Ismered a Thule márkát?

Röviden bemutatjuk az egyik általunk kedvelt svéd vállalatok, akik nagyon jó minőségű hátizsákokat és MacBook-kiegészítőket készítenek.

Nálunk, az iSTYLE-nál nagyon is érvényesül az az elv, hogy a weboldalunkon és a boltjaink polcain csak olyan termékek vannak, amelyeket mi magunk is nagyon szívesen használnánk, és ebből adódóan használunk is. Olyan termékek persze viszonylag kis számban fordulnak elő, amik tényleg mindenkinek, az összes kollégánknak tetszenek, de azért túlzás lenne azt állítani, hogy nincsenek ilyenek. Az Apple termékei nyilvánvalóan ebbe a körbe tartoznak, de egy gyors, kisebb körű felmérés most azt az eredményt hozta, hogy bizony a Thule termékei is valahol itt mozognak, bár a házon belüli felmérésünk nyilván nem reprezentatív.

Thule Indago MacBook hátizsák

A Thule márkát a legtöbb férfiember ismeri. A legtöbben azt is tudják, hogy svéd, mivel ezt már a logójukban is kommunikálják, úgyhogy bár a legismertebb svéd vállalat valószínűleg továbbra is az IKEA, a második-harmadik helyre szinte biztos, hogy befér a Thule. A vállalatot 1942-ben alapították Hillerstorpban, amely egy 2000 fő alatti lélekszámmal rendelkező tätort. Az 1960-as évekre már jól ismertek voltak az autós tetőcsomagtartóikról, majd több tulajdonosváltás után napjainkra eljutottak oda, hogy ma már nem csak ezen termékek, hanem a kerékpáros kiegészítők, az túrázók által kedvelt autós sátrak, a babakocsik és a különféle táskák és kiegészítők kapcsán is ismertek. És az a helyzet, hogy ez nem véletlen, ahogy az sem, hogy az iSTYLE kínálatában is több mint egy tucat termékük érhető el.

Thule Gauntlet MacBook tok

A vállalat a viszonylag új termékkategóriájánál sem felejtette el a gyökereit, a különféle Thule hatizsákok és notebooktartók hasonló erényekkel és ismertetőjegyekkel rendelkeznek, mint a cég többi terméke. Ilyen például a szó legjobb értelmében egyszerű és időtlen skandináv dizájn, ami persze modern köntösben jelenik meg, a hátizsákok jelentős része például több színben (jellemzően feketében, barnában, szürkében, bézsben és narancssárgában) is elérhető. A strapabíróság is adott, a leglátványosabban talán a Gauntlet szériás MacBook táskáknál jelenik meg, ezek a kiegészítők merev külsővel, megerősített sarkokkal, párnázott belsővel vigyáznak a számítógépekre, illetve jellegzetességűk a kagylószerű kialakítás, aminek köszönhetően a benne lévő notebookot úgy is lehet használni, hogy nem kell kivenni. Ez elsőre talán nem hangzik logikusnak, pedig az, egy vonatúton ugyanis a számítógép alja is megkarcolódhat, ha nem vigyázunk eléggé. A praktikus kialakítás is tetten érhető gyakorlatilag mindegyik Thule terméknél, a hátizsákok nem csúszós anyagból készülnek, strapabírók és időtállók, nem túl sok és nem is túl sok kevés zsebbel rendelkeznek, és meglehetősen könnyűek. Összességében tehát azt tudjuk javasolni, hogy aki efféle termék vásárlásán gondolkodik, nyugodtan fussa át a Thule termékkínálatot is: szerintünk nehéz lesz csalódni ezekben a kiegészítőkben.

Thule – Gauntlet 4.0 16" MacBook táska – fekete
Thule – Gauntlet 4.0 16" MacBook táska – fekete
16 990 Ft

Jelenleg nem elérhető