LG - UltraFine 27" 5K monitor

SKU
27MD5KA-B.AEU
 

Készletinformáció

Részletek

Ultra Clear 218 PPI 5K Kijelző
Az LG UltraFine™ 5K Display 5120 x 2880-as felbontásával, 218 pixel/inch pixelsűrűségével megtapasztalhatod Mac-ed valódi részletgazdagságát és definiáltságát a hatalmas, 27”-os kijelzőn is.
Gazdag színek, gazdagabb részletek
A P3 99%-os színspektrum lehetővé teszi a nagyfelbontású fotók precíz szerkesztését, mivel kivételes részletességet és színhű színezettséget biztosít az 5K-s kijelzőn.
5K Display Thunderbolt™ 3-porttal
Az LG UltraFine™ 5K kijelző a Thunderbolt™ 3 portja segítségével lehetővé teszi az 5K videó és adatok egyidejű átvitelét, miközben tölti az új MacBook Pro-dat (akár 85 Wattal) egyetlen kábel segítségével. Ezenfelül három USB-C port teszi lehetővé további eszközök csatlakoztatását, akár 5 Gbps sebességgel.
Kivételes láthatóság
Az LG UltraFine™ 5K kijelző bámulatos 500cd/m² -es fényességet prezentál, és a kontraszt, valamint a színek széles skáláját képes megjeleníteni; miközben élethű, ragyogó képeket jelenít meg az 5K-s kijelzőjén.
Következetes színmegjelenítés és tisztaság
Ez az 5K-s, nagy felbontású IPS-monitor minimálisra csökkenti a színeltolódást, és részletes, pontos képeket szolgáltat az UltraFine ™ 5K képernyőn. A szín a képernyő teljes tartományában valósághű marad.
Tiszta kommunikáció és szórakozás
Az LG UltraFine ™ 5K kijelzője belső webkamerájával és érzékeny hangszóróival / mikrofonjával tökéletesen alkalmas a szórakoztatásra és akadálymentes kommunikációra egyaránt, lehetővé téve a mozi élményt és a videocsevegést is.
Egyszerű kijelzővezérlés macOS-ről
A megjelenítési beállítások, például a fényerő részletes vezérlése a MacOS használatával történik; anélkül, hogy bármilyen fizikai gombot kellene használnod.
Multi-Function Screen Manager
Az LG Screen Manager a macOS-hez lett optimalizálva, hogy többféle multi-screen opciót biztosítson, például automatikusan oszthatod a képernyőt két-négy keretbe, a saját igényeidnek megfelelően.
Kényelmes állítható állvány
Az LG UltraFine ™ 5K kijelző magasságának állítása, dönthetősége rendkívül széleskörű, mivel a felhasználók testreszabhatják a kijelző magasságát, dőlését, lehetővé téve a személyesebb, kényelmesebb munkaállomás létrehozását. VESA rögzítő tartó segítségével könnyen csatlakoztatható fali aljzatra is.
ENERGY STAR®
Az ENERGY STAR® tanúsítvánnyal rendelkező monitorok megfelelnek az Egyesült Államok Környezetvédelmi Ügynökség által a Bekapcsolt, Alvó, és Kikapcsolt módokban meghatározott szigorú energiahatékonysági követelményeknek. Átlagosan az ENERGY STAR® minősítésű monitorok 25% -kal energiahatékonyabbak, mint az átlagos kijelzők.

Tulajdonságok

Gyártó
LG
Tömeg
13.0000
Megszűnt termék
Nem
Szín
fekete
Felbontás
5120 x 2880
Megjelenített színek
10bit
Fényerő
500 nits
Kontrasztarány
1100:1
Látószög
178º / 178º