete

A bonitás vizsgálathoz szükséges adatok:

Kalkulálható költségek:

A webáruházunkban elhelyezett kalkulátorok segítségével a futamidő kiválasztásával, könnyedén megtudhatod mekkora lesz a havi költséged.

Add meg a tervezett vásárlásod összegét, illetve válaszd ki a futamidőt, és nézd meg mekkora lesz a havi költséged.1

Jelen honlapon feltüntetett tájékoztatás nem teljes körű. A részletekért fordulj ügyfélszolgálatunkhoz/értékesítő kollégáinkhoz.