Vásárlási tájékoztató

 1. A vásárlás megkezdése előtt Önnek el kell döntenie, hogy regisztrál-e az iStyle Hungary Kft. webáruházában, vagy regisztráció nélkül kíván vásárolni. Amennyiben Ön előreláthatólag gyakran látogat majd vissza a webáruházba, célszerű regisztrálnia, mert így nem kell minden egyes alkalommal megadnia személyes adatait, szállítási címét. Amennyiben regisztrál első alkalommal történő vásárláshoz, úgy a bejelentkezéshez előbb a REGISZTRÁCIÓ menüpontban megadottak szerint kell eljárnia. A későbbi vásárláshoz a regisztráció során megadott felhasználónévvel és jelszóval kell bejelentkeznie a BEJELENTKEZÉS menüpontban.
 2. A webáruházban az egyes termékek termékcsoportokba rendezve találhatók.
 3. Az Önt érdeklő termékcsoportot a megfelelő ikonra vagy linkre kattintva választhatja ki.
 4. A termékcsoportból megrendelni kívánt terméket a termék ikonjára vagy linkjére kattintva választhatja ki.
 5. Egyes termékek esetében ezt követően lehetősége van a kiválasztott termék testre szabására.
 6. A terméket a KOSÁRBA RAK gomb megnyomásával helyezheti vásárlói kosarába.
 7. Vásárlói kosara tartalmát a KOSÁR MEGTEKINTÉSE gomb megnyomását követően tekintheti át. A kosár feltünteti az Ön által kiválasztott termékeket a megrendelni kívánt termékek darabszámát valamint nettó és bruttó vételárát. A kosár megtekintésekor a megfelelő gomb kattintásával lehetősége van arra, hogy:
  • egyes termékeket eltávolítson a kosarából,
  • módosítsa a megrendelni kívánt termékek darabszámát, illetve hogy
  • kiürítse a kosár tartalmát.
  Természetesen Önnek arra is lehetősége van, hogy vásárlását folytassa.
 8. Amennyiben kiválasztotta a megrendelni kívánt termékeket, kattintson a TOVÁBB A PÉNZTÁRHOZ gombra. Amennyiben Ön a bejelentkezéskor nem regisztrált, úgy a megrendeléshez és a teljesítéshez szükséges adatait ezt követően kell megadnia.
 9. Kérjük válassza ki a kívánt fizetési módot és ellenőrizze szállítási címét, melyet az Ön által a regisztráció során megadottak szerint tartunk nyilván.
 10. Amennyiben megrendelésével kapcsolatban bármilyen megjegyzése van, írja meg nekünk.
 11. Amennyiben a megrendelése elkészült, kattintson a TEKINTSD ÁT MEGRENDELÉSED gombra, ezt követően megtekintheti az elküldésre kész megrendelést.
 12. Ekkor Önnek még mindig lehetősége van arra, hogy a RENDELÉS MÓDOSÍTÁSA gombra kattintva módosítsa:
  • az adatbeviteli hibákat (pl. a szállítási és számlázási címmel kapcsolatban)
  • a kívánt fizetési és szállítási módot, valamint
  • a megrendelés (vásárlói kosár) tartalmát.
  Amennyiben megrendelését véglegesíteni szeretné, úgy kattintson a RENDELÉS ELKÜLDÉSE gombra.
 13. A megrendelés elküldése után a rendszer e-mailben automatikusan visszaigazolja az Ön megrendelését. Ha 48 órán belül nem érkezik meg a visszaigazolás az Ön által megadott email-címre, akkor Ön mentesül az ajánlati kötöttség alól. A megrendelés leadását követően megkezdjük a megrendelésben megjelölt termékek begyűjtését a központi raktárkészletből. Amennyiben a megrendelt termék a központi raktárkészletéből hiányzik, erről a megrendelést követő 48 órán belül megküldött emailben tájékoztatjuk Önt, ebben az esetben Önnek lehetősége van megrendelését módosítani.
 14. Önnek lehetősége van az elküldött megrendelés módosítására illetve visszavonására akkor is, ha ez nem a megrendelt termék hiányával függ össze. Ebben az esetben a megrendelés módosítására illetve visszavonására legkésőbb a rendelés leadása után 24 órán belül van lehetőség. A megrendelés módosítása a kiszállítás időpontját módosíthatja.