kékfény szűrő

A digitális generációnak

A kékfény szűrős szemüveg, más néven képernyőszemüveg egyre népszerűbb a digitális generáció körében. Naponta átlagosan akár 9 órát is töltünk okostelefonok, számítógépek, táblagépek előtt! Ezidő alatt szemünk folyamatosan keményen dolgozik mindenféle védelem nélkül.

A kifejezetten a digitális generációt szem előtt tartva tervezett Barner kék fényű szemüvegkollekciója hatékonyan véd a kékfény túlzott kitettsége ellen, ami általánosan javítja jólétünket.

mi pontosan a kékfény?

A kékfény a fény hullámhosszának egy olyan részét jelenti, amelyet az emberi szem láthat, és amely a retina szintjén potenciálisan fárasztónak tekinthető, ha rendszeresen ki vannak téve ennek. Kék fény vesz körül minket mindennapjainkban. Tudtad, hogy az ok, amiért kéknek látjuk az eget, valójában ennek a fénytípusnak köszönhető? A kékfény testünk cirkadián ritmusának szabályozásáért is felelős: az alvási/ébrenléti ciklusokért. Ez az oka annak, hogy a kékfénynek való túlzott kitettség, különösen éjszaka, súlyosan befolyásolhatja az alvási rutinokat.

miért válassz barnert?

A kollekcióban megtalálható összes számítógépes szemüveg lencséje olyan bevonattal van ellátva, amelyet gondosan fejlesztettek ki, hogy megvédje szemünket a hosszan tartó kék-ibolya és LED-fényforrások mellékhatásaitól. A kiváló minőségű organikus CR-39 lencsék blokkolják a kékfény 100%-át 410 nm alatt és a kékfény 45%-át a 410 nm - 450 nm spektrumban. A Barner lencsék két technológiát alkalmaznak: az első visszaveri a kékfényt, a második pedig elnyeli azt. A hatások gyorsan észrevehetők: a szem kipihentebb, ellazultabb és kényelmesebb a digitális eszközök használatakor.

Chamberi

Válassz színt:
fekete
zöld
sötétkék
teknős minta

Dalston

Válassz színt:
fekete
zöld
sötétkék
teknős minta
rózsaszín
kék teknős minta

Le Marais

Válassz színt:
fekete
rózsaszín
zöld
teknős minta

Gyerekeknek

Válassz színt:
kék (Dalston)
piros (Dalston)
fekete (Le Marais)
kék (Le Marais)