MacBook Air 13" Retina kijelzővel 1.6GHz-es kétmagos i5 processzor, 256GB tárhely - ezüst (2019)

SKU
MVFL2MG

A kiválasztott termék sajnos most nincsen készleten.
A feliratkozás gombra kattintva azonnal értesítünk, amint a termék ismét elérhető.

MacBook Air 13" Retina kijelzővel 1.6GHz-es kétmagos i5 processzor, 256GB tárhely - ezüst (2019)   + 479 900 Ft   509 900 Ft

479 900 Ft

Választott konfigurációd:
   

  Készletinformáció

  Részletek

  Megint lehengerlő. Továbbra is légies.
  A legkedveltebb Macbe most újra belezúgsz majd. Az új MacBook Air asztroszürke, ezüst- és aranyszínben kapható kialakítása vékonyabb és könnyebb. True Tone technológiás Retina kijel­zővel, a legújabb generációs billentyűzettel és Force Touch érintőpaddal érkezik. Sőt, már Touch ID is van rajta. Ikonikus háza 100%-ban újrahasznosított alumínium, így ez a legzöldebb Mac.1 Mindemellett egész napos aksiidőt nyújt, így a MacBook Air tökéletes a minden­napi rohangálós feladataidhoz.
  Retina kijelző
  Négymillió pixel látványosan debütál.
  2560 x 1600 képpontos felbontás, több mint 4 millló képpont – ha meglátod, tátva marad a szád. A képek minden eddiginél részletgazdagabbak és élethűbbek rajta. Minden szöveg tűélesen jelenik meg. A True Tone technológia pedig auto­ma­ti­ku­san hozzá­igazítja a kijel­ző fehérpontját a fény­viszonyokhoz, így a­ weboldalak és az e‑mailek olyan természetesen jelennek meg, mintha nyomtatott oldalakat néznél. Minden tartalom bámulatosan gazdag és életteli, mivel az előző generációnál 48 százalékkal szélesebb a szín­tartomány. A kép­ernyő üvege egészen a ház széléig ér, a kerete ezáltal hihetetlenül vékony – fele akkora – lett, így még jobban koncentrálhatsz a tartalomra. Egyszerűen imádni fogod, amit látsz.
  13,3”
  13,3 hüvelykes, nagy felbontású Retina kijelző
  48%-kal
  szélesebb színtartomány az előző generációhoz képest
  Tűéles szöveg
  Touch ID
  Az ujjlenyomatod a jelszavad.
  A Touch ID kényelmes, korszerű védelmét beépítettük a MacBook Airbe. Csak az érzékelőre kell helyezned az ujjadat, és máris feloldottad a Maced zárolását. Ujjlenyoma­toddal gyorsan, jelszó beírása nélkül férhetsz hozzá zárolt dokumen­tumaidhoz, jegyzeteidhez és a védett rendszer­beállításokhoz.
  A Mac feloldása gyorsan, jelszó beírása nélkül
  Egyszerű azonosítás a jelszóval védett dokumen­tumoknál
  Apple T2 Security chip
  A MacBook Airben a Macre tervezett, a korábbinál is bizton­ságosabb második generációs Apple T2 Security chip őrzi titkosított adataidat. Így ha a Touch ID-val lépsz be a Macedre vagy egy dokumentumba, az adataid mindvégig biztonságban lesznek. Az adat­kódolás folyamatos és automatikus, és teljes egészében titkosítja az SSD‑n tárolt információidat.
  A Mac feloldása gyorsan, jelszó beírása nélkül
  Billentyűzet
  Nagyon kézre áll.
  Az új generációs MacBook Air billentyűzete saját pillangó­mechanikánkkal működik – ez a hagyományos ollós mechanizmusnál négyszer stabilabb billentyűket nyújt, amiken gyorsabb, kényelmesebb az írás. Kivilágítatlan környezetben pedig segít gépelni az intelligens fény­érzékelő és a billentyűk önálló LED-es háttérvilágítása.
  Precíz kialakítású,
  stabilabb billentyűk
  Force Touch érintőpad
  A Force Touch érintőpadon a nyomás­erősség finom változtatásával több funkciót is előhívhatsz a Macedből. Az érintőpad minden pontja ugyanúgy reagál a kattintásra, teljes felületén pontos az irányítás, és lesz hely bőven a Multi-Touch mozdulatoknak is. Otthonosan mozognak majd rajta az ujjaid.
  Több hely a Multi-Touch mozdulatoknak
  Teljesítmény
  Sokoldalú és sokáig bírja aksival.
  Az új MacBook Air könnyű súlya ellenére – mindössze 1,25 kiló – sokat bír. Nyolcadik generációs Intel Core i5 processzora hatékonyan kezeli a minden­napok feladatait – az e‑mailezéstől és internete­zéstől a Keynote-prezentációk készítésén át a videó­szerkesztésig az iMovie‑ban. Akár 16 GB‑nyi memóriával gondos­kodik a zökkenő­mentes munkáról még akkor is, ha számos alkal­mazás van egyszerre megnyitva, és akár 1 TB‑os SSD-tároló biztosít bőséges tárhelyet minden doksidnak, fotódnak és videódnak.
  Akár
  16 GB
  memória
  Akár
  1 TB
  SSD-tároló
  Csak
  1,25 kg
  Nyolcadik generációs Intel Core i5 processzor
  A legújabb vezeték nélküli techno­lógiák – 802.11ac Wi‑Fi és Bluetooth 4.2
  Csak
  15,6 mm
  vastag
  Aksiüzemidő
  A MacBook Air egész nap pörög veled – akár 12 órát bír egyetlen feltöl­téssel, és készen áll többek között: e‑mailezésre, netezésre, online vásárlásra, videózásra, dokumentum­szerkesztésre és táblázat­kezelésre. A tengerentúlra repülsz? Bekészítheted a legjobb filmeket, hisz a MacBook Air akár 13 órás, nonstop mozi­­maratont is bír.2
  Thunderbolt 3
  Egy mindenhez.
  A Thunderbolt 3 egy feltur­bózott univerzális port, amely a villám­­gyors adat­átvitelt ötvözi az elképesztően sok­oldalú USB‑C ipar­ági szabvány előnyeivel – és a MacBook Airen kettőt is találsz belőle. Adatátvitelre, töltésre és video­­kimenetként egyaránt használhatod, és akár 40 Gb/s átviteli sebességet biztosít – vagyis kétszer olyan gyors, mint a Thunder­bolt 2. Meglévő eszközeid bár­melyikét egyszerűen csatla­koz­­tathatod hozzá egy megfelelő kábel vagy átalakító segítségével, és mivel a Thunder­bolt 3 csatlakozó szim­metrikus, bármerre fordítod, mindig megtalálja a helyét.
  Thunderbolt 3 (USB‑C)
  Töltés
  Kijelzők
  Tárhely
  Készülékek
  Hangszórók és kamera
  Teljesítményre hangolva.
  A MacBook Air jobban szól, mint valaha – erről a legújabb feldolgozási és hangolási technológiák gondoskodnak. A sztereó hangs­zórók megduplázzák a basszust, és 25 százalékkal növelik a hang­erőt az előző generációhoz képest. És a teltebb sztereó hangzással élvezetesebb a film­nézés és a zenehallgatás. A FaceTime HD‑kamera élesebb képet mutat rólad a barátaidnak és családodnak, akár ketten beszélgettek, akár csoportban. A háromtagú tömbmikrofon pedig precízebben fogja fel a hangodat a FaceTime-beszélgetések és diktálás közben.
  Teltebb, nagyobb terjedelmű hang dupla basszussal
  25%-kal
  nagyobb hangerő az előző generációnál
  Pontosabb hang­rögzítés három­mikrofonos rendszerrel
  FaceTime HD-kamera kétszemélyes és csoportos hívásokhoz
  Alapanyag
  Az első Mac 100%‑ban újrahasznosított alumíniummal.
  Bemutatjuk saját fejlesztésű alumínium­ötvözetünket, amely ugyanannyira erős és tartós, mint a korábban hasz­nált változatok, és a felülete is ugyan­olyan makulátlan. Azonban az előállításához nem kell a Föld alumíniumforrásaihoz nyúlnunk. Ez az ötvözet ugyanis a gyártás közben keletkező alumínium­forgács atomi szintű újra­feldolgozásával készül. A végeredmény: egy éppoly strapa­bíró és szép ház, mint a többi termékünké – és egy Mac, ami zöldebb, mint valaha.1
  47%-kal
  alacsonyabb szén-dioxid-kibocsátással készül, mint az előző generá­ció3
  Erős, tartós kivitel 6000‑es sorozatú alumíniummal
  macOS
  Egyszerűen lehengerlő.
  A Macen mindent a macOS operációs rendszer működtet. Olyan dolgokat vihetsz véghez vele, mint semmilyen más számító­géppel. Mégpedig azért, mert a szoftver és a hardver kifejezetten egymásnak lettek teremtve. A macOS Mojave új funkcióit pedig profi felhasználók ihlették, hogy minden­kinek hasznára váljanak.
  Mac + iPhone
  A Maced olyan összhangban működik együtt az iPhone-oddal, ahogy egyetlen más számítógép sem.
  Üzenetek
  Üzenj a Macedről, és fogadd a választ is ugyanott. Az iPhone‑on megjelenő összes üzenet a Macen is megjelenik, így a beszél­getések mindig napra­készek lesznek.
  Handoff
  Kezdj el írni például egy do­ku­men­tu­mot, e‑mailt, szöveget vagy jegyzetet az iPhone-odon, és fejezd be a Maceden – vagy fordítva.
  Hatékony beépített appok.
  Minden Macen kreatív és irodai alkal­mazások egész tárházát találod. Így máris kezdődhet a munka – vagy a szórakozás.
  Safari
  Mail
  Jegyzetek
  Emlékeztetők
  Pages
  Naptár
  Üzenetek
  Fotók
  GarageBand
  iMovie
  Numbers
  FaceTime
  1. Csak a ház készül az UL LLC tanúsítási vizsgálatának eredményei alapján újrahasznosítottnak minősülő alapanyagból.
  2. A tesztelést az Apple 2018 októberében végezte MacBook Air 1,6 GHz-es, kétmagos Intel Core i5 processzorral, 8 GB memóriával és 256 GB-os SSD-tárolóval szerelt prototípusain. A vezeték nélküli internet­használat tesztje az akkumulátor üzemidejét 25 népszerű webhely vezeték nélküli böngészésével, a kijel­ző 75%-os (a szabályozósáv 12. egységének megfelelő) fényereje mellett méri. Az iTunes-filmlejátszás tesztje az akkumulátor üzemidejét 1080p felbon­tású HD-tartalom lejátszásával, a kijel­ző 75%-os (a szabályozósáv 12. egységének megfelelő) fényereje mellett méri. A készenléti teszt az akkumulátor üzemidejét a vezeték nélküli hálózathoz csatlakoztatott, iCloud-fiókba bejelentkezett rendszer készenléti üzemmódjában, a Safari és a Mail alkal­mazás bekapcsolt állapotában, alapértelmezett rendszerbeállítások mellett méri. Az akkumulátor üzemideje a használattól és a konfigurációtól függ. Részletes információ: www.apple.com/hu/batteries.
  3. Az üvegházhatást okozó gázok kibocsátásának összértéke az életciklus-értékelés alapján 176 kg szén-dioxid-egyenérték.
  Egyes funkciók, alkalmazások és szolgáltatások nem minden országban, illetve térségben vehetők igénybe.

  Tulajdonságok

  Gyártó
  Apple
  Megszűnt termék
  Nem
  Processzor
  1.6GHz dual-core Core i5
  Turbo Boost
  Turbo Boost technológiával akár 3,6 GHz
  Memória
  8 GB 2133 MHz-es LPDDR3 memória
  Tárhely
  256 GB-os PCIe-alapú flash tároló
  Kijelző
  Retina kijel­ző True Tone technológiával
  13,3 hüvelykes képátlójú, LED‑es háttér-világítású kijel­ző IPS-techno­lógiával, 2560 x 1600 képpontos natív felbontással, 227 ppi képpont­sűrűséggel, több millió szín megjelení­tésének támogatásával
  Felbontás
  2560 x 1600
  Grafikus kártya
  Intel UHD Graphics 617
  Optikai meghajtó
  Nem
  Wi-Fi
  802.11ac Wi-Fi wireless networking; IEEE 802.11a/b/g/n compatible
  Bluetooth
  Bluetooth 4.2 vezeték nélküli technológia
  Thunderbolt
  2x Thunderbolt 3 (USB-C)
  Méretek
  Magasság: 0,41–1,56 cm
  Szélesség: 30,41 cm
  Mélység: 21,24 cm
  Tömeg: 1,25 kg
  Charging and Expansion
  USB‑C töltőport
  Kamera
  FaceTime HD-kamera
  USB
  2. generációs USB‑C 3.1 (akár 10 Gb/s)
  Audió
  Sztereó hangs­zórók
  Három mikrofon
  3,5 mm-es fejhallgató-csatlakozó
  Touch ID
  Beépített Touch ID érzékelő
  Trackpad
  Pontos kurzorvezérlést és nyomásfüggő funkciókat támogató Force Touch érintőpad; lehetővé teszi az erős kattintást, a lejátszás gyorsítását, a nyomásérzékeny rajzolást és a Multi-Touch mozdulatok használatát
  Energiaellátás
  Vezeték nélküli internet­használat akár 12 órán át
  Akár 13 óra filmlejátszás az iTunesból
  Akár 30 napos készenléti idő
  Beépített, 49,9 wattórás lítium-polimer akkumulátor
  30 wattos USB‑C hálózati adapter; USB‑C töltőport
  Operációs rendszer
  macOS
  A Macen mindent a macOS operációs rendszer működtet. A macOS Mojave új funkcióit profi felhasználók ihlették, hogy mindenkinek hasznára váljanak. Így minden kattintással hatékonyabb lehetsz.
  Mi van a dobozban?
  MacBook Air
  30 wattos USB‑C hálózati adapter
  USB‑C töltőkábel (2 m)
  Garancia
  1 év Apple korlátozott jótállás
  Szín
  ezüst