Backbone One – Telefon kontroller (PlayStation kiadás) – Lightning csatlakozó

SKU
BB-02-W-S
 

Készletinformáció

Promóciós

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

Bemutatás

Áttekintés

A Backbone One tökéletes játékkonzollá alakítja iPhone-odat vagy Androidos készüléked. Pattintsd be telefonod, és játssz bármilyen játékot, amely támogatja a kontrollereket, beleértve az Apple Arcade, az App Store játékokat, vagy akár streamelhetsz közvetlenül Xbox-ról, PlayStation®-ről vagy PC-ről. Nincs töltés, nincs várakozás a frissítésekre és nincs fárasztó beállítás. Fedezd fel a mobiljátékok új világát másodpercek alatt.

Backbone App

Érj el exkluzív jutalmakat, lépj kapcsolatba barátaiddal, vidd videóra a játékmeneted, játssz bármilyen képernyőn. Próbáld ki a Backbone+ próbaverzióját, akár az Apple Arcade 1 hónapos ingyenes próbaverziójával. A Backbone+ előfizetés NEM szükséges a Backbone One kontrollerrel való játékhoz.

Ergonomikus és hordozható

A Backbone One-t aprólékosan tervezték a prémium mobil játékélmény érdekében. Széles analóg triggerekkel, kattintható joystickkal, tapintható D-paddal és rendkívül érzékeny gombokkal rendelkezik.

Kiemelt tulajdonságok

Játssz bármilyen kontrollerrel támogatott Apple Arcade játékot iPhone-odon, vagy használd a Play on Any Screen funkciót a Backbone csatlakoztatásához a kompatibilis iPad (USB-C) vagy Mac számítógéphez.

Játssz Xbox, PlayStation vagy PC játékaiddal gyakorlatilag bárhonnan. A Backbone támogatja a PS Remote Play, az Xbox Remote Play és a Steam Link szolgáltatást dedikált mobilalkalmazásain keresztül.

Nincs szükség konzolra vagy PC-re. Játssz nagyszerű játékokat iPhone-odon az Xbox Game Pass Ultimate vagy a GeForce Now szolgáltatásokon keresztül, amelyek teljesen integráltak a Backbone App-ba.

Alacsony késleltetésű kapcsolattal rendelkezik az iPhone Lightning portjával a rendkívül érzékeny játék érdekében.

Bármilyen iPhone-nal működik. Kompatibilis az összes legújabb iPhone készülékkel.

Tulajdonságok

Gyártó
Backbone
EAN
860003568200
HomeKit kompatibilitás
Nem

Product declaration