Üdvözlünk a Mac jövőjében.

Új Mac-et vásárolnál, de még nem tudod melyiket? Segítünk a választásban!

Turbo sebesség az Apple M1 chipnek köszönhetően.

Az első kifejezetten Mac-hez tervezett Apple chip. Elképesztő teljesítménye, piacvezető energiahatékonysága és egyedi technológiai megoldásai révén az M1 nem csupán a következő lépés a Mac evolúciójában – hanem annak teljesen új szintje.

CPU

Akár 8 magos CPU.
Legyűri a feladatokat. Kíméli az aksit.

Az Apple M1 rendszer­chip sok más összetevő mellett egyetlen apró lapkán egyesíti a CPU-t, a GPU-t, a Neural Engine-t és az I/O-egységet. Az M1-gyel ezek a technológiák egyetlen rendszerchipbe egyesülnek, ami új szintű integrációt eredményez a nagyobb hatékonyság és elképesztő teljesítmény érdekében.

GPU

Akár 8 magos GPU
Félelmetes erővel alkot elbűvölőt.

Az M1 a világ leggyorsabb integrált GPU-ját rejti, amellyel egy személyi számítógépben találkozhatsz, így az előző generáció grafikai teljesítményének ötszörösére képes.

Gépi tanulás

A gépi tanulás csodája.

A gépi tanulás lehetővé teszi, hogy az alkal­mazások masszív adatmennyiségek alapján modelleket készíthessenek és használhassanak. Így működik például a családtagok azonosítása a képeken, a természetes nyelv elemzése diktálásnál, vagy éppen a nevetés és egyebek felismerése egy hanganyag elemzése során. Ez a rengeteg adat a biztonságod érdekében mind a gépeden kerül feldolgozásra – méghozzá villámgyorsan.

Szárnyaló erő.

Legvékonyabb és legkönnyebb laptopunkat teljesen újjávarázsolta az Apple M1 chip ereje. Akár 3,5-ször gyorsabb CPU-t és akár ötször sebesebb GPU-t rejt. Az eddigi legfejlettebb Neural Engine-nel akár kilencszer gyorsabb gépi tanulásra képes. Csendesen működik, ventilátor nélkül, az aksija pedig hosszabb ideig bírja, mint eddig bármelyik MacBook Airé. Ilyen könnyen még soha nem vihettél magaddal egy ekkora teljesítményt nyújtó laptopot.

Vásárlás >

Akár 18 órás üzemidő. Hat extra órát kapsz töltés nélkül.

Egész napos aksiüzemidő

Csendben tesz csodákat.

Az M1 chip piacvezető energiahatékonyságával a MacBook Air ventilátor nélkül is lenyűgöző teljesítményre képes. A rendszer által termelt hőt egy alumínium hőeloszlató vezeti el, így a laptop a legintenzívebb feladatok futtatásakor is teljesen csendes marad.

Hatékony hőkezelés

Játékban és munkában is odateszi magát.

Akár

5x

gyorsabb grafika

8 magos GPU

Teljesen Pro.

Az Apple M1 chippel a 13 hüvelykes MacBook Pro minden képzeletet felülmúló sebességre és erőre tett szert. Központi processzora akár 2,8‑szoros teljesítményt, grafikus egysége pedig akár ötszörös sebességet nyújt. Legfejlettebb Neural Engine-ünkkel akár tizenegyszer gyorsabb gépi tanulásra képes. Ráadásul akár 20 órás aksiüzemidejével minden Mac közül a legtovább bírja. Legnépszerűbb profi laptopunk teljesen új szintre lépett.

Vásárlás >

Egyesített memória

Flottul vezérel.

Az M1 chip szupergyors egyesített memóriával dolgozik, amely akár 16 GB méretű is lehet. A nagy sávszélességű, alacsony késleltetésű összevont memóriával az alkal­mazások hatékonyan képesek megosztani az adatokat a CPU, a GPU és a Neural Engine között. Így minden gyorsabbá és gördülékenyebbé válik.

Hatékony hőkezelés

Aktív hűtés a szélsebes teljesítményért.

Egész napos aksiüzemidő

Akár 20 órás aksiüzemidő – minden Mac közül a legtovább bírja.

Belevalóbb lett a mini.

Az Apple M1 chip egészen más dimenzióba emeli legsokoldalúbb, mindentudó asztali gépünket. Akár háromszor gyorsabb CPU-t és akár hatszor gyorsabb grafikát kínál. Legfejlettebb Neural Engine-ünkkel pedig akár tizenötször gyorsabb gépi tanulásra képes. Készülj fel a munkára, a játékra és az alkotásra a Mac mini képzeletedet felülmúló sebességével és erejével.

Vásárlás >

Kompakt dizájn

Toronymagasan teljesít. Toronyház nélkül.

Az M1 chipbe integrált technológiák erejével a Mac mini még nála sokkal nagyobb méretű számítógépeket is leköröz. Legyűri az intenzív feladatokat, mégis 60 százalékkal kevesebbet fogyaszt az előző generációnál.

Sokoldalúság.

Könnyedén beilleszkedik. De nem marad észrevétlen.

Kompakt kivitelének, hihetetlen teljesítményének és sokoldalú portjainak köszönhetően a Mac mini meglepően sokféle célra tökéletes. És mostantól, hogy a nem egészen 20×20 centis ház az M1 chip erejét rejti, tényleg bárhol összefuthatsz egy keményen dolgozó Mac minivel.

Színre lép.

Egybeépítve minden, ami a legjobb az Apple‑ben. És teljesen megújult az M1 chipnek köszönhetően. Egyedi megjelenésű, mégis tökéletesen illik a környezetedbe.

Vásárlás >

Kialakítás

11,5 mm vékony. Kész csoda.

4,48 kg tömeg, tökéletesen stabil állvány, villámgyors Thunderbolt portok, mágneses csatlakozó, 4.5K-s True Tone Retina kijelző.

Lehetőséged van megváltoztatni mindent.

Vásárlás >

Mindenre képes.
Mindig tud újat mutatni.

A macOS Big Sur a hatékonyság és szépség új szintjére emeli a világ legfejlettebb asztali operációs rendszerét. A Mac-élmény kiteljesedett. Gyönyörködj a kifinomult, új dizájnban. Élvezd a Safari eddigi legjelentősebb frissítésének előnyeit. Fedezd fel a Térképek és az Üzenetek új funkcióit. És lásd át még jobban az adataid védelmét.

macOS Big Sur

Imádni való új élmény.
Szeretett Macedben.

Páratlan erő. Határtalan kreativitás. Legendásan egyszerű használni. A macOS Big Sur kifinomult, új dizájnja még többet ad mindabból, amiért szereted a Macet.

Vadiúj Safari. Szerelem első kattintásra.


+50%

átlagosan 50%-kal gyorsabban tölti be a gyakran felkeresett webhelyeket, mint a Chrome

Az eddigi legnagyobb alkalmazásgyűjtemény

Az M1-re készített alkalmazások teljesítménye lélegzetelállító. A meglévők programok a Rosetta 2 technológiának köszönhetően továbbra is zökkenőmentesen futnak. Mostantól pedig használhatod kedvenc iPhone és iPad alkalmazásaid közvetlenül a macOS Big Sur-ben. Együtt a kezedben van a valaha volt legnagyobb Mac-alkalmazások gyűjteménye.

Windows-ról váltanál?

A macOS rendszer intuitív és könnyen használható. Ennek köszönhetően a Mac készen áll az azonnali használatra, közvetlenül a kicsomagolás után. Nem kell aggódnod a Windows-ról történő váltás miatt , minden kompatibilis, és a rendszer a kezdetektől fogva készen áll az összes feladatra.

Technikai szaktanácsadás az iSTYLE-nál

Elakadtál valamiben, vagy csak többet szeretnél tudni legújabb Mac gépedről? Hívd ügyfélszolglatunk, írj Facebook-on vagy keresd fel üzleteink egyikét. Kollégáink szívesen segítenek minden kérdésedben.

Egyedi konfigurációjú Mac

Vásárlás >

Word, Excel és Powerpoint. Mac-re is elérhetők.

A megszokott Microsoft irodai csomag elérhető a macOS-en is. Eddigi dokumentumaidat is gördülékenyül szerkesztheted vagy a megszokott módon újakat hozhatsz létre.

Új Mac vásárlása esetén 1 éves Microsoft 365-öt adunk ajándékba!
*Az ajánlat kedvezményes áru Mac modellekre nem érvényes, illetve nem kombinálható oktatási kedvezményünkkel.

Kedvenc alkalmazásaid helye.

Az App Store több mint egy évtizede biztonságos és megbízható helye kedvenc alkalmazásaid letöltéséhez és újak felfedezéséhez.

1.800.000+

alkalmazás világszerte

Személyre szabott finanszírozás

Áruhitel. Otthonról. Kényelmesen.

Saját felhasználásra vagy céged számára szeretnél új eszközt vásárolni? Kedvezményes részletfizetési ajánlataink közt biztosan megtalálod a hozzád legközelebb állót. Akár teljes mértékben online ügyintézéssel, 10 és 60 hónap közötti futamidejű hitelkonstrukciók széles választékával.

Bővebben a részletfizetésről >