IK Multimedia iRig Pads portable universal MIDI groove controller for iPhone, iPad:

IK Multimedia iRig Pads portable universal MIDI groove controller for iPhone, iPad

SKU
IKIRIG-PADSAP
Ultra-hordozható univerzális MIDI kontroller iPhone/iPad/iPod touch/Mac/PC készülékhez.

Ezek is érdekelhetnek:

DJI - Mavic Air
DJI - Mavic Air
Speciális ár 299 900 Ft
Normál ár 325 900 Ft
DJI - Osmo Pocket stabilizátor
DJI - Osmo Action
DJI - Osmo Action
124 900 Ft
DJI – Mavic 2 Fly More Kit
DJI – Mavic 2 Fly More Kit
Speciális ár 109 900 Ft
Normál ár 124 900 Ft
DJI - Care Refresh - Spark
DJI - Care Refresh - Spark
Speciális ár 14 900 Ft
Normál ár 21 900 Ft

Bemutatjuk az iRig Pads-et, egy széles funkciókkal felruházott, 16 gombos MIDI kontroller táblát iPhone/iPad/iPod touch/Mac/PC készülékhez. Hála a sokoldalú rendszernek, ütemeket, dob loop-okat keverhetsz, akár egy DJ – színpadon, stúdióban, vagy bárhol, ahol kedved tartja. A legjobb társ azoknak, akik elektronikus zenét szereznek, és úton vannak.

Ultra-hordozhatóság

Az iRig Pads annyira hordozható, hogy bárhova magaddal viheted. Kisebb, mint egy iPad, kevesebb mint egy hüvelyk (23mm) vastag. Vékony, kompakt, könnyű dizájn jellemzi, amit bármilyen laptoptáskába, válltáskába, hátizsákba be tudsz csúsztatni. A még jobb mobilitás érdekében ultra-alacsony fogyasztással lett tervezve, ami azt jelenti, hogy nincs szükséged hálózati adapterre vagy áramforrásra, a csatlakoztatott eszköz elég energiát biztosít neki, hogy meghajtsa. Csak csatlakoztasd Lightning kábellel az iOS eszközödhöz, vagy USB kábellel Mac-hez vagy PCh-ez és már fut is. A 30 tűs kábel külön megvásárolható, nem képezi a csomag részét.

Élvezni fogod a rendkívül egyszerű, érintős irányító panelt, a 4x4-es felosztásban elhelyezkedő 16 sebességérzékeny, háttérvilágítással rendelkező, többszínű gumírozott gombokat. Minden egyes gomb több színben (piros, zöld, narancssárga – és a köztes árnyalatok) villan fel, attól függően, hogy milyen sebességgel játszol, és hogy milyen MIDI jel továbbítódik a választott zenei alkalmazásodra.

De az iRig Pads többet tud, mint egy átlagos hordozható MIDI kontroller tábla. Két csavarható, két benyomható gomb, egy csúszka –mindezekkel széleskörűen módosíthatod a beállításokat, ahogy a helyzet megkívánja. Minden testreszabható, de el is menthetsz sémákat, ha később fel akarod őket használni. Hat előre programozott alapvető sémával érkezik, úgyhogy akár rögtön neki is állhatsz dolgozni több népszerű alkalmazással, miután kibontottad a csomagolást.

Könnyű szerkesztés

Az iRig Pads-et úgy tervezték, hogy egyszerűen tudj vele dolgozni, ne zavarja meg a kreatív folyamatot. Az egyszerűen használható és ingyenes iRig Pads Editor szerkesztőprogrammal érkezik érkezik, ami egy egy képernyős interfész Mac-re vagy PC-re, amivel azonnal és könnyen tudsz sémákat szerkeszteni. Teljes irányítást kapsz a MIDI üzenetek és hozzárendelések tekintetében, amiket aztán testreszabhatsz. Az iRig Pads Editor elérhető a User Area-ban.

Bontakoztasd ki a kreativitásodat az alkalmazásokkal

Hogy a legtöbbet hozd ki az eszközből, az IK Multimedia egész alkalmazás-csomagot kínál neked a termék mellé.

Jobb ütemek

Megkapod a  SampleTank 3 SE Mac/PC változatát, aminek a 6,5GB-os könyvtárából 400 hangszert és 150 MIDI sémát tudsz egyszerűen kombinálni az iRig Pads segítségével. És ha ez nem lenne elég, regisztráció után a The Grid további 50 hangszerhez és 800 mintához, valamint 50 MIDI sémához férhetsz hozzá, továbbá 5 könyvtár közül választhatsz az Elektronika és a Beats Series kollekciókból, valamint 25 Gear Credit-et kapsz ajándékba, amit a SampleTank 3 boltjában vásárolhatsz le.

A SampleTank free for iPhone/iPod touch and iPad-dal pedig ugyanezt megkapod a mobil eszközeidre.

Loop-ok és groove-ok

Az ütemek és ritmusok mellett loop-ok keverésével is foglalkozhatsz, mert az iRig Pads hamarosan támogatni fogja a GrooveMaker 2-t iOS eszközökre, így non-stop valósidőben keverhetsz elektromos, dance, hip-hop ritmusokat, és mindez úgy fog hangozni, mint egy professzionális produkció. Az iRig Pads gombjaival tudod állítani a BPM-et, a hangerőt, az effekteket, és még sok minden mást.

Digitális pakli

A zeneszerzői képességei mellett akár keverőpultként is használhatod az iRig Pads-et. Ebben segítségedre lesz az iPad-re tervezett, ingyenes DJ Rig alkalmazás. Ez egy teljesen felszerelt DJ mixer alkalmazás, amivel szinkronizálhatsz és összemoshatsz számokat az eszközöd iTunes zenei könyvtárából, két virtuális lemezjátszó pulton. Az iRig Pads gyakorlatilag egy mobil DJ-vé varázsol téged.

És ha ez nem lenne elég...

Az iRig Pads ezeken felül együttműködik bármilyen MIDI kompatibilis alkalmazással, ahol szintén testre szabhatod a beállításokat. Többek között olyan appoknál, mint: FL Studio Mobile, iMPC Pro, GarageBand, MPC Software, Ableton Live, Maschine stb.

Tulajdonságok:

 • Könnyen hordozható táblás MIDI kontroller és zeneszerkesztő állomás iOS eszközökhöz, Mac-hez és PC-hez
 • Kicsi, vékony, könnyű – bárhova magaddal tudod vinni
 • 16 sebességérzékeny, háttérvilágítással ellátott gomb, amik több színben világítanak, attól függően, hogy milyen sebességgel játszol rajtuk, és milyen MIDI üzenetet küldenek
 • Két csavarható MIDI gomb, 2 fekvő gomb, egy csúszka – és mindegyik szabadon programozható
 • 16 programozható, azonnal előhívható MIDI séma, további szerkeszthető sémák 
 • Előre programozott MIDI minták a SampleTank alkalmazásban iPhone/iPad készülékekhez
 • Teljes MIDI osztály kompatibilitás
 • Tökéletes eszköz arra, hogy ütemeket, loop-okat vegyél fel, vagy DJ legyél
 • Lightning és USB kábel a csomagban
 • Bemenet az opcionális, hangkitartást vezérlő és a hangerőszabályzó pedálokhoz
 • Az iOS-eszköz vagy a Mac USB-portja biztosítja számára a tápellátást

Gyártó
IK Multimedia
Tömeg
0.5470
Megszűnt termék
Nem
Szín
fekete
Színek
fekete
Csatlakozás
Lightning
Méretek
190 x 205 x 23 mm
Mi van a dobozban?
iRig Pads, Lightning kábel, USB kábel