Dolgozz otthonról

Home Office

Nem maradsz hátul a legújabb Apple eszközökkel.
Dolgozz bárhonnan, az Apple ökoszisztéma lesz a legnagyobb segítséged.

Hatalmas dolgokra képes.

Az elmúlt évtizedekben a Mac nemcsak a világ legnagyobb nevű mérnökeit, művészeit, tudósait, tervezőit és zenészeit segítette a munkájukban, hanem számtalan diáknak is megkönnyítette a tanulmányait. Hiszen elég erős ahhoz, hogy legambiciózusabb ötleteiket is megvalósítsák vele – nagy teljesítményű grafikus rendszere és processzorai, korszerű adattárolója és memóriája, valamint bámulatos Retina kijelzője jóvoltából könnyedén elbír bármilyen profi szintű alkalmazás futtatásával.

Az alapokat mi biztosítjuk.

Válogass az iSTYLE saját gyártású kiegészítői közül. Adapterek, kábelek, átalakítók, mi mindenre gondoltunk.

Tedd teljessé az élményt kiegészítőkkel.

Böngéssz kiemelt tartozékaink közül, hogy a legtöbbet hozhasd ki kedvenc eszközeidből. Legyen szó tanulásról, munkáról vagy szórakozásról, a megfelelő kiegészítőkkel egyik sem jelenthet kihívást.

Dolgozz otthonosan. Otthonról.

A hatékony munkavégzéshez elengedhetetlen, hogy otthonosan érezd magad a munkakörnyezetedben. Összeválogattunk neked pár kiegészítőt, amik segíthetnek irodává varázsolni az otthoni asztalod.

Egyszerre több appban is dolgozhatsz.

Van, hogy nem elég egyszerre egy appot használni a munkához. Multitaskinggal prezentációt készíthetsz Keynote-al, és mellé teheted a Jegyzetek appban megnyitott feljegyzéseidet – Split View nézetben mindkét ablak aktív marad. Vagy miközben a Safariban a gazdasági trendekről olvasol, a Pages‑ben grafikonon ábrázolhatod ezek változását. A Dockból bármikor előhívhatod a leggyakrabban, illetve a legutóbb megnyitott appokat és projekteket, és villámgyorsan válthatsz közöttük. A húzással való áthelyezés lehetővé teszi, hogy egyszerűen átemelj dolgokat egyik appból a másikba.

Használd iPad-ed Mac-kijelzőként a Sidecar segítségével

A Sidecar kiterjeszti, illetve tükrözi a Mac íróasztalát, így második kijelzőként használhatod az iPaded munka vagy tanulás közben.

Kattints az AirPlay ikonjára a Mac menüsávján, majd válaszd ki azt a lehetőséget, amellyel az iPadhez lehet kapcsolódni. Az iPad ezután kiterjeszti a Mac íróasztalát. Áthelyezhetsz rá ablakokat, és úgy használhatod, mint bármely más kijelzőt. Dönthetsz úgy is, hogy tükrözöd a Mac kijelzőjét, így mindkét képernyőn ugyanaz lesz látható. Ez kiváló megoldás, ha meg szeretnéd osztani másokkal is a Mac képernyőjét.

Az egér vagy a trackpad helyett az Apple Pencillel is elvégezheted a következő műveleteket az iPaden, amikor az kiterjeszti vagy tükrözi a Mac kijelzőjét: mutatás, kattintás, kiválasztás, továbbá olyan feladatok, mint a rajzolás, fotószerkesztés és objektumok módosítása. Segítségével ezenkívül írhatsz, rajzolhatsz, és jelölésekkel láthatsz el dokumentumokat – mindeközben élőben láthatod a frissítéseket a Macen.

Legyen a munkád a fókuszban.

Egy zsúfolt otthoni környezetben nehéz lehet a munkára vagy a tanulásra koncentrálni, munkatársakkal egyeztetni. Fül- és fejhallgatóink segítségével könnyedén fogadhatsz konferenciahívásokat vagy hallgathatsz előadásokat. Ha pedig teljesen kizárnád a külvilágot, akkor válassz zajszűrős fülhallgatóink és fejhallgatóink közül.

Készítsd fel otthonod is a munkára.

Nem mindenki szokott otthonról dolgozni, így lehet, hogy nem csak magadat, de otthonodat is fel kell készítened az új kihívásokra. Ezekkel az otthoni kiegészítőkkel könnyen növelheted az otthonod kényelmét és a saját hatékonyságod.

Messages

Részletfizetés

Termékeinket akár 0% THM részletfizetéssel is igénybe veheted!

RÉSZLETEK
Výkup

BBox Baleseti Gondoskodás

Baleseti garancia, kiterjesztett garancia, javítási asszisztencia. Tudd biztonságban készüléked.

RÉSZLETEK

A nagy ötleteket óriásivá teszi.

A HD-tévéhez vagy projektorhoz csatlakoztatott Apple TV új szintre emeli az otthoni munka fogalmát. Tedd ki az ötleteid a nagy képernyőre és mutasd meg őket a kollégáidnak vagy családodnak. A nagyobb vászon a közös munkát is élvezetesebbé teszi. Az iPhone-od és a FaceTime segítségével pedig úgy prezentálhatsz munkatársaidnak, mintha el sem hagytad volna az irodát. Ha pedig végeztél a munkával, akkor a kedvenc játékaid és sorozataid csak egy gombnyomásnyira vannak az Apple TV-n. Ráadásul ha most vásárolsz Apple TV 4K-t, egy évig ingyenes Apple TV+ szolgáltatást adunk ajándékba.

Dolgozz bárhonnan.

Minden ami a távoli munkavégzéshez szükséges lehet.

Tanulásra, kapcsolattartásra és alkotásra kész.

Pages, Numbers, Keynote, GarageBand, iMovie, Fotók – a Mac laptopokon megvan minden, ami az alkotáshoz kell, legyen szó pazar külalakú olvasónaplóról és házi dolgozatról vagy gazdagon illusztrált táblázatról. A diákok komplett alkotóműhelyben dolgozhatják ki és önthetik formába ötleteiket, a tanárok pedig minden eszközt megtalálnak ahhoz, hogy izgalmas feladatokat és impozáns segédanyagokat állítsanak össze.

Kommunikáció.

A beszélgetés sosem volt ennyire egyszerű.

Messages

Üzenetek

Az Üzenetek lehetővé teszi, hogy üzenetet küldj olyan Macre, illetve iPhone, iPad és iPod touch készülékre, amely az iMessage-et, az Apple biztonságos üzenetküldő szolgáltatását használja.

Mail

Mail

Kezeld minden e-mail fiókod egy helyen, a beépített Mail applikációval. Rendszerezd leveleidet, állíts be szabályokat, vagy jelöld meg a fontos üzeneteket.

Slack

Slack

Slack, ahol a munka folyik. Megtalálhatod a szükséges embereket, megosztott információkat és eszközöket a feladatok elvégzéséhez.

Skype

Skype

A Skype megkönnyíti a kapcsolattartást. Beszélgetés, csevegés, együttműködés. Audio- és HD videohívások, képernyőmegosztás, hívásrögzítés, privát beszélgetések.

Fókusz és Csapatmunka.

Programok amik segítenek koncentrálni és csapatban dolgozni.

RescueTime

RescueTime

Találd meg az ideális egyensúlyt, blokkold a zavaró webhelyeket. Több platformos támogatottság, részletes napi, heti és havi jelentések az alkalmazásokban eltöltőtt időről, vagy akár a látogatott webhelyekről.

Be Focused

Be Focused

A Be Focused lehetővé teszi a feladatok felosztását, rövid meghatározott szünetekkel. Használd a pomodoro technikát a motivációd és a figyelmed fenntartására.

iCloud Drive

Az iCloud-fájlmegosztással mindenféle fájlt megoszthatsz és szerkeszthetsz az iCloud Drive-ban más iCloud-felhasználókkal.

Trello

Végtelen rugalmasság, hihetetlenül könnyű használhatóság, nagyszerű mobilalkalmazások. A Trello mindent nyomon követ, a nagy képtől az apró részletekig.