Regisztrálj vállalkozásoddal
és élvezd ki üzleti profilod előnyeit.

Az Apple hardverei, szoftverei és szolgáltatásai egyaránt azt a célt szolgálják, hogy biztosítsák alkalmazottaid számára a feladataik teljesítéséhez szükséges eszközöket és rugalmasságot – legyen szó bármiről, bárhol. Célunk, hogy közvetlen kapcsolat alakuljon ki csapatunk és a vállalkozásod között, és hogy megmutathassuk, hogyan érheted el a céljaidat a termékeinkkel.

Regisztrálj vállalkozásoddal

Miért válassz minket üzleti partnerednek?

Az iSTYLE Business+ fiókod létrehozása exkluzív kedvezmények tárházát nyitja meg előtted és vállalkozásod előtt. Regisztrálj most és mondj igent az ingyenes szállításra, céges finanszírozási lehetőségekre és – igen, az egyedi üzleti árlistára és kedvezményekre.

Azonnali kedvezmények várnak

Az előre beállított kedvezményszintjeinknek köszönhetően már az első pillanattól fogva élvezheted a program nyújtotta előnyöket, így arra tudsz összpontosítani, ami a legfontosabb. Vállalkozásod működtetésére.

Nyomon követheted üzleti vásárlásaidat

Egyszerűsítsd le céges vásárlásaidat, és vásárolj kényelmesen egy fiók alatt. Kövesd nyomon a rendeléseid és töltsd le számláidat egyenesen a profilodból.

Alkalmazkodunk az igényeidhez

Ott és úgy segítünk, ahogy szeretnéd. Akár valamelyik üzletünkben országszerte, az istyle.hu-n személyes bejelentkezéssel vagy kiemelt ügyfélszolgálatunkon keresztül telefonon. Ránk mindig számíthatsz majd.

Regisztrálj vállalkozásoddal

Fedezd fel szintjeinket

Vállalkozásod regisztrálásakor az alábbi kedvezményszintekből tudsz majd választani. Jóváhagyásunkat követően minden vásárlásoddal közelebb kerülsz majd a választott szinthez tartozó költési célod eléréséhez. Természetesen, amint elérted a kitűzött célt automatikusan feljebb léptetünk a programban, hogy további kedvezményekben részesülhess.

Bronz szint

A bronz szint a vállalkozók alapvető igényeit fedi le, tanácsadással, finanszírozási lehetőségekkel és bontatlan termék esetén 14 napos termékvisszaküldési opcióval.

14 napos termékvisszaküldés Dedikált értékesítési szakértő

Ezüst szint

Azok számára, akik évi 2 000 000 Ft feletti összeget költenek, ezüst szintünk még több előnyt kínál, beleértve az üzleti árazást, ingyenes házhozszállítást, 14 napos visszaküldést és még sok mást.

1 - 5% kedvezmény* Ingyenes kiszállítás

Arany szint

Az évi 5 000 000 Ft-nál nagyobb összeget költő vállalkozások számára az arany szint a legfelső csomag, amely a bronz és ezüst szint összes előnyét, valamint nagyobb kedvezményeket és ingyenes expressz szállítást kínál.

2 - 10% kedvezmény* Ingyenes Expressz kiszállítás

ezen felül a szintedtől függetlenül,
már rögtön a regisztrációt követően az alábbi előnyökben részesülhetsz:

Dedikált értékesítési szakértő Elsőbbségi támogatás ügyfélszolgálatunkon Céges finanszírozási lehetőségek Exkluzív ajánlatok és tartalmak

Jó az alkalmazottaknak.
Jó a vállalkozásnak.

A modern üzleti világ egy olyan új modellre áll át, amely lehetővé teszi az alkalmazottak számára az Apple termékek használatát. Az Apple eszközök beállításától az eszközkezelésig és -támogatásig az alábbi alapelvek leegyszerűsítik az Apple-eszközök üzembe helyezését, és lehetővé teszik, hogy minden alkalmazott számára választási lehetőséget kínálj.

Regisztrálj vállalkozásoddal

Add meg az alkalmazottaidnak a lehetőséget, hogy kiválasszák, melyik platformon szeretnének dolgozni.

A vállalatok világszerte alkalmazzák a szabad eszközválasztást a munkahelyeken. Felmérések bizonyították, amennyiben adott a választás lehetősége az alkalmazottak a legtöbb esetben az Apple eszközeit választják.

Válassz egy rugalmas pénzügyi modellt, amely megfelel Neked és vállalkozásodnak.

Az Apple termékek beszerzése sokféleképpen történhet, hogy az ne terhelje a cég költségvetését. A Mac, iPhone és iPad bérlése még kis számú eszköz esetén is előnyös opció.

Egyszerűsítsd az üzembe helyezést és az eszközkezelést.

Az automatizált üzembe helyezés lehetővé teszi az informatikai személyzet számára, hogy távolról konfigurálják és kezeljék a céges eszközöket, vagy testreszabják a telepítési folyamatot a csapatuk számára.

Szerezz professzionális Apple támogatást vállalkozásod számára.

Amellett, hogy örömmel ellátunk a szükséges hardverekkel, a jövőben Apple-támogatást is biztosítunk. Így ha tanácsra vagy készülékjavításra van szükséged, mi gondoskodunk mindenről.

Csatlakozz pár egyszerű lépéssel

Regisztrálj vállalkozásoddal és hozz létre egy új üzleti profilt, válassz egy kezdő szintet és már élvezheted is az iSTYLE nyújtotta előnyöket.

1

2

3

1

Regisztrálj vállalkozásoddal

Első lépésként hozz létre egy üzleti profilt. Fontos, hogy ha már van fiókod nálunk, akkor új profilt kell készíts a vállalkozásod számára.

2

Várd meg kollégáink jóváhagyását

Vállalkozásod adatai alapján értékeljük regisztrációdat és beállítjuk az induló kedvezményeidet. Fontos tudnod, hogy ez akár 1 munkanapot is igénybe vehet.

3

Élvezd kedvezményeinket és ajánlatainkat

Amint jóváhagytuk a regisztrációd és bejelentkeztél, azonnal láthatod majd a kedvezményeidet és elérhető szolgáltatásaidat. Már kezdheted is az eszközök beszerzését.

Vállalkozásod szolgálatában.
Minden lépésnél melletted.

Apple Business Manager

Egy helyen végezhető el a készülékek és alkalmazások üzembe helyezése, illetve a Felügyelt Apple ID‑k létrehozása az összes alkalmazott számára.

Apple-képzés és -tanúsítás

Felkészítheted informatikai csapatod és vállalaton belüli fejlesztőid az Apple-termékek üzembe helyezésére és az egyéni alkal­mazások elkészítésére.

Apple pénzügyi szolgáltatások

A rugalmas feltételek és a szerződés lejáratakor kínált opciók segítik a befektetett összeg megtérülésének maximalizálását.

Kérdésed van?

Mi az az iSTYLE Business+ program?
Az iSTYLE Business+ egy olyan program, amely kifejezetten kis- és középvállalkozásoknak szóló kedvezményeket és előnyöket kínál Apple termékek és kiegészítők vásárlásakor az iSTYLE-nál történő vásárláskor.
Kik jogosultak belépni a Business+ programba?
A Business+ programba egyéni vállalkozók, mikorvállalkozások, valamint a nagyjából 20 alkalmazottnál kevesebbet foglalkoztató kis- és középvállalkozások regisztrálhatnak. A programban három kedvezmény-szintet határoztunk meg, melyek a vállalkozások költési szintjeihez vannak kötve. Amint eléred a szintednél elvárt költési célt automatikusan feljebb léptetünk a programban, hogy további kedvezményekben részesülhess. A regisztrációt követően a program szintjeibe való besorolásra belsőleg meghatározott feltételek egyéni kiértékelését követően kerül sor az iSTYLE kizárólagos döntési joga alapján.
Hogyan lehet csatlakozni a Business+ programhoz?
A programhoz való csatlakozás a weboldalunkon történő Business+ fiók létrehozásával és néhány alapvető céges információ megadásával lehetséges. Miután kollégáink jóváhagyják a programba való belépésed, speciális árakhoz és kedvezményekhez férhetsz majd hozzá. A regisztrációt követően a program szintjeibe való besorolásra belsőleg meghatározott feltételek egyéni kiértékelését követően kerül sor az iSTYLE kizárólagos döntési joga alapján.
Milyen kedvezményeket kaphatok az iSTYLE Business+ programban?
Az iSTYLE Business+ programban a kedvezmények mértéke a partner-szinttől függ. A bronz szinten például 14 napos termékvisszaküldési opciót (bontatlan termék esetén), finanszírozási lehetőségeket és dedikált értékesítési szakértőt kapsz. Az ezüst szinten ezen felül ingyenes kiszállítást, üzleti árazást és 14 napos termékvisszaküldést kapsz. Az arany szinten pedig az összes korábban említett előnyt, valamint nagyobb kedvezmények és ingyenes expressz szállítás jár.
Hogyan kaphatom meg az online vásárlásoknál a kedvezményeket?
Bejelentkezést követően egyből a kedvezményes árlistád szerinti árakat fogod látni a termékoldalakon, valamint a vásárlás során. Egyszerűen add hozzá a termékeket a kosarához, majd navigálj a pénztárhoz, ahol ellenőrizheted a kosárra vonatkozó teljes kedvezményt is.
Hogyan kaphatom meg az üzletekben történő vásárlásoknál a kedvezményeket?
Az üzletben történő vásárlásokhoz a megrendelésed először online vagy telefonon kell leadnod, ahol lehetőséged lesz bolti átvételi opciót kérni, így rendelésed a hozzád legközelebbi üzletünkben tudod majd átvenni. Miután a rendelésed összekészítése megtörtént, értesítünk az átvételről.
Milyen termékeket vásárolhatok az iSTYLE Business+ program keretein belül?
Az Apple legtöbb terméke és kiegészítője részt vesz az iSTYLE Business+ programban, csakúgy, mint az iSTYLE által forgalmazott egyéb termékek és kiegészítők. Előfordulhat azonban, hogy bizonyos tételek kizárásra kerülnek, vagy korlátozott kedvezményekkel rendelkeznek.
Az iSTYLE Business+ kedvezményeim összevonhatóak más kedvezményekkel?
A kedvezmények mem összevonhatóak, minden Business+ kedvezmény a termékek listaárából kerül levonásra. Ha a promóciós ár kedvezőbb számodra, mint a partner szintednek megfelelő ár, úgy mindig a kedvezőbb árat biztosítjuk számodra.
Mi történik ha nem teljesítem a Business+ szintemhez tartozó költési célomat?
A költési célokat 1 éves periódusokban vizsgáljuk, amit a regisztrációd jóváhagyásának napjától számolunk. Amennyiben nem sikerül a költési célodat elérned az adott évben, úgy fiókodat az évfordulón automatikusan lejjebb léptetjük a költésednek megfelelő szintre. Amennyiben sikeresen teljesítetted a költési szintet, úgy fiókod a következő évre is az adott szintben marad, így tovább élvezheted a Business+ fiókod nyújtotta előnyöket. Ha kérdésed van szinteddel vagy a költési céloddal kapcsolatban, fordulj dedikált értékesítési szakértődhöz.