Az M3 szuperképességeivel a vállalkozásodhoz.

Spórolj 100 000 Ft-ot és szerezz 8GB helyett most 16GB memóriát!*

Kisvállalkozásként regisztálj Business+ fiókot a kedvezményért vagy 20 főnél nagyobb vállalkozás esetén keresd kollégáinkat itt: https://istyle.hu/business/vallalatok/kapcsolat

*A kép illusztráció. Az ajánlat MacBook Pro 14” (MR7J3 and MTL73) 512GB modellekre érvényes 2024.03.30-ig vagy visszavonásig, kizárólag vállalkozásoknak és oktatási intézményeknek. Felhívjuk figyelmed, hogy a bővített memóriával rendelkező modellek kiszállítási ideje a szokásosnál hosszabb lehet, az egyedi konfigurációs rendelés miatt.

MacBook Pro 14" – M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 16 GB egyesített memóriával, 512 GB SSD – asztroszürke

799 990 Ft

899 990 Ft

MacBook Pro 14" – M3 chip 8 magos CPU-val, 10 magos GPU-val, 16 GB egyesített memóriával, 512 GB SSD – ezüst

799 990 Ft

899 990 Ft

Kérdésed van? Megválaszoljuk!

Mi az az iSTYLE Business+ program?
Az iSTYLE Business+ egy olyan program, amely kifejezetten kis- és középvállalkozásoknak szóló kedvezményeket és előnyöket kínál Apple termékek és kiegészítők vásárlásakor az iSTYLE-nál.
Kik jogosultak belépni a Business+ programba?
A Business+ programba egyéni vállalkozók, mikorvállalkozások, valamint a nagyjából 20 alkalmazottnál kevesebbet foglalkoztató kis- és középvállalkozások regisztrálhatnak. A programban három kedvezmény-szintet határoztunk meg, melyek a vállalkozások költési szintjeihez vannak kötve. Amint eléred a szintednél elvárt költési célt automatikusan feljebb léptetünk a programban, hogy további kedvezményekben részesülhess. A regisztrációt követően a program szintjeibe való besorolásra belsőleg meghatározott feltételek egyéni kiértékelését követően kerül sor az iSTYLE kizárólagos döntési joga alapján.
Hogyan lehet csatlakozni a Business+ programhoz?
A programhoz való csatlakozás a weboldalunkon történő Business+ fiók létrehozásával és néhány alapvető céges információ megadásával lehetséges. Miután kollégáink jóváhagyják a programba való belépésed, speciális árakhoz és kedvezményekhez férhetsz majd hozzá. A regisztrációt követően a program szintjeibe való besorolásra belsőleg meghatározott feltételek egyéni kiértékelését követően kerül sor az iSTYLE kizárólagos döntési joga alapján.
Milyen kedvezményeket kaphatok az iSTYLE Business+ programban?
Az iSTYLE Business+ programban a kedvezmények mértéke a partner-szinttől függ. A bronz szinten például 14 napos termékvisszaküldési opciót (bontatlan termék esetén), finanszírozási lehetőségeket és dedikált értékesítési szakértőt kapsz. Az ezüst szinten ezen felül ingyenes kiszállítást, üzleti árazást és 14 napos termékvisszaküldést kapsz. Az arany szinten pedig az összes korábban említett előnyt, valamint nagyobb kedvezmények és ingyenes expressz szállítás jár.