MacBook Air 13" Retina | i5 1.6GHz-es kétmagos processzor | 256GB tárhely | asztroszürke

SKU
MRE92MG
Megérkezett az újabb, vékonyabb és könnyebb MacBook Air. Retina kijelzővel, Touch ID-val, a legújabb pillangó-mechanikás Apple billentyűzettel és Force Touch-os trackpaddel. Az új színek és vékonyabb káva mellett ikonikus külseje még egy kevésbé látványos újítást kapott, ugyanis a legújabb MacBook Airek már 100%-ban újrahasznosított alumíniumból készülnek. Ami viszont nem változott, az üzemidő, mely még mindig a legtökéletesebb notebookká teszi a MacBook Airt.
Konfigurálás

MacBook Air 13" Retina | i5 1.6GHz-es kétmagos processzor | 256GB tárhely | asztroszürke

MacBook Air 13" Retina | i5 1.6GHz-es kétmagos processzor | 256GB tárhely | asztroszürke   + 554 900 Ft

* Kötelező mező

MacBook Air 13" Retina | i5 1.6GHz-es kétmagos processzor | 256GB tárhely | asztroszürke

Testreszabásaid

MacBook Air 13" Retina | i5 1.6GHz-es kétmagos processzor | 256GB tárhely | asztroszürke

Raktáron

554 900 Ft

Összegzés
  Retina MacBook Air – A méltó trónörökös

  Retina MacBook Air – A méltó trónörökös

  Megint lehengerlő. Továbbra is légies.
  Eddig is mindenki imádta, és te is újra bele fogsz zúgni. Az új, asztroszürke, ezüst- és aranyszínben kapható MacBook Air vékonyabb és könnyebb. Bámulatos Retina kijelzője, legújabb generációs billentyűzete és Force Touch érintőpadja van. Sőt, már a Touch ID is működik rajta. Ikonikus háza 100%-ban újrahasznosított alumínium, így ez a legzöldebb gép a Mac eddigi történetében.1 És az akkumulátora is egész nap bírja. A MacBook Air tökéletesen hordozható laptop minden alapvető feladathoz.
  Retina kijelző
  Négymillió pixel látványosan debütál.
  Négyszer annyi képpontja van, mint egy HD-kijelzőnek, amitől a képek minden eddiginél részletgazdagabbak és élethűbbek rajta – ha meglátod, nem fogsz hinni a szemednek. A betűk olyan élesek az e-mailekben, a dokumentumokban és a böngészőben, mintha nyomtatásban olvasnád a szöveget. Minden tartalom bámulatosan gazdag és életteli, mivel az előző generációnál 48 százalékkal szélesebb a színtartománya. A kijelző megjelenése is elegánsabb; a kerete egészen vékony – a korábbi fele – lett, mivel a képernyő üvege a ház széléig ér, hogy még jobban koncentrálhass a tartalomra. Egyszerűen imádni fogod, amit látsz.
  13,3”
  13,3 hüvelykes, nagy felbontású Retina kijelző
  48%-kal
  szélesebb színtartomány az előző generációhoz képest
  Tűéles szöveg
  Touch ID
  Az ujjlenyomatod a jelszavad.
  A Touch ID kényelmes, korszer védelmét beépítettük a MacBook Airbe. Csak az érzékelőre kell helyezned az ujjadat, és máris feloldottad a Maced zárolását. Ujjlenyoma­toddal gyorsan, jelszó beírása nélkül férhetsz hozzá zárolt dokumen­tumaidhoz, jegyzeteidhez és a védett rendszer­beállításokhoz.
  A Mac feloldása gyorsan, jelszó beírása nélkül
  Egyszerű azonosítás a jelszóval védett dokumen­tumoknál
  Apple T2 Security chip
  A MacBook Airben a Macre tervezett, a korábbinál is bizton­ságosabb második generációs Apple T2 Security chip őrzi titkosított adataidat. Így ha a Touch ID-val lépsz be a Macedre vagy egy dokumentumba, az adataid mindvégig biztonságban lesznek. Az adat­kódolás folyamatos és automatikus, és teljes egészében titkosítja az SSD‑n tárolt információidat.
  A Mac feloldása gyorsan, jelszó beírása nélkül
  Billentyűzet
  Kívül-belül megújult.
  Az új generációs MacBook Air billentyűzete saját pillangó­mechanikánkkal működik – ez a hagyományos ollós mechanizmusnál négyszer stabilabb billentyűket nyújt, amiken gyorsabb, kényelmesebb az írás. Kivilágítatlan környezetben pedig segít gépelni az intelligens fény­érzékelő és a billentyűk önálló LED-es háttérvilágítása.
  Precíz kialakítású,
  stabilabb billentyűk
  Force Touch érintőpad
  A Force Touch érintőpadon a nyomás­erősség finom változtatásával több funkciót is előhívhatsz a Macedből. Az érintőpad minden pontja ugyanúgy reagál a kattintásra, teljes felületén pontos az irányítás, és lesz hely bőven a Multi-Touch mozdulatoknak is. Otthonosan mozognak majd rajta az ujjaid.
  Több hely a Multi-Touch mozdulatoknak
  Teljesítmény
  Sokoldalú és sokáig bírja aksival.
  Az új MacBook Air könnyű súlya ellenére – mindössze 1,25 kiló – sokat bír. Nyolcadik generációs Intel Core i5 processzora hatékonyan kezeli a minden­napok feladatait – az e‑mailezéstől és internete­zéstől a Keynote-prezentációk készítésén át a videó­szerkesztésig az iMovie‑ban. Akár 16 GB‑nyi memóriával gondos­kodik a zökkenő­mentes munkáról még akkor is, ha számos alkal­mazás van egyszerre megnyitva, és akár 1,5 TB‑os SSD-tároló biztosít bőséges tárhelyet minden doksidnak, fotódnak és videódnak.
  Akár
  16 GB
  memória
  Akár
  1,5 TB
  SSD-tároló
  Csak
  1,25 kg
  Nyolcadik generációs Intel Core i5 processzor
  A legújabb vezeték nélküli techno­lógiák – 802.11ac Wi‑Fi és Bluetooth 4.2
  Csak
  15,6 mm
  vastag
  Aksiüzemidő
  A MacBook Air egész nap pörög veled – akár 12 órát bír egyetlen feltöl­téssel, és készen áll többek között: e‑mailezésre, netezésre, online vásárlásra, videózásra, dokumentum­szerkesztésre és táblázat­kezelésre. A tengerentúlra repülsz? Bekészítheted a legjobb filmeket, hisz a MacBook Air akár 13 órás, nonstop mozi­­maratont is bír.2
  Thunderbolt 3
  Egy mindenhez.
  A Thunderbolt 3 egy feltur­bózott univerzális port, amely a villám­­gyors adat­átvitelt ötvözi az elképesztően sok­oldalú USB‑C ipar­ági szabvány előnyeivel – és a MacBook Airen kettőt is találsz belőle. Adatátvitelre, töltésre és video­­kimenetként egyaránt használhatod, és akár 40 Gb/s átviteli sebességet biztosít – vagyis kétszer olyan gyors, mint a Thunder­bolt 2. Meglévő eszközeid bár­melyikét egyszerűen csatla­koz­­tathatod hozzá egy megfelelő kábel vagy átalakító segítségével, és mivel a Thunder­bolt 3 csatlakozó szim­metrikus, bármerre fordítod, mindig megtalálja a helyét.
  Thunderbolt 3 (USB‑C)
  Töltés
  Kijelzők
  Tárhely
  Készülékek
  Hangszórók és kamera
  Teljesítményre hangolva.
  A MacBook Air jobban szól, mint valaha – erről a legújabb feldolgozási és hangolási technológiák gondoskodnak. A sztereó hangs­zórók megduplázzák a basszust, és 25 százalékkal növelik a hang­erőt az előző generációhoz képest. És a teltebb sztereó hangzással élvezetesebb a film­nézés és a zenehallgatás. A FaceTime HD‑kamera élesebb képet mutat rólad a barátaidnak és családodnak, akár ketten beszélgettek, akár csoportban. A háromtagú tömbmikrofon pedig precízebben fogja fel a hangodat a FaceTime-beszélgetések és diktálás közben.
  Teltebb, nagyobb terjedelmű hang dupla basszussal
  25%-kal
  nagyobb hangerő az előző generációnál
  Pontosabb hang­rögzítés három­mikrofonos rendszerrel
  FaceTime HD-kamera kétszemélyes és csoportos hívásokhoz
  Alapanyag
  Az első Mac 100%‑ban újrahasznosított alumíniummal.
  Bemutatjuk saját fejlesztésű alumínium­ötvözetünket, amely ugyanannyira erős és tartós, mint a korábban hasz­nált változatok, és a felülete is ugyan­olyan makulátlan. Azonban az előállításához nem kell a Föld alumíniumforrásaihoz nyúlnunk. Ez az ötvözet ugyanis a gyártás közben keletkező alumínium­forgács atomi szintű újra­feldolgozásával készül. A végeredmény: egy éppoly strapa­bíró és szép ház, mint a többi termékünké – és egy Mac, ami zöldebb, mint valaha.1
  47%-kal
  alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással készül, mint az előző generá­ció3
  Erős, tartós kivitel 6000‑es sorozatú alumíniummal
  macOS
  Egyszerűen lehengerlő.
  A Macen mindent a macOS operációs rendszer működtet. Olyan dolgokat vihetsz véghez vele, mint semmilyen más számító­géppel. Mégpedig azért, mert a szoftver és a hardver kifejezetten egymásnak lettek teremtve. A macOS Mojave új funkcióit pedig profi felhasználók ihlették, hogy minden­kinek hasznára váljanak.
  Mac + iPhone
  A Maced olyan összhangban működik együtt az iPhone-oddal, ahogy egyetlen más számítógép sem.
  Üzenetek
  Üzenj a Macedről, és fogadd a választ is ugyanott. Az iPhone‑on megjelenő összes üzenet a Macen is megjelenik, így a beszél­getések mindig napra­készek lesznek.
  Handoff
  Kezdj el írni például egy do­ku­men­tu­mot, e‑mailt, szöveget vagy jegyzetet az iPhone-odon, és fejezd be a Maceden – vagy fordítva.
  Hatékony beépített appok.
  Minden Macen kreatív és irodai alkal­mazások egész tárházát találod. Így máris kezdődhet a munka – vagy a szórakozás.
  Safari
  Mail
  Jegyzetek
  Emlékeztetők
  Pages
  Naptár
  Üzenetek
  Fotók
  GarageBand
  iMovie
  Numbers
  FaceTime
  1. Csak a ház készül az UL LLC tanúsítási vizsgálatának eredményei alapján újrahasznosítottnak minősülő alapanyagból.
  2. A tesztelést az Apple 2018 októberében végezte MacBook Air 1,6 GHz-es, kétmagos Intel Core i5 processzorral, 8 GB memóriával és 256 GB-os SSD-tárolóval szerelt prototípusain. A vezeték nélküli internet­használat tesztje az akkumulátor üzemidejét 25 népszerű webhely vezeték nélküli böngészésével, a kijel­ző 75%-os (a szabályozósáv 12. egységének megfelelő) fényereje mellett méri. Az iTunes-filmlejátszás tesztje az akkumulátor üzemidejét 1080p felbon­tású HD-tartalom lejátszásával, a kijel­ző 75%-os (a szabályozósáv 12. egységének megfelelő) fényereje mellett méri. A készenléti teszt az akkumulátor üzemidejét a vezeték nélküli hálózathoz csatlakoztatott, iCloud-fiókba bejelentkezett rendszer készenléti üzemmódjában, a Safari és a Mail alkal­mazás bekapcsolt állapotában, alapértelmezett rendszerbeállítások mellett méri. Az akkumulátor üzemideje a használattól és a konfigurációtól függ. Részletes információ: www.apple.com/hu/batteries.
  3. Az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának összértéke az életciklus-értékelés alapján 176 kg szén-dioxid-egyenérték.
  Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások nem minden országban, illetve térségben vehetők igénybe.
  Gyártó
  Apple
  Megszűnt termék
  Nem
  Processzor
  1.6GHz dual-core Core i5
  Turbo Boost
  Turbo Boost technológiával akár 3,6 GHz
  Kijelző
  13,3 hüvelykes képátlójú, LED‑es háttér-világítású kijel­ző IPS-techno­lógiával, 2560 x 1600 képpontos natív felbontással, 227 ppi képpont­sűrűséggel, több millió szín megjelení­tésének támogatásával
  Grafikus kártya
  Intel UHD Graphics 617
  Optikai meghajtó
  Nem
  Wi-Fi
  802.11ac Wi-Fi wireless networking; IEEE 802.11a/b/g/n compatible
  Bluetooth
  Bluetooth 4.2 vezeték nélküli technológia
  Thunderbolt
  2x Thunderbolt 3 (USB-C)
  Méretek
  Magasság: 0,41–1,56 cm
  Szélesség: 30,41 cm
  Mélység: 21,24 cm
  Tömeg: 1,25 kg
  Charging and Expansion
  Két Thunderbolt 3 (USB‑C) port a következő funkciókkal:

  Töltés
  DisplayPort
  Thunderbolt (akár 40 Gb/s)
  2. generációs USB‑C 3.1 (akár 10 Gb/s)
  Kamera
  720p felbon­tású FaceTime HD-kamera
  Video Support
  Thunderbolt 3 digitális videokimenet
  Audió
  Sztereó hangs­zórók
  Három mikrofon
  3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó
  Touch ID
  Beépített Touch ID érzékelő
  Trackpad
  Pontos kurzorvezérlést és nyomásfüggő funkciókat támogató Force Touch érintőpad; lehetővé teszi az erős kattintást, a lejátszás gyorsítását, a nyomásérzékeny rajzolást és a Multi-Touch mozdulatok használatát
  Energiaellátás
  Vezeték nélküli internet­használat akár 12 órán át
  Akár 13 óra filmlejátszás az iTunesból
  Akár 30 napos készenléti idő
  Beépített, 50,3 wattórás lítium-polimer akkumulátor
  30 wattos USB‑C hálózati adapter; USB‑C port töltéshez
  Operációs rendszer
  A Macen mindent a macOS operációs rendszer működtet. A macOS Mojave új funkcióit profi felhasználók ihlették, hogy mindenkinek hasznára váljanak. Így minden kattintással hatékonyabb lehetsz.
  Mellékelt szoftverek
  macOS
  Fotók, iMovie, GarageBand, Pages, Numbers, Keynote, Térképek, iBooks, Safari, Mail, FaceTime, Üzenetek, Naptár, Kontaktok, Time Machine, Photo Booth, App Store, iTunes, Game Center, Megtekintő, Jegyzetek, Emlékeztetők
  Accessibility

  A kisegítő lehető­ségekkel a fogya­tékossággal élők is a lehető leg­többet hozhatják ki új iMac gépükből. A beépített támogatási funkciók a látás, a hallás, a fizikai és motoros képességek, a tanulás és az írás-olvasás területére egyaránt kiterjednek, így mindenki bámulatos dolgokat vihet véghez és alkothat.

  Legfontosabb funkciók: VoiceOver, Nagyítás, Kontraszt növelése, Mozgás csökkentése, Siri és diktálás, Kapcsolóvezérlés, Akadály­mentesített feliratozás, Szöveg átalakítása hanggá,
  Mi van a dobozban?
  MacBook Air
  30 wattos USB‑C hálózati adapter
  USB‑C töltőkábel (2 m)
  Garancia
  1 év Apple korlátozott jótállás.
  Szín
  ----------------------------