Mastercard Részletfizetés
A Mastercard Részletfizetés olyan innovatív vásárlási szolgáltatás, amellyel a bankkártyabirtokosok átláthatóbb módon fizethetnek, miközben vásárlási lehetőségeik is bővülnek.
Mastercard Részletfizetés könnyen, egyszerűen – bankkártyával
Mastercard® bankkártyájával havi részletre is vásárolhat, így nem kell egy összegben kifizetnie a számla összegét! Érdeklődjön kártyakibocsátó bankjánál a Mastercard Részletfizetés szolgáltatás aktiválásáról meglévő Mastercard bankkártyájára!
Havonta törleszthet
A szolgáltatást a kibocsátó pénzintézet aktiválja bankkártyáján. Vásárláskor keresse a Mastercard Részletfizetés logót, és 20.000 Ft érték feletti kártyás vásárlás esetén fizetéskor bankjától függően kiválaszthatja, hogy hány hónap alatt szeretné visszafizetni vásárlása végösszegét. (A futamidők kibocsátónként változnak, jellemzően 2-12 hónap között.)
Keresse a Mastercard Részletfizetést az alábbi bankoknál
Cetelem Joker részletfizetés
A Cetelem Banknál már mintegy 67 000 kártyabirtokos veheti igénybe meglévő hitelkártyájával a részletfizetés szolgáltatást.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Részletfizetés OTP hitelkártyával
Az OTP Bank hitelkártyás ügyfelei 2018. július 3-tól vehetik igénybe a részletfizetési szolgáltatást, ha erről külön nyilatkoznak.
TOVÁBBI INFORMÁCIÓ
Kérdésed van?