Miért Mac?
Szerelem első és minden következő látásra is.
Mert bárhová magaddal viheted.
A Mac könnyű és erőteljes, miközben a legjobb barátod. Nehéz egyedül hagyni otthon. Mindenhová magaddal szeretnéd vinni – egy hátizsákban az egész napod végig kísérheti, a munkádban segítségedre lehet, de a tengerparton is rögtön meg tudod tekinteni az iPhone-nal készített képeid.
Mert az üzemideje verhetetlen.
A 12 órás akkumulátor élettartamának köszönhetően a munkanap végén is alkalmas arra, hogy híreket olvass és kapcsolatba lépj távoli családtagjaiddal vagy barátaiddal.
Mert már van iPhone.
Az Airplay, Airdrop és iCloud szolgáltatásokkal bármilyen mobil eszközzel könnyedén szinkronizálhatod a tartalmaidat. Ha már használsz iPhone-t, feltétlenül szükséged van egy Mac-re. Az iPhone kommunikál vele. Biztosak vagyunk benne, hogy teljes mértékben ki fogod használni az összes lehetőséget, ami megreformálja a digitális tartalmaid tárolását és kezelését.
Mert már a designja is prémium.
Az Apple termékeit sokan csak túlárazott divattermékeknek tartják, pedig a tökéletes dizájn az Apple esetében közel sem áll meg a külcsínnél, a Mac-ek a billentyűzettől kezdve a Touchpaden keresztül az összeszerelés minőségéig mindenben a prémiumkategóriát képviselik.
És nem csak ez. Íme néhány más ok, amiért a Mac:
Mert szórakoztató a használata.
Mert egész nap használhatja.
Mert biztonságos a beépített védelmi mechanizmusok miatt.