Bose – SoundLink Flex hordozható bluetooth hangszóró - Kárminvörös

SKU
865983-0400
 

Készletinformáció

Promóciós

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

RészletekLENYŰGÖZŐ HANGZÁS. BÁRHOVÁ IS SODORJON AZ ÉLET.


A zene sokat ad hozzá egy-egy élményhez, így érhető, ha magaddal szeretnéd vinni kedvenceid, bármerre is jársz. A SoundLink Flex Bluetooth hangsugárzó a tökéletes zenei társ, amely strapabíró kialakításának köszönhetően víz- és porálló, és még a kisebb ütődéseket is kibírja útközben. Akár a hegyekben túrázol, akár vacsorára várod barátaid, a nagy teljesítményű SoundLink Flex élethű, gazdag és mély hangzásával minden pillanatot hangulatosabbá varázsol.


KIVÁLÓ HANGMINŐSÉG

Kiváló hangzás a még tökéletesebb élményekért

Erősen és mélyen kötődsz a helyekhez, akármerre jársz? Természetes, ha ugyanezt szeretnéd érezni zenéiddel kapcsolatban is. A SoundLink Flex hangsugárzó ebben nyújt kimagasló teljesítményt. A hangzás éles, tiszta és torzításmentes, így a hangszerek és az énekhang árnyalatai jól kivehetők. A magas és mély hangok kiegyensúlyozottak, hogy minden hangmagasság jól hallható legyen. Erőteljes basszusától pedig úgy dübörög a zene, hogy attól garantáltan te is mozgásba lendülsz. Mindezt egy gyönyörű és sokoldalú külsőbe csomagolt innovatív technológia teszi lehetővé.

VÍZ- ÉS PORÁLLÓ (IP67)

A ráfröccsenő folyadék sem árt neki.

A SoundLink Flex hangszórót szigorúan tesztelte a Bose, hogy megfeleljen az IP67-es besorolásnak, így vízálló. Akkor is szól, ha vízbe esik. Nem merül el, csak lebeg a víz tetején, így nem fog a tó mélyére süllyedni, ha csónakázás közben a vízbe esik. A hangsugárzó emellett porálló, így nem kell aggódnod, ha a strandon homok kerül rá. A vízzel, porral és törmelékkel szembeni további védelem érdekében az acélrács alatti jelátalakító és passzív membránok masszív, vízálló anyagokból készültek, és szorosan a hangszóró házához vannak rögzítve.

STRAPABÍRÓ KIALAKÍTÁS

Állja a megpróbáltatásokat

A porfestéses acélráccsal és szilikonházzal védett SoundLink Flex Bluetooth hangsugárzó kifejezetten tartós anyagokból készült, hogy minden kalandra készen álljon. Masszív külső kialakítása révén állja a megpróbáltatásokat, ezért semmi baja nem lesz, ha például a földre esik. A rács vastag porfestése strapabíróvá teszi a hangsugárzót, hogy állja a sarat, bármit is hozzon a nap. A porfestés nem pattogzik vagy pereg le róla, továbbá ellenáll a rozsda okozta korróziónak és az UV-fénynek. A kemény külső ellenére az egyedülállóan ergonomikus kialakítású, vezeték nélküli hangsugárzót könnyű és kellemes kézben tartani, bárhogy is fogod meg.

POSITIONIQ™ TECHNOLÓGIA

Billentsd meg. Döntsd fel. Akasszd fel. Mindenhogy lenyűgözően szól.

A sokoldalú SoundLink Flex hangsugárzót bárhová magaddal viheted. A PositionIQ technológiának köszönhetően az optimális hangzás elérése érdekében automatikusan alkalmazkodik aktuális helyzetéhez. A SoundLink Flex hangsugárzó álló helyzetben, a hátára fektetve vagy a szakadásálló tartózsinórjáról lógatva is gazdag, kiegyensúlyozott hangzást biztosít.

TÖLTÉSENKÉNT AKÁR 12 ÓRA ÜZEMIDŐ

Egész nap tartja veled az iramot

Akár hosszú műszakban dolgozol, akár a vízen töltesz el egy kellemes napot, a SoundLink Flex hangsugárzó egész nap biztosítja a zenei aláfestést. Egyetlen feltöltéssel akár 12 órát is kibír, amikor pedig itt az ideje az újratöltésnek, az USB-C-porton keresztül ezt gyorsan megteheted.

MÁS BOSE HANGSUGÁRZÓKKAL IS PÁROSÍTHATÓ

Bose hangsugárzók. Együtt még jobbak.

A SoundLink Flex hangsugárzó önmagában is lenyűgöző teljesítményt nyújt. De mint minden Bose hangsugárzó, ez a sokoldalú, hordozható készülék is még jobban szól más hangszórókkal együtt. Párosítsd egy másik SoundLink Flex vagy egyéb Bose Bluetooth hangszóróhoz és használd party üzemmódban, ezáltal akár több szobában, vagy a szabadban egyszerre több területen is élvezheted ugyanazt a zenét. Mindenből egy keveset – A SoundLink Flex hangsugárzó a Bose Smart Soundbar intelligens hangprojektorokhoz is csatlakoztatható.

Tulajdonságok

Gyártó
Bose
EAN
017817832076
Szín
Kárminvörös
Energiaellátás
Újratölthető lítiumion-akkumulátor
Az akkumulátor üzemideje: 12 óra
Töltési idő: körülbelül 4 óra az eredeti töltőkábel használatával. Harmadik féltől származó USB-C-kábel vagy energiaforrás használata befolyásolhatja a töltési időt.
Vezetéknélküli csatlakozás
Bluetooth hatótávolsága: max. 9 m
Bluetooth-változat: 4.2
Méretek
9 cm (ma) x 20,1 cm (szé) x 5,2 cm (mé) (0,6 kg)
Mi van a dobozban?
SoundLink Flex hangsugárzó
USB-C–USB-A töltőkábel (fekete)
Rövid üzembe helyezési útmutató
Biztonsági lap

Product declaration