Lifeprint 3x4,5" Wi-Fi photo and video printer - White

SKU
LPPRINTERBS-WH
 

Készletinformáció

Részletek

Nyomtasd ki a videóidat…
Jól hallottad, a videóidat.
Nyomtass Snapchat, Instagram videókat, Facebook, GoPro klipeket, Apple Live fotókat vagy akár animált GIF-eket. Minden életre kel, mint a mágia a kezedben, a Lifeprint Augmented Reality Hyperphoto (TM) applikációval. Az Lifeprint az első (és egyetlen) azonnali fotónyomtató a világon, amely nemcsak lehetővé teszi az élő videók nyomtatását, hanem a nyomtatott videókat barátaiddal, családtagjaiddal és rajongóiddal is megoszthatod az egész világon.
A Lifeprint nem csak a fotók és a videók nyomtatását teszi lehetővé, hanem az App beépített közösségi hálózatán keresztül lehetőséged nyílik a nyomtatott fényképeket és videókat azonnal megosztani a Lifeprint többi használójával. Most egy nyomtatott Snapchat vagy GIF küldése, ugyanolyan egyszerű, mint egy szöveg küldése. A barátaid választhatják meg hogy nyomtatnak-e vagy sem.
Valódi fotók közösségi hálózata
FOTÓZZ
OSZD MEG
NYOMTASD ÉS NÉZD
Lépj
kapcsolatba
barátaiddal
A szöveges üzenetek, a rögzítés és a címkézés egy dolog, de valódi fotók küldése a barátaidnak világszerte egy másik. Lépj kapcsolatba barátaiddal, osszad meg valódi emlékeidet velük.
Keress új
Lifeprinter-eket
és kövesd őket
Használd a beépített explore funkciót, hogy megtaláld és kövesd a többi Lifeprinter társadat, és megoszthasd velük a képeidet.
Vidd
magaddal
a Lifeprint-et
A Lifeprint A LEGJOBB kiegészítő koncertekre, bulikra és szabadtéri rendezvényekre. Nyomtasd ki az emlékeidet, és oszd meg őket akkor és ott a barátaiddal. Barátaid imádni fogják.
ELSŐ LÉPÉS
ragadd meg a videódat (vagy fotódat)
Minden fénykép és videó a Vine, az Instagram, a Camera Roll (beleértve az Apple Live fotókat), a Facebook, a GoPro és a Twitter is a LifePrint App belsejében található. Egyszerűen válassz ki egy videót, és nyomtasd ki fénykép formájában.
MÁSODIK LÉPÉS
készítsd el a borítódat
Válassz egy állóképet a videódból, vagy hozz létre saját valóságos borítóképet a nyomtatáshoz. Alkalmazásunk fotószerkesztő eszközöket és szűrőket kínál... használd ki a kreativitásod!
HARMADIK LÉPÉS
nyomtass & oszd meg
Csak nyomd meg a nyomtatást! A fotód körülbelül 30 másodpercen belül elkészül. Nem csak ennyi, néhány perccel később a fotódat a BFF nyomtatóján vagy az apukád nyomtatóján vagy bármely Lifeprint nyomtatón kinyomtathatod világszerte. Most küldtél el egy valódi képet az egész világon keresztül. Ezt kapd ki FedEx.
NEGYEDIK LÉPÉS
nézd, nevess, sírj
Ragaszd a fotódat a laptopodra, gördeszkádra, hűtőszekrényedre, fotó kollázsodra vagy bármilyen más felületre. Ezután nézd meg a fotódat a Lifeprint Liveviewer (TM) segítségével, hogy életre keljen! Ki az a Harry Potter?
iOS & Android
Eszköz kompatibilitás
5″ x 3″ x 1″
A nyomtató méretei
Lítium-ion
USB-vel újratölthető
Vezeték nélküli
Bluetooth nyomtatás
10 – 15
Fényképek töltésenként
2 : 3
Fotóméret
1 óra
Teljes feltöltés
30 mp
Nyomtatási idő
15 mp
HyperPhoto maximális hossza
1 év
Teljes garancia
10 nyomtatás
Patrononként
ZINK
Hőnyomtatás

Tulajdonságok

Gyártó
Lifeprint
Tömeg
0.3410
Megszűnt termék
Nem
Szín
fehér
Színek
fehér
Csatlakozás
Bluetooth
iPhone kompatibilitás
iPhone XR, iPhone XS Max, iPhone XS, iPhone X, iPhone 8 Plus, iPhone 8, iPhone 7 Plus, iPhone 7
Vezetéknélküli csatlakozás
Bluetooth vagy Wi-Fi
Energiaellátás
Újratölthető lithium Ion
Méretek
16 x 11,5 x 2,5 cm