Erősebb. Hatékonyabb. Profibb.

Állítsd össze új Maced a saját igényeid szerint.

Mi az a CTO - Egyedi konfiguráció?

A CTO az angol nyelvű Configure To Order kifejezés rövidítése, amely annyit tesz, hogy egyedi igények szerint kerül legyártásra az eszköz.

Mindannyian mások vagyunk, mások az igényeink és számtalanszor előfordul, hogy szimpatizálunk egy elképzeléssel, termékkel, ötlettel; azonban az nem teljesen elégíti ki igényeinket. Nincs ez másként a számítástechnikai eszközeinkkel sem. Ilyenkor jól jön, ha van lehetőségünk a testreszabásra!

Az Egyedi konfigurációk esetében főként a felhasználás módja a mérvadó szempont.

Processzor

Lehetőséged van erősebb, nagyobb teljesítményű processzort választani a gépedhez, amennyiben erőforrásigényes feladatokat hajtanál végre vele.

Kedvezmények

A processzor vezérel minden, a Mac-et alkotó hardver- és szoftverösszetevő által elvégzett feladatot. Nyilvánvaló, hogy minél erősebb a kiválasztott processzor, annál gyorsabban hajtja végre a kívánt feladatokat. A választás során érdemes figyelembe venni, a hagyományos órajelen túl a processzor generációját (az újabb generációk nagyobb teljesítményt és energiahatékonyságot nyújtanak), a processzor-magok számát (megkönnyítik a párhuzamos feladatok végrehajtását), valamint a beépített extra technológiákat; mint például a Turbo Boost vagy a Hyper-Threading.

Kedvezmények

Memória

Több feladatot végzel egyszerre, és nem szeretnél várni egy alkalmazásra sem?

Bővítheted eszközöd memóriáját!

Szerviz

Amennyiben több memóriát (RAM) választasz, több alkalmazást futtathatsz egyszerre, nagyobb teljesítményt mellett. Az alap memóriakonfiguráció elegendő a napi tevékenységek (e-mail, szövegfeldolgozás, webböngészés) vagy a bonyolultabb feladatok (fotószerkesztés, illusztrációk és prezentációk) számára. Ha nagy projektekkel, professzionális alkalmazásokkal (videó / audió szerkesztés, 3D-modellezés, stb.) dolgozol, az extra memória segít a hatékonyabb, gyorsabb munkavégzésben. Ne feledd! A memória fizikailag nem hozzáférhető a felhasználó számára. Ha úgy gondolod, hogy a jövőben több memóriára lesz szükséged, érdemes meghozni ezt a döntést a megrendeléskor.

Memória

Tárhely

Sok adatot tárolsz, és nem szeretnél hordozható merevlemezeket pakolni a géped mellé?
Válassz nagyobb tárhelyet!

Tárhely

Ez a terület a többi konfigurálható opcióhoz képest egyszerűbb: függetlenül attól, hogy mennyi hellyel rendelkezel, az idővel felhalmozható információ mennyisége általában véges. Általában a nagyobb kapacitású hagyományos merevlemez, valamint a rendkívül gyors és csendes szilárdtest-meghajtó (SSD) között választhatsz - amely előnyösebb, mert nincs mozgó alkatrésze-, vagy egy olyan Fúziós meghajtó között, amely egyesíti az SSD-tárolót a klasszikus merevlemezzel; a sebesség, a kapacitás és az ár-érték arány optimális kombinációjának biztosítása érdekében.

Billentyűzet

Billentyűzet

Programozol? Ajándékba vásárolnál? Nem csak magyar billentyűzettel van lehetőséged Mac-et rendelni, válassz a listából!

Kedvezmények

Maced billentyűzetét a felsorolt nyelvek közül választhatod ki. Eldöntheted, melyik nyelvet részesítse előnyben a macOS a rendszerelemek – köztük az alkalmazások, a menüsor és a párbeszédpanelek – megjelenítéséhez, a szövegolvasáshoz és -íráshoz. A macOS által támogatott nyelvek bármelyikét kiválaszthatod a kezdeti telepítés alkalmával, és később bármikor átállíthatod a Rendszerbeállításokban.

Kedvezmények

Készletről elérhető egyedi konfigurációk

Gyakori kérdések
Milyen fizetési módok közül választhatok?
Az egyedileg konfigurált termékek esetében a vételárat előre fizetéssel van lehetőséged kiegyenlíteni. Választhatsz online bankkártyás fizetést, banki átutalást vagy Apple Payt részletfizetést
Szükséges mindenképpen online megrendelnem a terméket?
Nem, bármelyik üzletünkben a helyszínen is megrendelheted a kiválasztott konfigurációt.
Milyen hosszú szállítási idővel számolhatok?
Mivel az Egyedi konfigurációk személyre szabottan kerülnek legyártásra, szállításuk akár 8-12 hetet is igénybe vehet.
Van lehetőségem elállni a vásárlástól a vételár kiegyenlítése után?
Mivel a gép az egyedi igényeidnek megfelelően kerül legyártásra, ebben az esetben a 14 napos elállási jog nem érvényesíthető!
Igénybe vehetek diákkedvezményt CTO konfiguráció vásárlásakor?
Igen, érvényes felsőoktatási diákigazolvánnyal 6% kedvezményt kaphatsz a termék vételárából. A részletekről itt olvashatsz.