MacBook 12" | 1,3 GHz-es, kétmagos Intel Core i5 processzor | 512 GB tárhely | ezüst

SKU
MNYJ2MG

Az új MacBook minden idők legkisebb Macjébe sűríti a nagyobb méretű gépek használati élményét.

Konfigurálás

MacBook 12" | 1,3 GHz-es, kétmagos Intel Core i5 processzor | 512 GB tárhely | ezüst

MacBook 12" 512GB Ezüst   + 619 900 Ft

* Kötelező mező

MacBook 12" | 1,3 GHz-es, kétmagos Intel Core i5 processzor | 512 GB tárhely | ezüst

Testreszabásaid

MacBook 12" | 1,3 GHz-es, kétmagos Intel Core i5 processzor | 512 GB tárhely | ezüst

Nincs készleten

619 900 Ft

Összegzés

  Az új MacBookkal lehetetlennek tűnő feladatra vállalkoztunk: minden idők legvékonyabb és legkompaktabb Macjébe sűríteni a lehető legteljesebb felhasználói élményt. Minden alapvető részletét újragondoltuk, hogy ne csak vékonyabbá, de jobbá is tegyük. Az eredmény több lett egy új laptopnál. Ez maga a laptop jövője.

  Az elegánsan vékony, új MacBook teljes méretű billentyűzetének megalkotásához a klaviatúra teljes felépítésére friss szemmel kellett tekintenünk. A billentyűket és működési elvüket egyaránt újraterveztük. Így nemcsak sokkal vékonyabbak lettek, de gépelni is könnyebb, pontosabb és élvezetesebb rajtuk.

  Amint kinyitod az új MacBookot, a bámulatos, teljes egészében üvegborítású 12 hüvelykes Retina kijelző mindent éles megvilágításba helyez. A részletgazdag fényképek szinte életre kelnek a kijelzőn. A több mint hárommillió képpont minden betűt kristálytisztán jelenít meg. Ez a Mac történetének legenergiatakarékosabb, legvékonyabb Retina kijelzője.

  Az új MacBookon az érintőpad használatának élménye is új. A Force Touch érintőpadhoz egységesen érzékeny, mindenütt egyformán jól kattintható felületet fejlesztettünk. A felszíne alatti erősségérzékelők a kifejtett nyomás mértékét is észlelik – ezzel új utak nyílnak a Mac kezeléséhez. Az erős kattintások új lehetőségeket teremtenek. Az érintőpadot megérintve és nyomva tartva például pillanatok alatt előhívhatod egy-egy szó meghatározását vagy a fájlok előnézetét. Tapintási visszajelzést is kapsz – jól érzékelhető rezdülés teszi kézzelfoghatóvá, ami a képernyőn történik. Ezek a korszerű fejlesztések kiegészítik a Mac mindenki által kedvelt, intuitív Multi-Touch mozdulatait. Úgy kerülhetsz közelebb a Machez, ahogy eddig még soha. Egy mozdulat az egész.

  Az új MacBook segít otthonosan mozogni az egyre inkább vezeték nélkülivé váló világban. Ma már szinte bármit csinálhatsz a laptopodon, nincs szükséged hozzá vezetékekre a legújabb Wi-Fi és Bluetooth technológia lehetőségeit kiaknázó Apple szoftvereknek köszönhetően. Azaz bárhol szabadon internetezhetsz, másolhatsz fájlokat, rendezgetheted a fotóidat, hallgathatsz zenét – és még sorolhatnánk.

  Az új USB C port gyakorlatilag mindenre jó, amire csak szükséged lehet. Egyetlen portba sűrítve. A kisméretű, szimmetrikus csatlakozó tényleg lenyűgöző: töltésre és gyors, USB 3-alapú adatátvitelre is alkalmas, sőt videokimenetként is használható. Mérete pedig mindössze harmada a megszokott USB-portokénak.

  Az új MacBook alapvetően csendes, hatékony működésre lett tervezve. A mindössze 5 watt energiát fogyasztó, ötödik generációs Intel Core M processzor az OS X Yosemite rendszerszintű optimalizálásának köszönhetően még energiatakarékosabb lett. A processzor és az OS X párosa olyan keveset fogyaszt, hogy a számítógép működése alig fejleszt hőt. Így nincs szükség ventilátorra a rendszer hűtéséhez, azaz a MacBook hangtalanul dolgozik. A processzort tartalmazó alaplapot is teljesen átterveztük, hogy a Mactől elvárt képességeket a lehető legkisebb helyre sűrítsük.

  Tudjuk, hogy az Apple laptopjaiban a kis méret mellett sokaknak fontos az egész nap kitartó akkumulátor. Az új MacBook vékony házába viszont nem lehetne ilyet illeszteni, ha ragaszkodnánk a megszokott, négyszögletes formához. Ezért saját, egyedülálló technológiát fejlesztettünk, hogy minden milliméternyi helyet kihasználhassunk. Lépcsős, egyedi profilú akkumulátoraink semmilyen, laptopokban eddig alkalmazott megoldáshoz nem foghatók, mivel tökéletes egységet alkotnak a bámulatosan vékony MacBookkal.

  Az OS X operációs rendszer minden Mac lelke. A sziklaszilárd UNIX-alapokra épülő rendszer maximálisan képes kiaknázni a hardver lehetőségeit. Öröm ránézni, és egyszerű kezelni. Bámulatos, szeretni való alkalmazáskínálatot nyújt a mindennapi feladatokhoz. Emellett mesés együttműködési lehetőségeket kínál a Mac és az iOS-készülékek között.

  Az összes Macen nagyszerű appokat találsz a kreatív és az irodai feladatokhoz. Számos lenyűgöző alkalmazás segít ellátni a mindennapi teendőket. Böngészhetsz az interneten, e-mailezhetsz, üzeneteket küldhetsz, kezelheted a naptáradat, sőt új alkalmazások keresésére is találsz külön alkalmazást. A Mac egy sornyi funkció helyett a lehetőségek egész tárházát kínálja.

  A tényleges méret és tömeg a konfigurációtól és a gyártási folyamattól függően eltérhet. * Az akkumulátor üzemideje a használat módjától és a konfigurációtól függően változik.
  További információ: www.apple.com/hu/batteries. TM és © 2015 Apple Inc. Minden jog fenntartva.

  Gyártó
  Apple
  Megszűnt termék
  Nem
  Kijelző
  Retina kijelző
  12 hüvelykes képátlójú, LED-es háttér-világítású kijelző IPS technológiával
  2304 x 1440 képpontos felbontás (226 ppi), több millió szín megjelenítésének támogatása 16:10 oldalarány
  Optikai meghajtó
  Nem
  Wi-Fi
  802.11ac Wi-Fi wireless networking; IEEE 802.11a/b/g/n compatible
  Bluetooth
  Bluetooth 4.2 vezeték nélküli technológia
  Méretek
  Magasság: 0,35–1,31 cm
  Szélesség: 28,05 cm
  Mélység: 19,65 cm
  Tömeg: 0,92 kg2
  Charging and Expansion
  Hálózati feszültség: 100–240 V váltóáram
  Frekvenciatartomány: 50–60 Hz
  Működési hőmérséklet: 10–35 °C
  Tárolási hőmérséklet: –25–45 °C
  Relatív páratartalom: 0–90%, nem lecsapódó
  Működtetési magasság: 3000 méterig tesztelve
  Maximális tárolási magasság: 4500 m
  Maximális szállítási magasság: 10 500 m
  Kamera
  480p felbontású FaceTime-kamera
  USB
  A következőket támogató USB C port:
  Töltés
  1. generációs USB 3.1 (akár 5 Gb/s)
  Natív DisplayPort 1.2 videokimenet
  VGA-kimenet USB C – VGA többportos adapterrel (az adapter külön vásárolható meg)
  HDMI-videokimenet USB C – digitális AV többportos adapterrel (az adapter külön vásárolható meg)
  Audió
  Sztereó hangs­zórók
  Kettős mikrofon
  3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó
  Trackpad
  Pontos kurzorvezérlést és nyomásfüggő funkciókat támogató Force Touch érintőpad; lehetővé teszi az erős kattintást, a lejátszás gyorsítását, a nyomásérzékeny rajzolást és a Multi-Touch mozdulatok használatát
  Energiaellátás
  Vezeték nélküli internethasználat akár 10 órán át
  Akár 12 óra filmlejátszás az iTunesból
  Akár 30 napos készenléti idő
  Beépített, 41,4 wattóra teljesítményű lítium-polimer akkumulátor
  29 wattos USB C hálózati adapter; USB C hálózati port
  Operációs rendszer
  macOS
  A frissítés a legújabb verzióra ingyenes.
  Mellékelt szoftverek
  macOS
  Fotók, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers, Keynote, Térképek, iBooks, Safari, Mail, FaceTime, Üzenetek, Naptár, Kontaktok, Time Machine, Photo Booth, App Store, iTunes, Game Center, Megtekintő, Jegyzetek, Emlékeztetők
  Accessibility

  A kisegítő lehető­ségekkel a fogya­tékossággal élők is a lehető leg­többet hozhatják ki új iMac gépükből. A beépített támogatási funkciók a látás, a hallás, a fizikai és motoros képességek, a tanulás és az írás-olvasás területére egyaránt kiterjednek, így mindenki bámulatos dolgokat vihet véghez és alkothat.

  Legfontosabb funkciók: VoiceOver, Nagyítás, Kontraszt növelése, Mozgás csökkentése, Siri és diktálás, Kapcsolóvezérlés, Akadály­mentesített feliratozás, Szöveg átalakítása hanggá,
  Mi van a dobozban?
  MacBook
  29 W-os USB-C töltőadapter
  USB-C töltőkábel (2 m)
  Garancia
  1 év Apple korlátozott jótállás.
  Szín
  ----------------------------