Plegium – Okos segélyhívó gomb - fehér

SKU
PL-SEB-WH
 

Készletinformáció

Promóciós
Standard

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

Ingyenes segélyüzenetek vagy hívások

Ha már aktiválnod kell segélyhívó gombodat, akkor valószínűleg azonnal kell a segítség. Ebben segít a Plegium Okos segélyhívója valamint a hozzá kifejlesztett alkalmazás. Az alkalmazásban megtudsz adni akár 5 személyt, aki vészhelyzetben értesítendő és a gomb menyomása után Ők azonnal kapnak egy értesítést, amiben láthatják a GPS helyzetedet. Az értesítésen felül egy telefonhívás is felhívja a figyelmüket arról, hogy veszélyben vagy. Minden automatikusan, azonnal történik, hogy a megadott személyek azonnal tudjanak Neked segítséget hívni, vagy nyújtani.

Gyors és egyszerű beüzemelés

Az eszköz beállítása mindössze néhány percet igényel. Kezd az alkalmazás letöltésével, majd írd be a termék hátulján található négyjegyű kódot Ezután állítsd be az értesítendő személyeket, és kész is vagy! A Plegium alkalmazás iOS és Android eszközökre is elérhető, az segély üzenetekhez és hívásokhoz hasonlóan ez is teljesen igyenes.

Csendes és diszkrét

A készüléket az aktiváláshoz csak két másodpercig kell nyomva tartanod. Praktikus, mégis könnyen kezelhető akár kisgyerekek és idősek számára egyaránt. A gomb teljesen néma, nem ad ki hangot miközben személyes riasztást adsz ki.

Mindig kéznél van

Egy egyszerű kulcstartó klipsz segítségével könnyedén a nadrágodra, övedre, táskádra, vagy kulcsaidra rögzítheted, így mindig kéznél van, ha szükséged lenne rá. Mindössze 2,5 cm átmérőjű, nagyjából akkora mint egy fém pénzérme, ráadásul kíválló minőségű akkumulátorának az élettartalma közel 4 évig kibírja.

Havi előfizetés a felügyeleti szolgáltatás

A Plegium a termék megvásárlásával ingyenes egy havi előfizetést is biztosít professzionális felügyeleti szolgáltatására. Hogyan működik? A gomb megnyomása után az alkalmazás azonnal csatlakozik ehhez a felügyeleti szolgáltatáshoz a vészhelyzeti kapcsolataid mellett. Ez figyelmezteti az segélyhívó szolgálatot a helyzetedre és tartózkodási helyedre. Így még gyorsabban megkapod a szükséges segítséget. Ha elégedett vagy a szolgáltatással, lehetőség van havi vagy éves előfizetés vásárlására, amit később bármikor le is mondhatsz.

Tulajdonságok

Gyártó
Plegium
Szín
fehér
HomeKit kompatibilitás
Nem

Product declaration