Twelve South - HiRise Duet iPhone és Apple Watch töltő állvány:

Twelve South - HiRise Duet iPhone és Apple Watch töltő állvány

SKU
TWHIRISEDUET

A HiRise Duet egy prémium minőségű töltő állvány, amely egyszerre, egy helyen képes tölteni iPhone-odat és Apple Watch-odat. Ez a vékony fémből készült, nappabőrrel díszített állvány beépített Lightning csatlakozóval, és Watch töltővel rendelkezik, így felhagyhatsz a kábelek keresésével. Az sem okoz problémát, ha tokot használsz iPhone-odhoz, hiszen a kitámasztó és a Lightning csatlakozó magassága állítható, így a legtöbb tokkal könnyen használható, beleértve a Twelve South BookBook tokot. Minden, amire szükséged van egy helyen – a HiRise Dueat a tökéletes töltőállomás.

Nappal Apple Watch. Éjjel ébresztőóra

A HiRise Duet az első kettős töltő állvány, amely képes tölteni az Apple Watch-ot Nightstand módban. Ez a karcsú, praktikus állvány biztonságosan tartja Apple Watch-odat, ami automatikusan ébresztő órává válik, melyen a digitális korona funkcionál szundi gombként. Az óra maximális védelme érdekében a HiRise Duet prémium minőségű bőrrel lett kibélelve.

Gyorsabb Töltés

A 15 wattos Lightning töltéssel a HiRise Duet 40 százalékkal gyorsabban tölt mint egy hagyományos USB töltő és majdnem kétszer olyan gyorsan, mint egy vezeték nélküli töltő. A Duet kényelmesen elérhető pozícióban tartja az iPhonet, így töltés közben is telefonozhatsz, mindezt miközben az Apple Watch alul töltődik Nightstand módban.

Kompakt Kialakítás

A HiRise Duet kényelmesen és elegánsan tartja és tölti iPhone-odat és Apple Watch-odat, miközben a lehető legkevesebb helyet foglalja éjjeliszekrényeden. A Duet-ből csupán egyetlen kábel vezet ki, így az éjjeliszekrény nem válik zsúfolttá. Ha elálmosodsz, csak helyezd a Watch-ot a töltő állvány köré, csatlakoztasd iPhone-t a Lightning csatlakozóhoz, és reggel két teljesen feltöltött eszköz fogad.

Fémbél készült, de sziklaszilárd.

Míg a műanyagból készült állványok gyakran mozdulnak el a tápkábel súlya miatt, a HiRise a helyén marad. A Duet töltőállomás súlya annyi, mint három iPhone 8s súlya együttvéve, így, ha a éjjel a telefonodért nyúlsz vagy a szundi gombot szeretnéd megnyomni, mindkét eszköz ott lesz, ahol este hagytad őket. A HiRise Duet kialakítása az iPhone és az Apple Watch gyönyörű dizájnját tükrözi.

 

Gyártó
TwelveSouth
EAN
811370021027
Tárhely
Nem
Megszűnt termék
Nem
Szín
Nem
Apple Watch-kompatiblitás
Apple Watch 38 mm, Apple Watch 42 mm
Kompatibilitás
Apple TV Siri Remote
Kompatibilitás
iPhone
iPhone X
iPhone 8 / 8 Plus
iPhone 7 / 7 Plus
iPhone 6 Plus / 6s Plus
iPhone 6 / 6s
iPhone SE
iPhone 5 / 5s / 5c

Apple Watch - minden generáció

Lightning csatlakozóval töltött eszközök, beleértve:
Apple TV Siri Távirányító
Apple Pencil (adapterrel)
Csatlakozás
Lightning
Méretek

Magasság: 10,49 cm
Szélesség: 8,89 cm
Mélység: 9,53 cm
Súly: 0,43 kg

Mi van a dobozban?

HiRise állvány + hátsó rögzítő
Csavarkulcs
Nemzetközi tápegység (15w)