A legtöbb amerikai nem tudja, hogy az Instagram és a WhatsApp is a Facebooké

A megkérdezettek meglehetősen gyengén teljesítettek a Pew Research által végzett tudásteszten, mely az általános technológiai ismereteiket hivatott felmérni. Mindössze 2%-uk válaszolt helyesen mind a 10 kérdésre.

Látványos koncepció videón az iPhone 12 Pro

Alig egy hónapja mutatta be az Apple az idei iPhone szériát, de már most csordogálnak a hírek a 2020-as modellekről. Nem csoda, hiszen a vállalat inkább jövőre tervez nagyot villantani. A pletykák alapján nemrég egy igencsak meggyőző koncepció videó is készült.

Megjelent és letölthető az macOS Catalina!

Az iOS új verziója és az iPadOS mellett szintén nagyon várós volt az új macOS 10.15-ös verziója, mely ez évben a Catalina becenevet kapta.

Derült égből iOS és iPadOS 13.1.2!

A hétvégi update után, most iziben érkezett a következő verzió is, az iOS és iPadOS 13.1.2 még több apró hibajavítással.

Váratlanul frissült az iOS és iPadOS 13!

A semmiből tűnt fel egy kisebb, kezdeti bugokat befoltozó frissítés, az iOS 13.1.1 és az iPadOS 13.1.1.

Túl a csúcson: iPhone 11 az XS Max után

Az egyik rossz szokásom az évenkénti telefoncsere. Az aktuális frissítésnél úgy döntöttem, hogy a tavalyi csúcsmodell után egy éles kanyart véve ezúttal az alapkiadásra váltok. Vajon hogyan állja meg a helyét az iPhone 11 a XS Max után?

Megérkezett és letölthető az iPadOS 13.1!

Megtörtént a nagy elszakadás, az eddig iOS-t futtató iPadek immár külön váltak egy saját, azonban mégis kísértetiesen hasonló rendszert futtatva.

Megérkezett az iOS 13.1!

Az Apple idén teljesen eltérve a hagyományoktól olyat tett, amit még sosem: Már a főverzió debutálása előtt ki is adta az iOS 13.1 bétáját. Most pedig alig egy héttel a főverziószám frissítés után meg is érkezett az első update csomag.

Már a jövő héten érkezhet az iOS 13.1 és az új iPadOS

Tegnap késő délután érkezett meg a WWDC óta már hőn áhított iOS 13 és watchOS 6. A felhasználók nagy része még csak ízlelgeti az új rendszert, azonban úgy tűnik, hogy a jövő hétre már egy újabb frissítést tervezett az Apple.

Az új iPhone-ok a kezünkben: gyorsan hozzád nő!

A ma reggeli rajt előtt volt egy kis időnk kipróbálni a 2019-es iPhone modelleket. Az Apple idén ugyan nem annyira látványosan újított, de éppen azokon a pontokon, ahol kellett!

Megjelent és letölthető az iOS 13!

Elérkezett a nap, amelyet már a WWDC óta vártunk: végre itt az Apple mobil operációs rendszerének legfrissebb, hivatalos változata! Béták sora után a mostani végleges kiadást már mindenki telepítheti iPhone-jára.

Szeptember 19-én érkezik az iOS 13!

Bár a tegnapi keynote-on szinte alig esett róla szó, az új iPhone-okkal együtt természetesen érkezik az iOS 13 is. A hivatalos dátum pedig szeptember 19.

Megjelenítve: 277 - 288. Összesen: 390

Oldal