Logitech - Crayon:

Logitech - Crayon

SKU
914-000034

A Logitech tökéletes, pixel precíz ceruzája.

Kompatibilis iPad-modellek:
  • iPad Air (3. generáció)
  • iPad mini (5. generáció)
  • 11 hüvelykes iPad Pro
  • 12,9 hüvelykes iPad Pro (3. generáció)
  • iPad (6. generáció)
HOZD KI MAGADBÓL A LEGTÖBBET
A sokoldalú és pixel-precíz Logitech Crayon digitális ceruza használatával a legtöbbet hozhatod ki magadból és iPadedből is. A kifejezetten 6. generációs (2018) iPadhez és annak nagy multi-touch Retina kijelzőjéhez fejlesztett Logitech Crayon teljesen új dimenzióját nyitja meg a tanulásnak és kreativitásnak. Legyen szó bármilyen felhasználásról, csak a képzeleted szabhat határt a digitális ceruza és iPad párosának.
MAGÁTÓL ÉRTETŐDŐ MINT A PAPÍR ÉS A CERUZA
AZONNALI PRECIZITÁS
Tudod hogyan kell használni egy ceruzát? Akkor azt is azonnal tudni fogod, hogyan használd a Logitech Crayont, hiszen pont olyan, mintha papírt és ceruzát használnál. Nincs késleltetés és tökéletes pixel-precíz pontossággal működik. Akár írsz, akár rajzolsz vele egyetlen részlet vagy betű sem fog elveszni.


PIHENTESD KEZED A KIJELZŐN
Nyugodtan megtámaszthatod a kezed írás közben, nem kell a levegőben zsonglőrködnöd. Az iPad natív kéznyomszűrő funkciójával akkor is a kijelzőn pihentetheted a kezed, ha a Logitech Crayont használod. Így nem kell másra figyelned, csak arra, amit éppen csinálsz.


TÖKÉLETES VONALAK MINDEN KÖRÜLMÉNYEK KÖZT
Szeretnéd szabadon változtatni a vonalak vastagságát? Most könnyen megteheted, csak meg kell döntened a ceruzást. A Logitech Crayon okos hegye dinamikusan változtatja a vastagságot, attól függően hogyan tartod a ceruzát. Pont úgy, mint a való életben.


MINDIG MŰKÖDÉSRE KÉSZ
A bekapcsoláshoz nem kell mást tenned, mint megnyomnod a gombot és már azonnal kezdhetsz is írni az iPadeden. Ilyen egyszerű. Bekapcsoláskor az Logitech Crayon azonnal kapcsolódik az iPadedhez a háttérben, minden extra lépés és késlekedés nélkül.


EGYSZERŰ DE NAGYSZERŰ
ENGEDD SZABADJÁRA A KREATIVITÁSOD
A Logitech Crayon minden alkalmazással könnyedén működik, mely támogatja az Apple Pencil használatát. Akár jegyzetelned kell órán vagy tárgyalás során megjelölnél egy-egy részt egy PDF-ben, a Logitech Crayon még akkor is tökéletes társa lehet iPadednek, ha rajzolni támadna kedved. A lehetőségek száma végtelen, csakúgy, mint a támogatott alkalmazások száma az App Store-ban.


KÉNYELEMRE TERVEZVE
A Logitech Crayon egyedi formaterve nem csak látványos. Lapos kialakításának köszönhetően mindig ott marad, ahová letetted, nem gurul le az asztalról és nem fog elveszni a kanapé alatt sem.


GYERMEKBARÁT DESIGN
A szorgos kisgyermek kezek bármit pillanatok alatt darabokra tudnak szedni, ezért a Logiteh Crayont úgy tervezték meg, hogy biztonságban tudhasd gyermeked kezében. Ha pedig mégis sikerülne szétvarázsolnia, a legfontosabb alkatrészeket, mint például a ceruza hegyét könnyedén le tudod cserélni, de csak a megfelelő eszközzel.


HOSSZÚ ÉLETŰ AKKUMULÁTOR
A Logitech Crayon egész nap társad lehet. Egy feltöltéssel akár 7,5 órán keresztül is folyamatosan használhatod. Ha pedig éppen nincs a kezed ügyében, 30 perc tétlenség után a ceruza automatikusan kikapcsol. Akkor sem kell aggódni, ha merülőben az aksi, 90 másodperc gyorstöltéssel akár újabb fél órán át is írhatsz.


Gyártó
Logitech
Tömeg
0.0200
EAN
5099206082076
Megszűnt termék
Nem
Szín
narancs
Színek
narancssárga
Csatlakozás
Bluetooth
iPad kompatibilitás
iPad Pro 12,9" (3. gen), iPad Pro 11", iPad Air 3, iPad mini 5, iPad (6. gen - 2018)
Energiaellátás
Lithium akkumulátor
7,5 óra aktív működési idő
Automatikus kikapcsolás 30 perc inaktivitás után
Ki- és bekapcsoló gomb 1 másodperces működéssel
Töltöttség jelzés
Töltés Lightning kábellel
Mi van a dobozban?
Logitech Crayon ceruza és dokumentáció
Megjegyzés
Cserélhető hegy
Döntés érzékelés
Anyag: alumínium és gumi