YAZIO – Több mint kalóriaszámláló

Bár a summer body télen készül, még akkor sem késő, ha most kaptál észbe, hogy lefaragnál kicsit a télen gondosan előkészített úszógumiból, vagy kissé tónusosabbá tennéd alakod, melyen már régebb óta dolgozol. Ebben a YAZIO alkalmazás remek segítség lehet.

Mire is lesz ehhez szükséged? Nem, nem fogyókúrás tablettákra. Rendszeres és egészséges étkezésre, valamit megfelelő mennyiségű mozgásra.

Bár az App Store csurig van “fitness” alkalmazásokkal. Az egyik kalóriaszámlását kínál, a másik edzés követést, a harmadik ötleteket ad a megfelelő táplákozáshoz. A YAZIO-ban ez mind megvan egy helyen.

Határozd meg a célod!

Amikor letöltöd az appot és regisztrálsz, az első kérdés az lesz, hogy pontosan mi is a célod. Itt választhatsz a fogyás és testtömeg megtartás mellett hízást is, hiszen a YAZIO mindegyiket támogatja. (Igen, vannak olyan emberek, akiknek bizony az egészséges hízás okoz gondot.)

Miután megadta az alapadatokat, úgy mint: magasság, testtömeg, nem, általános fizikai aktiviásmértéke, már meg is kezdheted a csodálatos diétás utazásod. Az alkalmazás egyből kikalkulálja mennyi lenne a cél-testtömeg, melyet el kéne érned és mennyi idő allatt teheted ezt meg egészségesen. Természetesen az ajálott értékeket bármikor manuálisan felülírhatod, azonban az app finoman jelzi, ha valamilyen teljesen világtól elrugaszkodott, teljesíthetetlen ötlettel állnál elő.

Az alap, ingyenes verzióban teljesen egyeszerűen és átláthatón logolhatod minden étel és italfogyasztásod, négy nagy kategóriába sorolva: reggeli, ebéd, vacsora és nasi. Ha elmentél edzeni, akkor akár kézzel is hozzáadhatod az eredményed, ha pedig valamilyen fitness eszközt, pl. Apple Watch-ot használsz, a Health app szinkoronizációnak hála azonnal meg is jelennek az eredmények. Külön üdvözölendő, ahogy a nap hátralévő idejében elfogyasztható kalóriák száma szépen kerekedik felfelé, ha éppen hazaséltáltál munkából például.

Miért válaszd a fizetős verziót?

Egyrészt mert bár, a fő makrók – szénhidrát, fehérje és zsír – az ingyenes verzióban is állíthatók és külön monitorozhatók, Pro verzióra előfizetve már több lehetőséged is lesz a finomhangolásra, ha netán speciális diétát követnél.

Ugyan az app ingyenes verzióban tökéletes ahhoz, hogy megismerkedj a tudatos táplálkozás világával, a Pro verzióra való előfizetéssel egy új szint nyílik meg. Így elérhetsz többszáz receptet és étkezési tervet, sokkal részletesebb tápanyag infókat, még több figyelhető testértéket és számtalan testreszabási lehetőséget.

A YAZIO legjobb funkció:

  • Vidám design és könnyű átláthatóság
  • Könnyen áttekinthető a haladás
  • Néhány érintéssel adhatsz hozzá egész étkezéseket
  • Integrált vonalkód leolvasó
  • Bevásárlólista készítő
  • Folyadékfogyasztás mérő
  • Tök jó challengek (pl. No Sugar, No Pizza, etc.)
  • Motivációs tippek
  • Health app integráció
  • Sokrétű ajánlások speciális táplálkozáshoz is (pl. gluténmentes)
  • 20 nyelven elérhető (köztük magyarul is, ha magyar nyelvre van állítva az egész telefonod)
  • Támogatja a Family Sharinget

Töltsd le a YAZIO-t az iOS App Store-ból (iPhone, iPad – Ingyenes, alkalmazáson belüli vásárlásokat tartalmaz)