Az IBM Global Financing lízing ajánlata
Nettó 1 500 000 Ft összegtől
Amit vállalkozásodnak nyújtunk:
Az IBM Global Financing fő célkitűzése, hogy rugalmas, vonzó és egyben méltányos finanszírozással lehetővé tegye céged számára a hardver, szoftver és szolgáltatások hatékonyabb beszerzését.

Az IBM Global Financing finanszírozás mellett szóló érvek

 • Alacsony forrás, fix kamattal: Az IBM részeként, az IGF is élvezi az alacsony költségű HUF forrásokból származó előnyöket, melyek ügyfeleink számára versenyképes kamatokat jelentenek.
 • Alacsony költségek: Az IGF újraértékesítési részlege nagy tapasztalattal rendelkezik a lízing végén visszaszolgáltatott gépek értékesítésében. Emiatt nagyon kedvező maradványértékekkel tudunk számolni, mely csökkenti a lízing díjakat.
 • Csökkentse a befektetett tőke költségeit és őrizze meg hitelkeretét: A finanszírozás az eszköz költségének 100%-át biztosítja, és lehetővé teszi, hogy banki hitelkereteit más bevételt hozó befektetésekre használja fel.
 • Védelem az elavulással szemben: Az IGF felelőssége a technológiai elavulás. Kiküszöböli az eszköz megsemmisítésével járó nehézségeket.
 • Rugalmasság a finanszírozásban: A lízing periódus lejáratakor Önnek két választási lehetősége van:
  a) Visszaszolgáltatja a gépet az IGF részére és megszünteti a szerződést,
  b) Továbbhasználja a gépet. Ebben az esetben az IGF új, kisebb összegű díjat fog kiszámítani a gép további használatáért.
  Ezen felül a finanszírozás plusz rugalmasságot nyújt az Ön számára, mivel a lízing időtartama alatt frissítheti eszközeit vagy akár újabb gépekhez is juthat.

24 és 36 havi maradványértékes operatív lízing:

Lízing asztali és hordozható Mac-ek finanszírozására

Lízing futamideje (hó):2436

Havi lízingdíj szorzó:3,58%2,75%

Lízing iPad készülékek finanszírozására

Lízing futamideje (hó):2436

Havi lízingdíj szorzó:3,46%2,73%

Lízing iPhone készülékek finanszírozására

Lízing futamideje (hó):2436

Havi lízingdíj szorzó:3,46%3,087%

A havi lízingdíj nem tartalmazza az ÁFA-t.
A fenti lízingdíjszorzók 2015. december 31. napjáig, nettó 1,5 millió Forint és 110 millió Forint közötti eszköz beszerzésekre irányadóak és közepes hitelbesorolást feltételeznek.

Példa számítás:

Gép: Apple iPad

Vételár: 100.000 Ft (példa)

Futamidő: 24 hónap

Fizetési haladék: 0 hónap

Havi lízingdíj: 3.460 Ft (100.000 x 3,46%)

24 hónap alatt fizetendő lízing díj: 83.400 Ft!

Minimum szerződéses érték: nettó 1,5 millió forint.

A fentiekben leírtak az IBM hitelképesség vizsgálat eredményének függvénye és az IBM Magyarországi Kft. lízing feltételein alapulnak, melyek kérésre megtekinthetőek.

Kapcsolatfelvétel kérése:

Amennyiben további információkra van szükséged, vagy érdeklődnél ajánlatainkról, kérjük, az alábbiakban add meg az elérhetőségeidet, és kollégánk hamarosan felveszi veled a kapcsolatot.

* kötelező mező
Kötelező megadni.