Plegium – Rögzíthető okos segélyhívó gomb - fehér

SKU
PL-SEBW-WH
 

Készletinformáció

Promóciós

Részletek:

Futamidő:

hónap

Vásárlás összege:

Ft

Válassz futamidőt:

Önrész összege Ft

A kiválasztott konstrukció az egyéni kalkuláció alapján

Összesen fizetendő:

Ft

Havi törlesztőrészlet:

Ft

THM:

0%

Kezelési költség:

0 Ft

Minimum Down Payment: Error

Részletek

Ingyenes segélyüzenetek vagy hívások

Ha már aktiválnod kell segélyhívó gombodat, akkor valószínűleg azonnal kell a segítség. Ebben segít a Plegium Okos segélyhívója valamint a hozzá kifejlesztett alkalmazás. Az alkalmazásban megtudsz adni akár 5 személyt, aki vészhelyzetben értesítendő és a gomb menyomása után Ők azonnal kapnak egy értesítést, amiben láthatják a GPS helyzetedet. Az értesítésen felül egy telefonhívás is felhívja a figyelmüket arról, hogy veszélyben vagy. Minden automatikusan, azonnal történik, hogy a megadott személyek azonnal tudjanak Neked segítséget hívni, vagy nyújtani.

Gyors és egyszerű beüzemelés

Az eszköz beállítása mindössze néhány percet igényel. Kezd az alkalmazás letöltésével, majd írd be a termék hátulján található négyjegyű kódot Ezután állítsd be az értesítendő személyeket, és kész is vagy! A Plegium alkalmazás iOS és Android eszközökre is elérhető, az segély üzenetekhez és hívásokhoz hasonlóan ez is teljesen igyenes.

Csendes és diszkrét

A készüléket az aktiváláshoz csak két másodpercig kell nyomva tartanod. Praktikus, mégis könnyen kezelhető akár kisgyerekek és idősek számára egyaránt. A gomb teljesen néma, nem ad ki hangot miközben személyes riasztást adsz ki.

Mindig kéznél van

Szabadalmaztatott szorító mechanizmusának köszönhetően könnyedén rögzítheted bármilyen típusú szövethez. Ha épp nincs rá szükséged, vagy csak a helyzetét akarod megváltoztatni azt is könnyedén megteheted, nem fogja károsítani a szövetet. Mindössze 2,5 cm átmérőjű, nagyjából akkora mint egy fém pénzérme, ráadásul kíválló minőségű akkumulátorának az élettartalma közel 4 évig kibírja.

Havi előfizetés a felügyeleti szolgáltatás

A Plegium a termék megvásárlásával ingyenes egy havi előfizetést is biztosít professzionális felügyeleti szolgáltatására. Hogyan működik? A gomb megnyomása után az alkalmazás azonnal csatlakozik ehhez a felügyeleti szolgáltatáshoz a vészhelyzeti kapcsolataid mellett. Ez figyelmezteti az segélyhívó szolgálatot a helyzetedre és tartózkodási helyedre. Így még gyorsabban megkapod a szükséges segítséget. Ha elégedett vagy a szolgáltatással, lehetőség van havi vagy éves előfizetés vásárlására, amit később bármikor le is mondhatsz.

Tulajdonságok

Gyártó
Plegium
EAN
7350094783253

Product declaration