Lacie - Rugged 2TB-os USB-C hordozható merevlemez, integrált Thunderbolt kábellel:

Lacie - Rugged 2TB-os USB-C hordozható merevlemez, integrált Thunderbolt kábellel

SKU
STFS2000800
A LaCie Rugged® USB-C külső merevlemeze egyesíti a rugged széria legendás ellenállóságát az USB-C kompatibilitással. Az eredmény egy biztonságos adattároló, mely kompatibilis a legújabb generáciás számítógépekkel, mint például a MacBook készülékekkel. Csepp-, ütés-, és leejtés álló, emellett visszafele kompatibilis az USB 3.0 és USB 2.0 portokkal.

Ez a merevlemez a LaCie Rugged széria legendás ellenállóságát az USB-C kompatibilitással, mely csatlakozó a legújabb generációs Apple MacBookokon is helyet kapott.

Hatalmas kapacitásának köszönhetően a LaCie Rugged merevlemezt átviteli eszközként is használhatod az utómunkára váró filmfelvételek átmásolásához, vagy nagy méretű Lightroom-könyvtárat is tárolhatsz rajta.

A kreatívok több mint egy évtizede a LaCie Rugged meghajtóktókat használják, mivel ezek a legmegbízhatóbb módjai az adatok szállításának és tárolásának a területen. Csepp-, ütés- és leejtésállóságának köszönhetően egy hirtelen felhőszakadástól egészen a repülőgép rakterében a poggyászsérüléstől is megvédi fontos adataid.

A váratlan események elleni védelem érdekében ehhez a meghajtóhoz hároméves „Rescue Data Recovery” adat-helyreállítási szolgáltatás is jár. Ha a meghajtó működése leáll, a LaCie helyreállítja az adatokat, és új külső meghajtón juttatja őket vissza hozzád. A bejelentés állapotát a nap 24 órájában követheted az interneten.

Gyártó
LaCie
EAN
3660619400430
Megszűnt termék
Nem
Szín
narancs
Memória
Nem
Tárhely
2 TB
HDD helyek száma
Nem
Csatlakozók
Thunderbolt, USB-C
Rendszerkövetelmények
OS X Snow Leopard 10.6.8 vagy újabb rendszer
Legfrissebb Windows 7 vagy újabb rendszer
Mi van a dobozban?
LaCie Rugged Thunderbolt USB C merevlemez
USB C kábel (USB 3.1, 5 Gb/s)
USB C – USB A átalakító kábel (USB 3.0 kompatibilis)
Rövid telepítési útmutató
Levehető borítás
Garancia
2 év korlátozott jótállás
Megjegyzés
Kompatibilis a Time Machine segédprogrammal