Mire elég VALÓJÁBAN a 16″-es MacBook Pro? | MEGATESZT

Az új 16″-es MacBook Pro tesztelése közben természetesen nem hagyhattuk ki az elmúlt években elkezdett benchmarkok futtatását sem.

16″ MacBook Pro a kezünkben – vissza a megbízható erőműhöz

Nagyon vártuk már, hogy az Apple bejelentse a legújabb MacBook Prót, amiről az év során egyre több információ szivárgott ki. Ez persze az elvárásainkat is folyamatosan emelte. Sikerült megugrani? Miazhogy!

Meglepetés: mégis lesz még idén Apple event!

A mai napon kiküldte az Apple a meghívókat egy olyan eseményre, amit eddig még sohasem rendezett.

Válts a legújabb iPhone-ra 40 ezer forint kedvezménnyel!

Az iSTYLE és a MasterCard legújabb akciójának most az iPhone 7 vagy későbbi modellekről az idei iPhone-okra váltók igazán örülni fognak!

Így indíthatod el az egyéves Apple TV+ próbaidőszakot

November 1-jével elindult hazánkban is az Apple TV+ streaming szolgáltatást, mely keretein belül számos Apple original film és sorozat érhető el böngészőn vagy a dedikált alkalmazáson keresztül is.

Olyan, mint a képeken? – AirPods Pro a kezünkben

Szerelem első látásra? Talán nem. Szerelem első használat után? Sokkal inkább! Néhány első benyomásos véleményünket szedtük össze az Apple legújabb “Pro” termékéről, még a többnapos tesztelés és használat előtt.

iPhone XR – 2018 iPhone SE-je | TESZT

Múlt hét óta teszteljük az iPhone bemutató egyik legizgalmasabb termékét, az iPhone XR-t. Vajon tényleg az idei év ár-érték bajnokáról van szó? Mennyi kompromisszumot kell kötnünk? Teszt következik!

Már kapható a leghülyébb iPhone-kiegészítő

Az iPhone-hoz általában mindenféle furcsaságot találni a kínai gyártók apróhirdetéseiben, de az idei választék új mélységet ért el: felragasztható kamu kamerákat kínálnak azoknak, akik a korábbi szériákat szeretnék az idei Prónak láttatni.

Bréking: megérkezett az AirPods Pro!

A várakozásoknak megfelelően az Apple ma frissítette kínálatát, amibe bekerült az AirPods agybadugós kivitele.

Megjelent az iOS 13.2!

Az új AirPods Pró mellé kaptunk ma egy nagyobb frissítési csomagot is, ami végre a bugfixek mellett új funkciókat is hozott.

A legtöbb amerikai nem tudja, hogy az Instagram és a WhatsApp is a Facebooké

A megkérdezettek meglehetősen gyengén teljesítettek a Pew Research által végzett tudásteszten, mely az általános technológiai ismereteiket hivatott felmérni. Mindössze 2%-uk válaszolt helyesen mind a 10 kérdésre.

Látványos koncepció videón az iPhone 12 Pro

Alig egy hónapja mutatta be az Apple az idei iPhone szériát, de már most csordogálnak a hírek a 2020-as modellekről. Nem csoda, hiszen a vállalat inkább jövőre tervez nagyot villantani. A pletykák alapján nemrég egy igencsak meggyőző koncepció videó is készült.

Megjelenítve: 241 - 252. Összesen: 364

Oldal