Megannyi ok, amiért
megéri Mac-re váltani.

Könnyű megtanulni a használatát, lenyűgöző az ereje, az aksija pedig hihetetlenül hosszú ideig bírja.
Úgy terveztük meg, hogy a munka, a játék és az alkotás is minden képzeletedet felülmúlja rajta.
Előre telepakoltuk appokkal – neked csak ki kell csomagolnod, és máris készen áll.

Vigyázz, kész, Mac.

A Macet a legelején sem bonyolult beállítani. Csak jelentkezz be az iCloud-fiókoddal, és az iPhone‑odról vagy iPadedről származó információk auto­ma­ti­ku­san megjelennek rajta. A Költöztető asszisztenssel egy pillanat alatt áthozhatod a beállításaidat, a felhasználói fiókjaidat és egyéb adataidat. Ha pedig kérdésed van, vagy segítséget szeretnél kérni, az Apple-támogatás chaten, telefonon és az üzletekben is elérhető.

Költöztető asszisztens

Beállításaidat, felhasználói fiókjaidat és egyéb adataidat pár kattintással áthozhatod a régi Macedről vagy PC‑dről.

iCloud

Az iClouddal egyszerűen használatba veheted az új Maced. Csak jelentkezz be, és máris hozzáférhetsz a fotóidhoz, videóidhoz, dokumentumaidhoz, jegyzeteidhez, kontaktjaidhoz és egyebekhez.

iCloud-kulcskarika

Többé nem kell aggódnod az elfelejtett jelszavak miatt. Az iCloud-kulcskarika és az Automatikus kitöltés segítségével gyorsan bejelentkezhetsz a fiókjaidba, nem szükséges megjegyezned vagy keresgélned a jelszavakat.

14 és 16 hüvelykes MacBook Pro

Az M2 Pro és az M2 Max szuper­képességeivel.

A profi felhasználók számára tervezett Apple chipek új generációja a villámgyors M2 Próval és a rendkívüli M2 Maxszal kezdődik. Mindkettő bivalyerős és hatékony, kiemelkedő teljesítménnyel.


Az M2 Pro új szintre emeli a professzionális teljesítményt. Több mint 40 milliárd tranzisztorával – ami 20 százalékkal több, mint az M1 Próban, és kétszer annyi, mint az M2-ben – az M2 Pro chip még gyorsabban és még nagyobb hatékonysággal segít feladataid elvégzésében. Az M2-nél kétszer nagyobb memória-sávszélességével pedig több profi app egyidejű futtatását is hihetetlenül simán oldja meg.


Az M2 Max új távlatokat nyit. Akár 96 GB egyesített memóriájával az M2 Max túllép a laptopok grafikus memóriájának határain. Egészen elképesztő mennyiségű, 67 milliárd tranzisztort tartalmaz – 10 milliárddal többet, mint az M1 Max, és több mint háromszor annyit, mint az M2. Kétszer akkora a memória-sávszélessége, mint az M2 Prónak, és négyszer akkora, mint az M2‑nek.

Környezetvédelem

Elkötelezettek vagyunk a környezetre gyakorolt hatásunk csökkentése mellett, ezért minden termékünket és csomagolásunkat igyekszünk újrahasznosított vagy újrahasznosítható anyagokból készíteni.

Rögzítésjelző

A Vezérlőközpontból megtudhatod, hogy melyik app fér hozzá a mikrofonodhoz, és amikor ez történik, egy új jelzés figyelmeztet rá a kijelzőn.

Beépített appok

A Macre az irodai és kreatív munkához szükséges appok egész tárházát telepítettük előre. Amint bekapcsolod, elérheted a barátaidat, dolgozhatsz a projektjeiden, vagy vásárolhatsz az interneten.

Ökoszisztéma

Gördülékeny együttműködés minden Apple eszközöddel.

A Mac tökéletes társa az összes többi Apple eszközödnek. Olvass el egy üzenetet az Apple Watchodon, és válaszolj rá a Macről. Vágj bele egy prezibe a Macen, és próbáld el útközben az iPhone-odon. Oldd fel a Maced az Apple Watchodról. Vagy ossz meg akár egy egész fotóalbumot a barátaiddal a szoba másik végéből.

iSTYLE támogatás

Ha segítségre van szükséged a Maceddel kapcsolatban, Apple-szakértőink állnak rendelkezésedre. Ismerd meg Mac Comfort szolgáltatásunkat! (https://istyle.hu/mac-comfort)

macOS Monterey

Nagy teljesítmény jó társaságban.

Tartsd a kapcsolatot, alkoss, és ossz meg tartalmakat könnyebben, mint valaha. Új, izgalmas FaceTime-frissítések érkeznek. Felfedezheted az áttervezett Safarit. Az Univerzális vezérlő és a Parancsok révén új munka­módszereket ismerhetsz meg és találhatsz ki. A Fókusz funkció segítségével pedig mindig az adott pillanatra összpontosíthatsz. És mindez csak a kezdet.

Ami privát, maradjon is pri•••.

Az Apple chipek és a macOS Monterey minden más személyi számítógépnél fejlettebb biztonsági funkciókkal ruházzák fel a Macet. A Mac beépített védelmi mechanizmusokat biztosít a kártékony szoftverek és a vírusok ellen, és segítségével te döntheted el, mit és hogyan osztasz meg. A FileVaulttal pedig az egész rendszer titkosítható a fokozott biztonságért. Bármire használod, a Mac ügyel rá, hogy privát adataid azok is maradjanak.

Adatvédelmi információk az App Store-ban

Az App Store a legjobb hely, ha biztonságos és megbízható alkalmazásokat keresel. A világos adatvédelmi információk segítségével pedig azt is figyelembe veheted a választásnál, hogy melyik app hogyan használja fel az adataidat.

Touch ID

Oldd fel a géped, adj meg jelszavakat, fizess az Apple Payjel vagy tölts le appokat egyetlen érintéssel.

Vigyázz, kész, Mac.

A Macet a legelején sem bonyolult beállítani. Csak jelentkezz be az iCloud-fiókoddal, és az iPhone-odról vagy iPadedről származó információk automatikusan megjelennek rajta. A Költöztető asszisztenssel egy pillanat alatt áthozhatod.

Apple Pay

Minden Apple Payes vásárlás eszközspecifikus számot és egyedi tranzakciós kódot használ, így a fizetési adataid sosem kerülnek tárolásra vagy megosztásra.

Minden fotó, videó, és hangjegyzet amit megosztasz biztonságban lesz.

Biztonságos kommunikáció

Minden eszközödön végpontok közötti titkosítás védi az iMessage- és FaceTime-beszélgetéseket, elrejtve őket a kíváncsi szemek elől.

Intelligens követésmegelőzés

A Safari automatikusan megvédi a személyes adataidat böngészés közben, és intelligens követésmegelőzéssel gondoskodik róla, hogy a hirdetők ne követhessenek szabadon a neten.

A Mac többet tud, hogy többre lehess képes.

A Mac gyors, sokoldalú, és minden megvan benne, hogy új szintre emelhesd a munkafolyamataidat. Produktivitás és kreativitás felsőfokon - bármi is az elképzelésed, találsz hozzá egy appot. Akár a Microsoft 365 vagy az Adobe Creative Cloud alkalmazásait is gond nélkül használhatod rajta. A Mac mindenkinek minden teendőjére szállítja a megoldást.

M2 chip

Az M2 chipbe a valaha készített leggyorsabb processzorunkat építettük be. Számítási teljesítményének köszönhetően olyan kivételesen intenzív feladatokkal is elbír, mint a profi szintű szerkesztés és az akcióval teli játékok futtatása.

macOS

Minden Mac középpontjában a macOS áll - egy erőteljes, elegáns és intuitív operációs rendszer, amelyet kifejezetten az Apple chipekhez terveztek. Ez a legerősebb szoftverünk a valaha volt legfejlettebb hardveren.

Munka

A Mac segítségével a legjobbat hozhatod ki magadból. Kedvenc alkalmazásaid zökkenőmentesen futnak - és még a Microsoft 365 is pontosan úgy működik, ahogy kellene.

App Store

Használj az M2 chiphez kifejlesztett, hatékony appokat a meglévő alkalmazásaid mellett, melyek a Rosetta 2 jóvoltából továbbra is működnek. Sőt, a macOS Monterey rendszerrel mostantól kedvenc iPhone- és iPad-appjaidat is futtathatod a számítógépeden.

Akár 21 óra aksiüzemidő.

Akkumulátor-üzemidő

Az Apple chipek és a macOS Monterey jóvoltából a laptopok akár 21 órán át bírják egyetlen feltöltéssel.

Könnyű kezelni, nehéz nem szeretni.

A Macen egyszerű megbirkózni bármilyen feladattal, rendben tartani a dolgaidat, és megtalálni, amire szükséged van. Áttekinthető, letisztult felületén minden adja magát - főleg, ha iPhone-od is van. Játszi könnyedséggel kezelheted az ablakok sokaságát és igazodhatsz el a fájljaid között. Minden vezérlőhöz gyorsan hozzáférsz, pont amikor szükséged van rájuk - a Macen egyszerűbb navigálni, mint valaha.

Spotlight

A Spotlighttal egy pillanat alatt megtalálod a Macen az alkalmazásaidat, dokumentumaidat, fájljaidat és minden mást.

Mission Control

Az összes megnyitott ablakot egyetlen rétegbe rendezve láthatod, így könnyű megtalálni, amelyikre épp szükséged van.

Vezérlőközpont

A kedvenc menüsorelemeid egy helyen - hogy azonnal hozzáférhess a leggyakrabban használt vezérlőkhöz.

Értesítési központ

A rendszer minden értesítést és widgetet egy kifejezetten erre fenntartott oszlopban gyűjt össze, hogy mindig kéznél legyen a szükséges információ.

Gördülékeny együttműködés minden Apple eszközöddel.

A Mac tökéletes társa az összes többi Apple eszközödnek. Olvass el egy üzenetet az Apple Watchodon, és válaszolj rá a Macről. Vágj bele egy prezibe a Macen, és próbáld el útközben az iPhone-odon. Oldd fel a Maced az Apple Watchodról. Vagy ossz meg akár egy egész fotóalbumot a barátaiddal a szoba másik végéből.

Univerzális vezérlő

Ugyanazzal a billentyűzettel, egérrel vagy érintőpaddal dolgozhatsz a Macen és az iPaden is - vagy akár egyszerre több Macen vagy iPaden. Csak helyezd egymás mellé az eszközöket – semmilyen beállításra nincs szükség. Simán átviheted a kurzort egyik kijelzőről a másikra, a Mac billentyűzetével gépelhetsz az iPaden, és akár át is húzhatsz tartalmakat két Mac között.

Handoff

A Handoff-fal a Macen elkezdett munkát egy közelben lévő eszközön is folytathatod - onnan, ahol abbahagytad.

Szöveges üzenetek és telefonhívások

A Mac úgy működik, mint az iPhone. Nagy képernyőről válaszolhatsz az üzenetekre vagy fogadhatod a telefonhívásokat anélkül, hogy váltogatnod kellene az eszközök között.

AirDrop

Ossz meg könnyedén fotókat, dokumentumokat és egyebeket más közelben lévő Apple eszközökkel.

Sidecar

A Sidecar kiterjeszti, illetve tükrözi a Mac íróasztalát, így második kijelzőként használhatja az iPadet.

Univerzális vágólap

Másolj ki szövegrészleteket, képeket, fotókat vagy videókat az egyik Apple eszközön, és illeszd be őket egy másikon.

Váltanál?
Egyszerű lesz.

A macOS rendszer intuitív és könnyen használható. Ennek köszönhetően a Mac készen áll az azonnali használatra, közvetlenül a kicsomagolás után. Nem kell aggódnod a más rendszerről történő váltás miatt , minden kompatibilis, és a rendszer a kezdetektől fogva készen áll az összes feladatra.

MS Office

Word, Excel, Powerpoint és egyéb alkalmazások az Office csomagból. Pontosan úgy fog működni, ahogy várnád.

Fájlok a Macen

DOC, XLS, CSV, PDF, JPG, PNG és még sok más. A Mac könnyedén megnyitja a fájlokat.

Mac és a felhő

Hibátlanul működik a Dropbox, Onedrive, Google Drive és más felhőalkalmazás.

Perifériák

A Mac kompatibilis a legtöbb monitorral, nyomtatóval, egérrel, külső meghajtóval és egyéb perifériával.

Oktatási kedvezmények

Speciális kedvezmények oktatóknak és egyetemi hallgatóknak.

Részletek >

Alacsony havidíjak

Vásárolj akár 36 hónapra részletfizetéssel!

Részletek >

Készülékbeszámítás

Cseréld be régi készüléked és vidd haza az újat; kedvezőbb áron!

Részletek >

Mindenkinek van egy kiegészítőnk.

Az Apple-kiegészítők és más gyártók tartozékainak széles kínálatából mindent megtalálsz, amire szükséged van ahhoz, hogy a maximumot hozhasd ki a Mac-ből.

Billentyűzet

Részletek >

Védelem és hordozhatóság

Részletek >

További kiegészítőink

Részletek >

Még több ok, amiért
imádni fogod a Macet.

Az Apple és az oktatás

A diákok és szüleik, valamint az intézmények oktatói és egyéb dolgozói egyaránt kedvezményes, oktatási áron vásárolhatnak Apple termékeket.

Részletek >

Mac az üzleti élethez

Regisztrálj üzleti felhasználóként, és takaríts meg a céges használatra vásárolt Apple termékek árából.

Részletek >

Kisegítő lehetőségek

A Mac alkalmazkodik a te munkavégzési módszeredhez - nem pedig fordítva. Felolvastathatsz vele egy hosszú dokumentumot, fontos fájlokat kereshetsz meg rajta hangvezérléssel, és még annyi minden másra is használhatod.

Környezetvédelem

Elkötelezettek vagyunk a környezetre gyakorolt hatásunk csökkentése mellett, ezért minden termékünket és csomagolásunkat igyekszünk újrahasznosított vagy újrahasznosítható anyagokból készíteni.

Szülői felügyelet

A Képernyőidő segítségével megismerheted gyerekeid eszközhasználati szokásait, és korlátozhatod, hogy mit és mennyi ideig érhetnek el.

Családi megosztás

Hozz létre minden családtagnak egy Apple ID-t, és oszd meg velük a hozzáférésed az Apple TV+-hoz, az Apple Arcade-hez, az iCloud-tárhelyedhez, a fotóalbumaidhoz, illetve a Maceden és más Apple eszközeiden megtalálható egyéb szolgáltatásokhoz és tartalmakhoz.

Melyik Mac illik hozzád?

MacBook-ok összehasonlítása > Asztali modellek összehasonlítása >

MacBook Air

A legvékonyabb és legkönnyebb Mac.

Vásárlás >

MacBook Pro

Még nagyobb teljesítmény. Elvitelre.

Vásárlás >

MacBook Pro

Brutál Pro.

Vásárlás >