A Grenkeleasing Magyarország Kft. ajánlata
Nettó 200 000 Ft összegtől
Amit vállalkozásodnak nyújtunk:
  • kedvező kondíciókat,
  • adóteher csökkentést, mert a havi díjak 100%-ban költségként elszámolhatóak. Így beszerzésed nem beruházásnak számít, és a mérlegben sem fog kötelezettségként szerepelni,
  • önrész nélkül igénybe vehető finanszírozást,
  • 24 és 36 hónapos futamidőt és nettó 200.000 Ft-os szerződésértéktől elérhető finanszírozást,
  • kényelmet a rugalmas online ügyintézéssel
  • a bonitás vizsgálatért (ügyfélminősítés) díjat nem számítunk fel.

Milyen termékekre vehető igénybe?
Az ajánlat Mac, iPhone, iPad, Apple Watch és Apple TV termékekre vonatkozik. Példák az ajánlat igénybevételéhez:
  • Amennyiben egyidejűleg kosárba teszel egy iPhone-t és egy Apple Watchot a pénztárnál a fizetési módnál meg fog jelenni a Grenke fizetési mód.
  • Amennyiben 3 darab Apple TV kerül a kosaradba, a fizetési módnál nem fog megjelenni e Grenkelízing fizetési mód, mivel a megrendelés végösszege nem éri el a nettó 200 ezer Ft-ot.
  • Amennyiben 3 darab iPhone-t teszel a kosaradba, de mellé választasz 3 tokot, szintén nem fog megjelenni a Grenkelízing fizetési mód, mivel az kiegészítőkre nem vehető igénybe. Kérünk, hogy a termékekhez kapcsolódó kiegészítőkre egy másik megrendelést adj le.

Hogyan kell ezt érteni:

A konstrukciót a Grenkeleasing Magyarország Kft.-vel közösen dolgoztuk ki, melyben a Grenkeleasing Magyarország Kft. megveszi helyetted a kiválasztott konfigurációt, illetve eszközöket, majd azokat a választott futamidőre a céged használatába adja, tartós bérlet jellegű pénzügyi lízingszerződés keretében.

Pozitív bírálat esetén, a szerződés teljes körű aláírása után a kiválasztott árut átveheted, csak ezt követően kell fizetni az előre meghatározott díjakat.

A futamidő végén az eszközt vissza kell adnod valamelyik iSTYLE üzletben. Kérjük, töröld az eszközről az adataidat és figyelj rá, hogy a készülék működőképes és sértetlen állapotban legyen.


Fontos tudnivalók:

A finanszírozási ajánlat minden esetben tartalmaz egy eszközbiztosítást is, ez kötelező része a pénzügyi lízing konstrukciónknak, ami nélkül a szerződés nem köthető meg.

A szerződéskötési díj elengedésre kerül.

Az igénylés benyújtása papírmentes, a szükséges adatok megadásával online történik, pár perc alatt. Fontos megjegyezni, hogy a bonitás vizsgálat a Grenkeleasing Magyarország Kft. hatáskörébe tartozik, a döntést Grenkeleasing Magyarország Kft. hozza meg, üzletünknek nincs ráhatása az igénylés eredményességére. Az esetleges elutasító döntését a finanszírozó nem indokolja meg sem az ügyfélnek, sem üzletünk munkatársainak.

Minimális elvárások: legalább 2 lezárt teljes üzleti év, pozitív saját tőke, 10 millió forintos éves árbevétel (kisadózók esetén 5 millió forint). A minimális elvárások teljesítése nem jelent feltétlen pozitív bírálatot, azonban azok nem teljesítése automatikus, további vizsgálat nélküli elutasítást von maga után.


A havi díjak esedékessége: minden hónap első munkanapja, a fizetés módja: csoportos beszedési megbízás.

A fenti konstrukció 2018. szeptember 28. napjától visszavonásig vehető igénybe.


Az ügyintézés menete

A bonitás vizsgálathoz szükséges adatok:


Jelen honlapon feltüntetett tájékoztatás nem teljes körű. A részletekért fordulj ügyfélszolgálatunkhoz/értékesítő kollégáinkhoz.