Készüljetek, hamarosan érkezik a legrondább Apple termék új generációja

Egy új Smart Battery Case ikonja bukkant fel az iOS-ben. És csodák csodájára még arra is van remény, hogy ez már nem lesz olyan csúnya, mint elődje!

Az Apple termékeivel kapcsolatban, ha esztétikai értékelésre kerül sor, általában a szép, gyönyörű, elegáns jelzők, vagy ezek variánsai szoktak felmerülni. Általában. Akadnak azonban kivételek, elvégre mindenki hibázik. Ezeknek a dizájnhibáknak a koronázatlan királya, a koronadísze, a tejszínhabon ülő cseresznyéje pedig egyértelműen – a szülők most takarják el gyermekük szemét – ez:

A Smart Battery Case tökéletes példája „a funkció az esztétikum felett“ tervezési elvnek. Egy mondat erejéig hadd éljek az úgynevezett „csúnya lányát férjhez adni kívánó anyuka“ érveléstechnikával: igazából egy teljesen jó termékről van szó, ami szépen teszi a dolgát, kifejezetten hasznos is, csak hát egy kicsit csúnyácska szegénykém.

Mindegy, nem is ez a lényeg, pár éve már kiventiláltuk magunkat ezzel kapcsolatban. Az igazi kérdés, hogy most vajon újra szívgyógyszerért kell-e nyúlnunk, vagy Jony Ive kegyes lesz és megkímél minket? Mert hogy szinte biztosra vehető, hogy hamarosan jön a Smart Battery Case következő generációja…

Ezzel kapcsolatban már december elején is érkezett sugallat, de most egy Reddit felhasználó magában az iOS 12.1.2-ben fedezett fel egy árulkodó ikont, amikor a mostani generációs töltőtokot ráműtötte egy iPhone XS-re (képet inkább nem mutatok, felkavaró, tényleg). A akkumulátorállapotokat mutató widgetek közt egy új formatervű Smart Battery Case ikonja bukkant fel.

Ebből persze sok minden nem tudható meg a termékről, azon felül, hogy nincs az alján kitüremkedő bumszli, de legalább abban biztosak lehetünk, hogy előbb-utóbb érkezni fog a következő generáció.

Drukkolunk Jony, drukkolunk…