Már kapható a leghülyébb iPhone-kiegészítő

Az iPhone-hoz általában mindenféle furcsaságot találni a kínai gyártók apróhirdetéseiben, de az idei választék új mélységet ért el: felragasztható kamu kamerákat kínálnak azoknak, akik a korábbi szériákat szeretnék az idei Prónak láttatni.

A szeptemberben bemutatott iPhone Pro modellek legmarkánsabb formai eleme kétségkívül a hármas kamerarendszer. A jellegzetes lencsesziget megjelenése ugyan megosztja az embereket, ám a készülék felismerhetővé tételében tagadhatatlanul remekel, amiért bizonyára hálásak azok, akiknek ez fontos. Az új iPhone-ok persze minden évben magukkal hozzák az Adios-táska színvonalán mozgó hamisítványaikat is. A jelenség az idei csúcskészülékeket sem kerülte el, ám a kameramatricában egy egészen furfangos megoldást „tisztelhetünk”.

Ha iPhone X, XS vagy XR tulajdonos vagy, eszedben sincs váltani, de mégis szeretnéd, hogy mások iPhone 11 Pro-nak nézzék a telefonod, akkor most végre itt a megoldás! A szorgos Távol-Keleten kifejlesztett felragasztható kameraszigettel egy csapásra megkaphatod a jellegzetes hármas elrendezést. Őszintén szólva nehéz elképzelni, hogy valóban van erre igény, de a hirdetések számából ítélve azért nem kizárt a dolog. Lássuk hát a kínálatot (szigorúan linkek nélkül)!

A Shenzen Electronics néven hirdető gyártó rögtön a nagybani ügyfelekre utazik. Egyetlen mintáért öt dollárt kér, de ha rögtön tízezret rendelünk, akkor megkapjuk darabját 95 centért is. A szállítás sajnos csak kétezeres rendelés felett kedvezményes, de legalább ezüst, arany, és fekete színben is elérhető az iPhone X, XS vagy XS Max hátoldalára szánt termék.

Ha úgy gondolod, hogy egyetlen kamu kamerasziget is elég lesz, arra is léteznek ajánlatok. Itt van rögtön az Our Phone hirdetése az Ebayről. Az ő terméküket már három dollárért megkapjuk ingyenes szállítással, három színben. A technikai specifikációk ráadásul valódi alumínium keretet és ütésálló üveget ígérnek. Hát mi ez, ha nem csoda?

Tovább mennél, s a puszta illúziónál valami sokkal többre, egyediségre vágysz? Ez a hirdetés pont neked szól, hiszen olyan extrém színekben is kínálja a ravasz kiegészítőt, melyek köszönőviszonyban sincsenek a Pro-vonal árnyalataival. Rózsaszín és kék kamerák mindössze két dodóért? Itt jövünk!

Nem vagy hivalkodó típus, s már tavaly is megelégedtél az alapmodell XR ajánlatával? Semmi probléma, hiszen most sem kell belőle csúcsmodellt varázsolnod! Ezzel a kiegészítővel a sima iPhone 11 lencseszigetét csempészheted szeretett készülékedre, így senki sem fogja azt hinni, hogy már nem az ár-érték arány a legfontosabb számodra. Másfél dollárért és ingyenes szállítással igazán nem panaszkodhatsz.

A sok keresgélés során azért felfedeztem egy apró piaci rést is, mivel nem láttam például alap iPhone 11-re ragasztható harmadik lencsét, illetve olyan fóliát sem, amellyel az iPhone-felirat nélküli új hátlapot imitálhatjuk. Persze nem esküdnék meg rá, hogy mire ezt pötyögöm, már nem gyártják lázasan mindkettőt…

Komolyra fordítva a szót: ha valami furcsa oknál fogva tényleg elcsábultál: önmagad és az emberiség érdekében légyszi ne vegyél ilyesmiket!