Fekete színben is elérhető az Apple Watch Ultra 2

Az Apple kalandra és sportolásra kifejlesztett karórája új bevonattal, fekete színű titántokkal is elérhető.

Az Apple Watch Ultra első generációjának bemutatása óta keringtek pletykák arról, hogy a natúr titán szín mellett teljesen fekete színű tokozásban is elérhető lesz a sportoláshoz fejlesztett óra. Az Apple szeptember 9-én tartott termékbemutatójára nem új generációt hozott az Apple Watch Ultra órából, hanem az Apple Watch Ultra 2-t frissítette a sokak által várt színnel.

Fekete színű Apple Watch Ultra 2

A titántok továbbra is 5. fokozatú ötvözetből készül, tehát nem változott a teherbírása: az IP6X, EN13319, MIL-STD 810H és ISO 22810:2010 szabványok mind szerepelnek a jellemzői között. Könnyebben érthetően ez azt jelenti, hogy 100M-es vízállósággal rendelkezik, 40 méteres mélységig búvárkodásra alkalmas, porálló, magas hőmérsékletet, alacsony hőmérsékletet, hősokkot, víz alá merítést, fagyasztást felolvasztással, jegesedést és ónos esőt is kibír, emellett az ütéseknek és a rezgéseknek is ellenáll, így akár sziklamászáshoz, terepfutáshoz, kerékpározáshoz, szörfözéshez vagy hobbibúvárkodáshoz is tökéletes társ.

Új színű Apple Watch Ultra

Mindezen tevékenységek közben az Apple Watch Ultra 2 fekete bevonata nem sérül majd az Apple ígérete szerint, a titánötvözet színezete ugyanis karcálló. Az új fekete titán változathoz színben passzoló, anyagában szintén titán milánói szíj is érkezett. Emellett az Apple bejelentett egy speciális Hermès luxuskiadást is az Ultra 2-ből, ami a limitált Hermès Maritime számlappal rendelkezik és nagysűrűségű texturállt, kötött anyagú En Mer szíj jár hozzá. A szíj sötét árnyalatú tengerészkék színű, titán csat van rajta, anyaga pedig úgy biztosít tartósságot a vízi sportok közben is, hogy megtartja a prémium érzetet. Az Apple Watch Ultra 2 fekete titán változata szeptember 20-tól elérhető.