Oclean – X Pro szónikus elektromos okos fogkefe - Navy Blue

SKU
OCL551068
 

Készletinformáció

Promóciós

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

ÚTTÖRŐ LCD ÉRINTŐ KIJELZŐ DIZÁJN: 

Globálisan innovatív 0.96” érintőképernyő az egyszerű és intuitív használathoz. Egyszerűen állítsd be a módot, az intenzitás szintjét és az időzónát pár húzással a kijelzőn. Figyeld meg a fogmosásod minőségét és kapj azonnali visszajelzést a kijelzőn közvetlenül fogmosás után. Ez az első olyan okos elektromos fogkefe, amely minden információt tényleg közvetlenül a kezedbe ad.

ALAPOS TISZTÍTÁS: 

az új generációs Maglev kefementes motor által hajtva, az Oclean X Pro 84.000 mozdulatot szolgáltat percenként és maximálisan 220gf.cm nyomatékot, ezért fejlettebb, mint más, általános elektromos fogkefék. Erőteljes és alapos orális tisztítás élmény!

TOVÁBBFEJLESZTETT HOLTTÉR ÉRZÉKELÉS: 

ez az intelligens fogkefe beépített giroszkóppal rendelkezik, amely képes érzékelni a mozgást, a szöget és a nyomást. Azonnal létrehozza a fogmosási jelentéseket, beleértve a fogmosási pontszámot, a fogmosási időt, és ami a legfontosabb, a holttér-emlékeztetőt, amelyet tovább fejlesztettek, így már 8 területre osztja a szájüreget.

32 INTENZITÁS MINDEN TISZTÍTÁSI MÓDHOZ: 

3 nagyteljesítményű fogmosási móddal, tisztító fehérítő masszázzsal és 32 intenzitással ez az intelligens fogkefe kielégíti a különböző tisztítási igényeket. Emellett az Oclean alkalmazás további 14 testre szabott sémát kínál, amelyekből választani lehet. Függetlenül a fogaid és az ínyed állapotától, megtalálhatod az Oclean X Pro megfelelő tisztítási módját.

SZUPERHOSSZÚ, 30 NAPOS AKKMULÁTOR ÜZEMIDŐ: 

egy teljes, 2 órás feltöltéssel kb. 30 napos üzemidő érhető el, ez a töltési technológia más fogkeféken nem elérhető. 2-az-1-ben mágneses USB töltő bázis és tartó, amely segít az egyszerű használatban és a helytakarékos tárolásban. Kiváló választás otthoni vagy utazás közbeni használatra.

Új generációs szónikus okos fogkefe

Továbbfejlesztett mágneses kefementes motor, amely másként tisztít

Okos vakfolt érzékelés

A miniatűr, beépített, 6 tengelyes giroszkóp érzékeli a kefe mozgását és azonnali riportot generál a fogmosási technikáról.

Formatervezett 2-az-1-ben töltő és tartó

Felrögzítheted a falra, csempére vagy a tükörre, majd a fogkefe mágnesesen kapcsolódik a tartóhoz. Egy teljes töltéssel akár 30 napos üzemidő is elérhető. A tartót levéve és az USB töltő kábelt csatlakoztatva feltöltheted a fogkefét (USB töltő fej nem tartozék). A teljes töltési idő kb. 2 óra.

Az első elektromos fogkefe, amely minden információt a tenyeredbe ad, amelyre szükséged lehet

Fogmosás riport áttekintés, akkumulátor töltöttségi szint, fogmosási beállítások, stb.

Tulajdonságok

Gyártó
Oclean
EAN
6970810551068
Szín
kék
HomeKit kompatibilitás
Nem

Product declaration