Születésnapos Apple Music, most 4 hónapig ingyen!

Az Apple Music-al 60 millió dalt élvezhetsz reklámok nélkül, bármelyik okoseszközödön. Az iSTYLE jóvoltából ráadásul új felhasználóként most 4 hónapig ingyen élvezheted a szolgáltatást.

Térj vissza üzleteinkbe, mi gondoskodunk egészségedről

Az iSTYLE üzleteiben és Online, most minden 6900 Ft értéket meghaladó Epico és iSTYLE saját márkás termék vásárlása esetén megajándékozunk egy FFP2-es védelmi osztályú szájmaszkkal. Ha úgy érzed nincs szükséged a maszkra, úgy azt az egészségügyi frontvonalon dolgozóknak is felajánlhatod, mi ebben is segítünk.

NEM számítógép – Kezünkben az új iPad Pro és a Magic Keyboard

Végre megérkezett a 2020-as iPad Pro széria egyik legnagyobb újítása és egyben kiegészítője, a trackpaddel és megújult billentyűzettel ellátott Magic Keyboard. Lássuk mire képes az iPad-ek királya ebben az új felállásban!

Egy utolsó pillantás – Mit tud ma az iPhone 8?

Röviden mindent, amit kell, és pont úgy, ahogy kell. De természetesen nem sumákoljuk el ennyivel a tesztet.

Bréking 2: Itt az új MacBook Air és frissült a Mac mini is!

Az Apple frissítette a legnépszerűbb laptopját, a változások a billentyűzetet, a teljesítményt, és a tárhelyet is érintik.

Bréking: Új iPad Pro érkezett az Apple kínálatába!

Surprise szerda – új iPad Pro-modelleket mutatott be szép csendben az Apple. A külső nagyrészben változatlan, azonban a motorháztető alatt végre újdonságok is lapulnak.

Több játék is ingyenessé vált az App Store-ban a koronavírus miatt

Az Alto-széria és két Kingdom Rush most ingyen pottyanhat az öledbe, a fejlesztők így szeretnék segíteni az otthon töltött órák elütését.

Itt az ötödik béta, de hol van még a vége?

Megérkezett az ötödik publikus béta az iOS és iPadOS 13.4, macOS 10.15.4 és tvOS 13.4 rendszerekhez. A watchOS 6.2-ra megint rájárt a rúd, őt kihagyták most az update-körből.

Számtalan érdekesség került napvilágra az iOS 14 kiszivárgott kódjából

Mint azt már korábbi cikkekben is említettük, a napokban kiszivárgott a soron következő, egészen pontosan 14-es iOS kódjának néhány részlete. Ha valóban úgy szól a fáma, mint ahogyan a leakelt funkciók mutatják, egészen jó ötletek kerülhetnek az új rendszerekbe.

Újabb iPhone super cycle a láthatáron

Bár azt gyanítom egyik évben sem panaszkodhatnak a részvényesek, az iPhone-értékesítések továbbra is az egekben járnak. Idén, a 12-es széria érkezésével azonban újfent super cycle kezdetét vélik felfedezni az arra érdemesek.

Velünk az Erő – asztalunkon a Mac Pro és a Pro Display XDR

Múlt héten szerencsém volt pár napot tesztelgetni, csodálni az új igazán professzionális felhasználásra szánt Mac Prót és a hozzá dukáló Pro Display-t. Nézzük milyen kapcsolat alakult ki köztünk!

Ezért nem látsz iPhone-t a negatív karakterek kezében

Neked feltűnt már, hogy a filmes rosszfiúk nem használnak almás mobilokat? Rian Johnson szerint a cupertinóiak szigora áll a dolog mögött.

Megjelenítve: 241 - 252. Összesen: 390

Oldal