UAG – Plasma iPhone XR tok – átlátszó

SKU
111093114343_
 

Készletinformáció

Részletek

Ha úgy érzed, igazi kihívást jelent a telefonod védelme – állandóan leejted, nekiütöd mindennek – akkor hagyd, hogy az UAG Plasma ütésálló iPhone XR tok levegye a válladról ezt a terhet. A gyártó kifejezetten úgy alkotta meg a kiegészítőjét, hogy az még az extrémebb balesetekkel szemben is képes legyen felvenni a harcot és megóvni a telefonod a sérülésektől.

A kemény külső és a puha belső réteg biztosítja, hogy az iPhone XR tökéletes vonalain egyetlen karcolás se jelenjen meg, a csúszásgátló peremrészért pedig igazán hálás leszel, ha eddig folyton kicsusszant a kezedből a készüléked. A törésbiztos kialakítás még katonai törésteszten is bizonyított - ennél jobb védelmet gyakorlatilag már csak egy golyóálló mellény adhatna neked.

Mégis inkább az UAG Plasma tokot javasoljuk, hiszen a hihetetlenül könnyű felépítés miatt ólomsúlyt sem fogsz érezni a kezedben a mindennapos használat során. Ráadásul az átlátszó hátlapi résznek köszönhetően még az iPhone XR menő színeit is megmutathatod a világnak anélkül, hogy sérülésektől kéne tartanod.

Tulajdonságok

Gyártó
UAG
EAN
812451030013
Megszűnt termék
Nem
Szín
átlátszó
Anyag
polikarbonát, Termoplasztikus Poliuretán (TPU)
Tok típus
hátlap
iPhone kompatibilitás
iPhone XR