Tudnivalók az online termékérdeklődésről
Amennyiben érdeklődsz az új termékek iránt, kérünk véglegesítsd érdeklődési listádat. A termékérdeklődés véglegesítéséhez regisztrált felhasználói fiókra van szükséged. Amennyiben nem rendelkezel saját fiókkal, kérünk regisztrálj webáruházunkba.
1. Válaszd ki a terméket, és kattints az ÉRDEKEL gombra.

2. Ha még nem vagy regisztrált felhasználó, abban az esetben mindenképp szükséges létrehoznod egy felhasználói fiókot. A regisztráció megerősítését követően, bejelentkezés után tudod folytatni az érdeklődési folyamatot. Amennyiben már regisztráltál korábban, jelentkezz be a webáruházba.
3. A kiválasztott terméked megjelenik, mint elsődleges választás az érdeklődési lista áttekintésénél. Amennyiben nem szeretnél alternatív terméket választani, abban az esetben kattints a “Érdeklődés véglegesítése” gombra és folytasd az érdeklődési folyamatot az adatok megadásával.

4. Az elsődleges választásodon kívül alternatívákat is adhatsz meg (legfeljebb négyet). Ehhez kattints az “Alternatív terméket választok” gombra.

Elég egy listát összeállítanod azokról a modellekről, amelyek az elsődleges terméken kívül érdekelnek. Ha választottál alternatív termékeket, abban az esetben a listán szereplő bármelyik termék előjegyezhetőségekor küldünk értesítést, függetlenül attól, hogy elsődleges vagy alternatív termékként adtad meg. Ha elkészültél a listával, kattints a “Érdeklődés véglegesítése” gombra.
Alternatív termékválasztó:
A + jel segítségével további termékeket (legfeljebb négyet) adhatsz az érdeklődési listádhoz. Ezek az eredetileg kiválasztott termék alternatívái lesznek, ellenben megadásuk nem kötelező.

FONTOS: egy érdeklődésből egy végleges előjegyzés lehet majd, így egy termék megvásárlására lesz később lehetőséged. Ha több érdeklődési listádon lévő terméket szeretnél a későbbiekben megvásárolni, úgy minden termékre külön érdeklődést szükséges rögzítened. Ha az elsődleges termék helyett egy korábban készletre kerülő alternatíva előjegyzése mellett döntesz majd, abban az esetben az elsődleges terméked, illetve minden további alternatív terméked törlődik.
5. A szállítási adatok megadását követően választhatsz átvételi módot. Kérjük vedd figyelembe, ha személyes átvételt választasz, utólag az átvételi pont módosítására nem lesz lehetőséged, de házhoz szállítást választhatsz. Házhoz szállítás esetén utólag nem lesz lehetőséged bolti átvételt választani.

Számlázási adatok módosítására, illetve a fizetési mód kiválasztására (online bankkártyás fizetés esetén is) később lesz lehetőséged. Így ha tévesen adtad meg a számlázási adatokat az érdeklődés rögzítésekor, nem kell aggódnod, a termék előjegyezhetőségekor módosítani tudod majd ezeket az információkat.

6. Ha minden szükséges adatot megadtál, kattints a “További fizetési módra” gombra és nincs más teendőd, mint az “Érdekel” gombra kattintanás, ezzel rögzítjük érdeklődésed. Ennek sikerességéről e-mailben is küldünk értesítést.
7. A termék (legyen az az elsődleges választásod, vagy alternatív termék) előjegyezhetőségéről e-mailben és SMS-ben küldünk értesítést. Az e-mailben küldött link az adott érdeklődéshez tartozó adatokat fogja tartalmazni.

Az érdeklődés semmilyen kötelezettséggel nem jár, a felhasználói fiókodban bármikor tudod törölni azt. Bármilyen kérdésed lenne az online termékérdeklődéssel kapcsolatban, vedd fel velünk a kapcsolatot telefonon vagy e-mailben.