NOKIA
Body
Okos mérleg. Okosabb Te.
Egy Wi-Fi mérleg, amely a szabadalmaztatott Position Control technológiát alkalmazza, így biztosítva a legjobb módját a súly kezelésére. A Nokia Body azonnal megjeleníti a képernyőn megjelenő visszajelzést, és automatikusan szinkronizálja az okostelefont az időbeli változások nyomon követésével és segít a súlycélok elérésében.

NOKIA
Body Cardio
Törődj magaddal.
Az első és egyetlen Wi-Fi mérleg a világon, amely a szív-és érrendszeri egészség orvosilag elfogadott értékelését biztosítja az élvonalbeli Pulse Wave Velocity méréseknek köszönhetően. Ez az ultravékony mérleg követi a testösszetételt (testtömeg, testzsír, izom, csonttömeg és víz), és szinkronizálja az okostelefont a trendek megjelenítésével és az egészségre vonatkozó célok elérésében.

NOKIA
Body+
Mérj okosabban.
Wi-Fi mérleg, amely szabadalmaztatott Position Control technológiát alkalmaz a legpontosabb testösszetétel-értékek (testtömeg, testzsír és víz százalékértéke, valamint az izom- és csonttömeg) megjelenítésére. A Nokia Body+ azonnal megjeleníti a képernyőn visszajelzéseket, és automatikusan szinkronizálja az okostelefont a trendek megjelenítéséhez és segít elérni a céljait.

NOKIA
Home
Légy ott bárhonnan.
Ez a gyönyörűen megtervezett HD kamera lehetővé teszi, hogy szemmel tartsd otthonodat okostelefonodon keresztül, testreszabható értesítésekkel a szokatlan zaj, mozgás vagy beltéri szennyeződés esetén. A Home alkalmazással (iOS és Android) működik.

NOKIA
Thermo
A Thermo innováció.
Gyors, egyszerű, érintkezés nélkül pontos eredményeket nyújt, és automatikus szinkronizálást biztosít a dedikált alkalmazással. Az alkalmazás segítségével nyomon követheted a hőmérséklet-értékeket, emlékeztetőket, valamint az ehhez kapcsolódó tüneteket és gyógyszereket az okostelefonodon.

NOKIA
BPM+
Soha nem volt könnyebb követni a szívedet.
Kövesd a szívedet bármikor, bárhol a Nokia BPM + kompakt vezeték nélküli vérnyomásmérővel. Ez az FDA által elfogadott eszköz könnyen hordozható, automatikusan elküldi az összes adatot az alkalmazásra, és másodpercek alatt nagyon pontos vérnyomás és szívritmus-mérést biztosít.