Üzleti Ajánlataink

Innovatív megoldások a vállalkozásodnak

Az iSTYLE Közép-Kelet-Európa legnagyobb Apple Premium Reseller hálózatával rendelkezik, kilenc országban. A néhány fős startupoktól kezdve egészen a több ezer fős nagyvállalatokig rendelkezünk vállalati referenciával és kapcsolati hálóval. Hatékony technológiai támogatással nagyobb eredményesség, produktivitás és ezáltal haszon érhető el. Cégünk üzleti csapata ebben lehet vállalkozásod partnere.

Finanszírozás

Magas szintű technológia - havi részletekben

Fejleszd az eszközparkod egyösszegű kiadás nélkül az iSTYLE-ban elérhető lízingkonstrukciók egyikével, hogy mindig a legmagasabb technikai színvonalon tudj dolgozni. Az iSTYLE B2B csapata olyan finanszírozási megoldásokkal tudja segíteni céged, amelyek az IT költéseket tőke beruházásból (Capex) működési költséggé (Opex) alakítják, ezzel pedig jelentős mérleg szerinti megtakarítások érhetőek el.

Az iSTYLE lízing mellett nincs szükség nagy értékű beruházásra, míg az eszközök mellett lehetőség van akár szoftvert, vagy tréninget is bevonni a finanszírozásba. A vállalkozások és intézmények a számukra szükséges eszközöket lízingelhetik, szemben a forrásaik (tőkéjük) elköltésével. A személyre szabható konstrukciók változatos fizetési csomagokat eredményeznek.

Egy példa a lehetőségek közül:

Csak 47 310 Ft/hó egy nettó 1 000 000 Ft-os Apple eszközparkért, 2 éves futamidővel kalkulálva.

Lízingpartnereink a Grenke és az IBM.

Asszisztencia + Biztosítás

Az előre tervezhető biztonság

Kifejezetten az Apple készülékekre szabott biztosítással, garanciakiterjesztéssel és asszisztenciával szinte teljes körű védelmet kapsz arra az esetre is, ha eszközöd például leejted, elázik vagy elrabolják.

A minden kockázatra kiterjedő biztosításunk fedezetet nyújt a legtöbb, külső behatás során keletkező fizikai kárra, még abban az esetben is, ha az nem rendeltetésszerű használatból ered, így tökéletesen kiegészíti a céges eszköz gyártói garanciáját.

Egy teljes körű céges védelem pedig magában foglalja a készülékbiztosítást mellett a garanciakiterjesztést, illetve az olyan szervizasszisztencia nyújtotta szolgáltatásokat is, mint a 24 órás telefonos szerviz ügyintézés, és a kárbejelentéstől számított 24 órán belüli ingyenes futárszolgálat (a gyári jótállás időszakában is).

Hálózat

Professzionális informatikai környezet

A XXI. században a jó munkakörnyezet elengedhetetlen feltétele a stabil, megbízható hálózat, az adatok megfelelő tárolása, illetve az céges eszközök feletti kontroll. Szakértőink Apple-technológiákhoz kapcsolódó vállalati Wi-Fi, mobil eszköz-menedzsment és adattárolás témakörében állnak céged rendelkezésére.

Hálózat - vállalati Wi-Fi

Ruckus – a legkorszerűbb Wi-Fi igények kiszolgálására

A Ruckus termékeit egyedi Wi-Fi technológiájuk emeli ki a versenytársak közül. Tökéletesen alkalmas nagy terhelhetőségű vállalati WLAN-rendszerek megvalósítására.

Jellemzők:

 • kontrolleres vagy kontroller nélküli technológia
 • BeamFlex+ –adaptív antennatechnológia
 • ZoneConnect – automatikus eszközprovisioning
 • SmartCast – optimalizált videó, VoIP- és IPTV-transzport
 • ChannelFly – nagy sűrűségű Wi-Fi hálózatok
 • Cloudpath – automatizált, önkiszolgáló Wi-Fi onboarding
 • Hálózat - adattárolás, NAS

  Synology – Adattárolás céges környezetben

  A cég adatainak biztonsága kiemelt fontosságú. A Synology hálózati adattárolói (NAS) képesek kiszolgálni a legkülönbözőbb igényű és méretű cégek elvárásait. Legyen szó adattárolásról, videó megfigyelésről vagy egyszerűen csak fájlmegosztásról, a Synology platform független termékei jelentik a megfelelő választást.

  Bárhol vagyunk, folyamatosan a termelékenység fokozását keressük. A Synology mobilalkalmazásai lehetővé teszik a fájlokhoz való hozzáférést és a Synology NAS kezelését okostelefonok és tabletek segítségével. A fájlok azonnal elérhetők, és a megoldás támogatja a multimédiás tartalmak folyamatos letöltését, az adatok bizalmas jellegének megőrzéséről pedig biztonságos kapcsolat gondoskodik.

  Hálózat - Mobile Device Managament

  MobileIron – Eszköz menedzsment és kontroll 

  Egy mobil eszköz menedzsment rendszerrel (MDM) kontroll alatt tarthatjuk a cég eszközeit. Ide tartozik az eszközbeállítás és frissítés, megfelelőségek monitorozása, vagy akár egy távoli lezárás, vagy törlés elveszett vagy ellopott készülék esetén. A céges eszközök mellett a magán (BYOD) készülékek is felvehetők a rendszerbe.

  Hívástitkosítás

  CryptTalk – lehallgathatatlan telefonhívások, biztonságos szöveges üzenetek

  A CryptTalk céged telefonos kommunikációjának – hanghívások és szöveges üzenetek – biztonságát garantálja. A megoldás a legfejlettebb titkosítási technológiák alkalmazásával teljes körű védelmet nyújt lehallgatás ellen, ezzel megelőzhető, hogy illetéktelenek megismerjék bizalmas üzleti adataidat.


  A VoIP technológiai alapokra épülő megoldás nem igényel semmilyen speciális hardvert, mindössze egy alkalmazást kell telepíteni a telefonodra. Céged felhő alapú szolgáltatásként, vagy helyszínen telepített, saját üzemeltetésébe kihelyezett rendszerben is használhatja a CryptTalkot.


  A CryptTalk vállalkozásoknak szóló éves előfizetését az iSTYLE eszközpark fejlesztésre létrehozott lízingkonstrukciójának részeként is elérheted.

  Szerviz

  Tapasztalat, szakértelem és megbízhatóság. Minden, amire cégednek szüksége lehet

  A hivatalos Apple minősítéssel rendelkező szervizünkben az összes céges Apple termékedet terméktámogatásban tudjuk részesíteni, az asztalitól a hordozható eszközökig.

  Oktatás

  Hozd ki a legtöbbet a legújabb Apple technológiákból

  Képzett oktatóink segítenek cégednek az Apple termékek, szoftverek és alkalmazások használatának elsajátításában. Cégre szabott képzési csomagokkal biztosítjuk a kollégáid ismereteinek frissítését, valamint új szintre emelését akár az iSTYLE üzletekben, akár vállalkozásod telephelyén. Lépj velünk kapcsolatba, bármilyen kérdésed lenne - mi biztosan tudunk megoldást ajánlani.