IK Multimedia - iKlip Grip szelfibot és állvány:

IK Multimedia - iKlip Grip szelfibot és állvány

SKU
IKIKLIPGRIPAP

Áttekintés

Az iKlip Grip egy Bluetooth-os távkioldóval ellátott új többfunkciós videoállvány, mely sok más mellett iPhone és iPod touch készülékekkel, kompakt videokamerákkal és hordozható hangrögzítőkkel használható. Az iKlip Grip négy különböző tartozék – asztali háromláb, stabilizáló tartónyél, valamint egylábas és háromlábas állványokhoz való adapter – együttese, mely az iPhone és iPod touch bármelyik modelljét tokkal együtt és anélkül is stabilan helyben tartja. Az eszköz szabványos tartórendszerként is használható GoPróhoz és egyéb kisméretű hordozható videokamerákhoz, kompakt digitális fényképezőgépekhez és állványra szerelhető hordozható hangrögzítőkhöz.

A legbiztosabb fogás

Az iKlip Grip titka a zseniálisan praktikus, rugalmasan állítható, biztos rögzítésű befogószerkezetben rejlik, melynek köszönhetően bármilyen iPhone vagy iPod touch modellt tetszőleges szögben rögzíthetsz fotók, videók és hangfelvételek készítéséhez. Az iKlip Grip puha gumi fogófelülettel ellátott, rugós befogószerkezete rendkívül stabilan tartja a belehelyezett készüléket. iPhone vagy iPod touch készülékedet a befogó széthúzásával, majd visszaengedésével gyorsan és egyszerűen megigazíthatod. Az iKlip Grip befogószerkezet szabványos, 0,63 cm-es csavarhellyel van ellátva, így bármilyen szabványos háromlábas állványra felrögzíthető mobileszköz-tartóként.

Minden próbát kiáll

Ergonomikus markolatának köszönhetően akár órákon át is kényelmesen tarthatod. Ugyanakkor az iKlip Grip markolatát, mely strapabíró és stabil tartóként szolgál koncert közben vagy amikor kedvenc zenekarodról a Facebookon való megosztásra tökéletes pillanatképet próbálod elkapni, kinyitva remek kisméretű asztali állványként is használhatod, mellyel bármilyen nagyjából vízszintes felületről kiváló stabilitású képanyagokat készíthetsz. Csak szét kell nyitnod az eszköz lábait, és máris a kezedben van egy remek kis asztali háromlábas iPhone- és kameraállvány.

Nagyobb távlatokat nyit

Az iKlip Grip állványhoz egy valóban praktikus, leszerelhető, 45 cm-ig kihúzható teleszkópos hosszabbítócső is tartozik, melynek köszönhetően még egyszerűbben helyezheted kamerádat, iPhone-odat vagy hangfelvevődet a megfelelő pozícióba. Emellett az iKlip Grip állványnak minden irányban mozgatható, gömbcsuklós csatlakozópontja van, így a felrögzített készülék függőleges szögét 90 fokos, elforgatási szögét pedig 360 fokos tartományban változtathatod. Ezáltal mindig a legmegfelelőbb szögből és pozícióból készítheted el felvételeidet.

Bluetooth-os távvezérlő az exponáláshoz

Az iKlip Grip állványhoz egy Bluetooth-os távvezérlő is tartozik, mellyel távolról aktiválható a videofelvevő és fényképező alkalmazások kioldógombja. A 10 méteres távolságig használható távvezérlő tökéletes kiegészítő élő koncertfelvételek, családi nyaralós képek, filmek és szelfik készítéséhez.

Kiemelt jellemzők

 • Négy az egyben kialakítású videoállvány: tartónyél, háromlábas és egylábas állvány, adapter háromlábas állványokhoz
 • Bluetooth-os távkioldóval
 • Tetszőleges szögben beállítható
 • 50 centiméteres hosszúságig kihúzható
 • Szabványos 1/4"-es UNC csavarhely gömbcsuklós illesztéshez
 • Bármely iPhone és iPod touch modellel használható akár a készülék tokjával együtt is
 • Digitális fényképezőgépekkel és hordozható hangrögzítőkkel is kompatibilis

Észrevetted?

A Bluetooth-os távvezérlővel akár 9,75 méteres távolságból is aktiválható a videofelvevő és fényképező alkalmazások exponálófunkciója.

Az Apple javaslata

iPhone, kompakt videokamera vagy hordozható hangrögzítő stabil elhelyezése a tökéletes fotóhoz, videóhoz vagy hangfelvételhez szükséges szög és pozíció elérése érdekében.

Gyártó
IK Multimedia
EAN
8025813627031
Megszűnt termék
Nem
Szín
fekete
Tárhely
Nem
Csatlakozás
Nem
iPhone kompatibilitás
iPhone 7 Plus, iPhone 7, iPhone 6s, iPhone 6s Plus, iPhone 6, iPhone 6 Plus, iPhone 5/5s/SE, iPhone 5s/SE, iPhone 5c, iPhone 5, iPhone 4s
Méretek

Magasság: 50 cm-ig állítható magasság

Szélesség: A befogószerkezet szélessége: 54 mm (min.) – 91 mm (max)

Tömeg: 170 g

Mi van a dobozban?
 • iKlip Grip befogó és adapter háromlábas állványokhoz
 • iKlip Grip tartónyél/háromlábas állvány
 • iKlip Grip hosszabbítóbot
 • Remote Bluetooth távexponáló
 • Nyakpánt
 • Rövid használati útmutató