Töltsd eszközeidet
Bárhol, bármikor!

Válassz kiegészítőket
iOS eszközeidhez
Védd meg őket iSTYLE tokokkal!

Töltsd fel telefonodat
Akár utazás közben is!
Gyakori kérdések
Hogy működik az Automata vezeték nélküli autós tartó?
A tartó infravörös és közelségérzékelő szenzorainak köszönhetően automatikusan nyílik ki és zárja be a készülékedet, amint az közelít hozzá. Csak tartsd közel készülékedet, és a tartó máris automatikusan közrefogja azt. Amikor ki szeretnéd venni, a jobb alsó részen található kioldó gombot kell megnyomnod.
Az Automata vezeték nélküli autós tartóhoz külön kell kábelt vásárolnom?
Nem, a doboz tartalmazza a szükséges kábelt. A szivargyújtós töltőegységet viszont külön tudod megvásárolni! Itt találod: istyle.hu/istyle-45w-pd-autos-tolto-asztroszurke
Megoldható, hogy tölthessem a MacBook-omat utazás közben?
Igen, az iSTYLE - 45W PD autós töltő segítségével erre is van lehetőséged. 45W-os kimeneti teljesítményének, és USB-C csatlakozójának köszönhetően még a hordozható eszközödet is töltheted utazás közben!
Mire használhatom a külső akkumulátort? Mit kell tudnom róla?
Sokat használod a készülékedet? El kell utaznod? Túrázni indulsz? Vagy bármilyen okból nem tudsz fali csatlakozóról tölteni, de mindenképpen szükséged van rá, hogy elérhető legyél, és nem szeretnéd; ha idő előtt lemerülne a készüléked? Ilyen esetekben igazán hasznos segítség lehet egy külső akkumulátor! Figyelj rá, hogy az olyan tokok, amelyekben fémlap van beépítve; gátolhatják a vezeték nélküli töltést.
Milyen eszközöket tölthetek a Vezeték nélküli külső akkumulátor segítségével?
Az iPhone 8 és az újabb modellek  - iPhone X, iPhone Xr, iPhone Xs, iPhone Xs Max - integrált vezeték nélküli töltőfunkcióval rendelkeznek, amely egyszerű és gyorsan elsajátítható töltést tesz lehetővé. Az iPhone készülékek üveg hátlapja együttműködik a Qi-tanúsítású töltőkkel, amelyek kiegészítőként autókban, kávézókban, hotelekben, repülőtereken és bútorokban használhatók. A vezeték nélküli töltőtokkal is kapható új AirPods pedig újrahangol mindent, amit a vezeték nélküli fülhallgatókról tudsz, és ezt is töltheted!
Miért hasznos a vezeték nélküli töltő?
A vezeték nélküli töltők segítségével kábelmentesen tölthetjük telefonunkat. A vezeték nélküli töltő kényelmes megoldást jelent a kábelrengetegre. Csak egyszerűen helyezd rá készüléked, és kész. Tölt. Qi szabvánnyal, 7,5 W és 10 W gyorstöltő kimeneti teljesítménnyel.
Mire használható az USB-C Hub?
Biztosan találkoztál már a problémával, hogy több eszközt szerettél volna csatlakoztatni az USB-C-s porttal rendelkező gépedhez, de hely-, és csatlakozó hiány miatt nem tudtad megoldani. A Thunderbolt 3 csatlakozónak köszönhetően (USB-C) egyszerre töltheted gépedet és használhatod a portok széles skáláját, MacBook, MacBook Air Retina, és MacBook Pro gépeknél. Figyelj rá, hogy a dupla csatlakozós hubok csak a TouchBar-os MacBook Pro-khoz használhatóak!