IK Multimedia iRig MIDI 2 - Universal MIDI interface

SKU
IKIRIG-MIDI2AP
 

Készletinformáció

Részletek

Bemutatjuk az iRig MIDI 2-t, az első Lightning és USB csatlakozós mobil MIDI interfészt, ami számos iOS eszközzel kompatibilis. Az OTG to Mini-DIN és a 30 tűs kábel külön megvásárolható. Minden benne van, amiért az iRig MIDI szerethető volt, de most még jobb hordozhatósággal, irányíthatósággal és kompatibilitással. Egyszóval ez a tökéletes MIDI eszköz azok számára, akik úton vannak.

A kompatibilitás a kulcs

Ahogy mondtuk, az iRig MIDI 2 az első MIDI interfész, ami kompatibilis az Apple Lightning kábelével, de ez nem jelenti azt, hogy más készülékekkel ne tudnád használni, ugyanis, a Mini-DIN konnektorhoz USB kábelt is csatlakoztathatsz (benne van a csomagban), míg az OTG to Mini-Din és a 30 tűs kábel külön megvásárolható, attól függően, hogy milyen készülékkel szeretnéd használni az eszközt.

Minden a kapcsolatokról szól

Az iRig MIDI 2 kicsi, de még kisebbre tudod zsugorítani, ha kihúzod az összes kábelt. Hála a Mini-DIN csatlakozónak, minden kábelt el tudsz távolítani, így egy olyan készüléket kapsz, amit bárhova könnyedén magaddal tudsz vinni. A csomagban meglévő kábelek a készülékeket (iPhone, iPad, iPod touch) védő tokok eltávolítása nélkül is csatlakoztatható.

Mobil MIDI, ahogy még soha nem láttad

Akárcsak az iRig MIDI korábban, a MIDI 2-n is három MIDI port kapott helyet: IN, OUT, THRU. De most a csatlakozók standardizált méretűek, nincs szükséged sem adapterre, sem speciális kábelre – ami azt illeti, bármilyen standard MIDI kábel megteszi. A portok lehetővé teszik, hogy a MIDI összes lehetőségét kihasználd: az IN külső billentyűk, kontrollerek, valamint zenei modulok szintetizátoron történő lejátszását teszi lehetővé. Az OUT porton keresztül külső hardvert vagy szintetizátort irányíthatsz a mobil eszközödről vagy számítógépedről. A THRU porton keresztül pedig MIDI adatot küldhetsz több hangszer felé egyszerre. Könnyen nyomon tudod követni a kihasználtságot, ugyanis két LED kijelző van elhelyezve az IN és OUT portok felett, hogy lásd merre közlekedik a jel.

Számos alkalmazással érkezik

Az iRig MIDI 2-vel nemcsak egy könnyen hordozható MIDI interfészre teszel szert, hanem számos kreatív zeneszerkesztő appra is. Ahogy kinyitod a dobozt, már készen is állsz a használatra. Az iOS eszközt használó felhasználóknak két népszerű alkalmazást ajánlunk: a SampleTank FREE egy zenei munkaállomás, több száz előre programozott zenei mintával, valamint az iGrand Piano FREE-t, amit egy koncertminőségű zongora alkalmazás, ami fantasztikus hangzást tesz az ujjaid alá. Androidos felhasználóknak az iGrand Piano FREE és az iLectric Piano FREE alkalmazásokat ajánljuk. Mac és PC felhasználók a SampleTank 3 SE-vel bontakoztathatják ki a kreativitásukat.

Mindezek mellett az iRig MIDI 2 együttműködik az összes MIDI kompatibilis Mac és PC szoftverrel, de iOS alkalmazásokkal is. Többek között: GarageBand, Cubasis, Beat Maker 2, Auria és még sok más.

Egy legendás olasz dizájn folytatása

Az iRig MIDI 2-t Modenában, Olaszországban terveztük és gyártottuk, abban a városban, ami a magas színvonalú olasz ipari formatervezésről híres. Mint az összes IK Multimedia termék, ez is számos tesztnek lett alávetve, hogy a teljes megbízhatóságot garantálja. Az iRig MIDI 2 gumírozott, ellenálló borítást kapott, hogy minden előadást és koncertet kibírjon.

Tulajdonságok:

 • Univerzális MIDI interfész Lightning csatlakozós iOS eszközökhöz, Android eszközökhöz és Mac-hez/PC-hez
 • Hordozható, zsebméretű kialakítás, bárhova magaddal viheted
 • Az összes kábelt kihúzható, tok-barát, univerzális csatlakoztathatóság
 • Lightning és USB kábelek a csomagban, OTG to Mini-DIN és 30 tűs kábel külön megvásárolható
 • Standardizált méretű MIDI IN/OUT/THRU portok
 • LED kijelzők mutatják a MIDI adatforgalmat (IN/OUT)
 • A csatlakoztatott eszköz energiaforrásából hajtja meg magát, nincs szükség külön adapterre
 • SampleTank FREE és iGrand Piano FREE alkalmazások (letölthetőek az App Store-ból)
 • Mac/PC virtuális hangszer: SampleTank 3 SE (letölthető az IK User Area oldalról)
 • iGrand Piano FREE és iLectric Piano FREE alkalmazások Androidra (letölthető Google Play vagy Samsung Galaxy Apps áruházakból)
 • Elegáns, mégis ellenálló gumírozott borítás
 • Tervezve és gyártva Modenában, Olaszországban

Tulajdonságok

Gyártó
IK Multimedia
Tömeg
0.0600
Megszűnt termék
Nem
Szín
fekete
Színek
fekete
Csatlakozás
Lightning
Méretek
49,5 x 78 x 30 mm
Mi van a dobozban?
iRig MIDI 2, Lightning kábel, USB kábel