Mac

Első osztályú iskolai eszközök. Nem csak az iskolába.
Vásárolj Mac gépet most 10% kedvezménnyel, akár ingyen hitellel* 20 havi részletre, felsőoktatásba szóló diákigazolvánnyal.


Most 0% THM*
Vásárolj most bármilyen terméket részletre, 20 hónapos futamidővel.


További tudnivalókért kattints ide.
50 000 Ft feletti vásárlás esetén.
Szezonvégi kiárusítás.
Csapj le most az utolsó darabok egyikére.

Mac tartozékok

Кompatibilis termékek

Tudnivalók az akcióról
+Meddig vásárolhatok az akció keretein belül kedvezményes részletfizetéssel?
Az akció 2018. október 15. napjától visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes az üzletek és webáruház által megjelölt termékekre. A 0% THM akció más promócióval nem összevonható (pl.: MOL dolgozói kedvezmény)!
+Hol vásárolhatok kedvezményes részletfizetéssel?
A kedvezményes részletfizetést bármely iSTYLE üzletben és a webshopon keresztül is igénybe veheted. Az üzletekben történő hiteligényléshez a szükséges dokumentumokat vidd magaddal és kollégáink segítenek a hitelügyintézésben. Webshopon keresztül történő rendeléskor kétféle szállítási mód közül választhatsz: személyes átvétel és ingyen házhozszállítás. Mind a kettő esetben a fizetési módnál válaszd ki a Cetelem online áruhitelt, ezt követően átirányítunk a Cetelem oldalára, ahol a szükséges adatok kitöltése után létrejön a hitelbírálat. Személyes átvétel esetén – pozitív hitelbírálatot követően-, kérünk várd meg az értesítést, hogy a termék az általad kiválasztott üzletben van. Ezt követően a szerződés és a szükséges dokumentumok kíséretében kérünk fáradj be az üzletbe, kollégáink ellenőrzik a dokumentumokat és átadják a terméket. Ingyen házhozszállítás esetén – pozitív hitelbírálatot követően - kérünk postázd be hozzánk a szerződést és a szükséges dokumentumokat. Az ellenőrzést követően fogjuk átadni a terméket a futárszolgálatnak.
+Érdemes biztosítást (extra védelmet) kötnöm készülékeimre?
Igen. Biztos, ami biztosítás. Termékoldalon a legördülő menüben válaszd ki azt a biztosítási csomagot, amire leginkább szükséged van.
+Kik adhatnak be áruhitel-igénylést?
Áruhitel-igénylést mindazon 18. életévüket betöltött, természetes személyek adhatnak be, akik megfelelnek az alábbi követelményeknek:
• Magyarországon levő állandó lakcím
• igazolt, rendszeres jövedelem
• tartózkodási címen, vezetékes telefonon vagy előfizetéses mobiltelefonon való közvetlen elérhetőség
• munkavállalók esetén munkahely, vagy munkavégzés helyén, telefonon való közvetlen elérhetőség
• aktív állományú munkaviszonyában nem áll próbaidő vagy felmondás alatt
+Milyen dokumentumok szükségesek a áruhitel-igényléshez?
Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok:
Magyar hatóság által kiállított
• érvényes állandó személyi igazolvány, vagy
• érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, vagy
• érvényes új típusú, kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy
• érvényes útlevél és lakcímkártya.

Egyéb dokumentum:
Érvényes adóigazolvány

Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok:
Magyar hatóság által kiállított
• érvényes állandó személyi igazolvány, vagy
• érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, vagy
• érvényes új típusú, kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy
• érvényes útlevél és lakcímkártya.

Lakcímet igazoló egyéb okmányok:
Két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló bankszámlakivonat, vagy telefonszámla, illetve ezek hiányában gáz-, villany-, víz-, kábeltelevízió-, táv-hő-, közös költség-, vagy vezetékes internetszámla (a szolgáltató által kiállított eredeti számla másolata)

Jövedelmet igazoló okmányok:
Ha Ön munkavállaló:
• 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapja fennálló, határozatlan idejű vagy legalább a futamidővel megegyező határozott idejű munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás. (a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványa, vagy a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványán szereplő adatokat tartalmazó egyéb munkáltatói igazolás)
Ha Ön vállalkozó:
• Vállalkozók- gazdasági társaság tulajdonosa, nem alkalmazotti jogviszonyban álló vezetője, egyéni vállalkozó és családi vállalkozás alkalmazottja- esetében az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás.
Ha Ön őstermelő:
• Őstermelők esetében az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás.
Ha Ön nyugdíjas:
• Utolsó nyugdíjszelvény, vagy azon fizetési számla (bankszámla) két hónapnál nem régebbi kivonata, amely a hiteligénylő nyugdíját jogcímében és összegszerűségében is megállapítható módon tartalmazza, és amely az ügyfél saját nevére vagy az ügyfél házastársával közös névre szól, nyugdíj törzslap, vagy tárgy évi év eleji összesítő a nyugdíj összegéről. Rokkantsági vagy rehabilitációs ellátás esetén, a rokkantsági, ill, rehabilitációs ellátás megállapításáról szóló határozat, amely legalább az igényelt futamidővel megegyező időre szóló ellátás megállapítását tartalmazza.

A fent felsoroltakon kívül a Bank további dokumentumok becsatolását is kérheti.
+Mit érdemes figyelembe vennem áruhitel-igényléskor?
Kérjük, hitelfelvételi döntés előtt mérlegeljék vagyoni-jövedelmi helyzetüket és fontolják meg háztartásuk teherviselő képességét, valamint tájékozódjanak a különböző hiteltermékekről és azok feltételeiről. Segítő információkat, összehasonlító alkalmazásokat az MNB fogyasztóvédelmi honlapján találnak: http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem/dontenem-kell/hitel-lizing.
+További tudnivalók
Az iSTYLE Hungary Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek az áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok
Shop By
Shopping Options

Billentyűzet

Mac kompatibilitás

Tok típus

Tárhely

Adapter típus