Watch

Most 0% THM*
Vásárolj most bármilyen terméket részletre, 20 hónapos futamidővel.


További tudnivalókért kattints ide.
50 000 Ft feletti vásárlás esetén.

Apple Watch Kiegészítők

Kapcsolódó termékek

Tudnivalók az akcióról
+Meddig vásárolhatok az akció keretein belül kedvezményes részletfizetéssel?
Az akció 2018. október 15. napjától visszavonásig, vagy a készlet erejéig érvényes az üzletek és webáruház által megjelölt termékekre. A 0% THM akció más promócióval nem összevonható (pl.: MOL dolgozói kedvezmény)!
+Hol vásárolhatok kedvezményes részletfizetéssel?
A kedvezményes részletfizetést bármely iSTYLE üzletben és a webshopon keresztül is igénybe veheted. Az üzletekben történő hiteligényléshez a szükséges dokumentumokat vidd magaddal és kollégáink segítenek a hitelügyintézésben. Webshopon keresztül történő rendeléskor kétféle szállítási mód közül választhatsz: személyes átvétel és ingyen házhozszállítás. Mind a kettő esetben a fizetési módnál válaszd ki a Cetelem online áruhitelt, ezt követően átirányítunk a Cetelem oldalára, ahol a szükséges adatok kitöltése után létrejön a hitelbírálat. Személyes átvétel esetén – pozitív hitelbírálatot követően-, kérünk várd meg az értesítést, hogy a termék az általad kiválasztott üzletben van. Ezt követően a szerződés és a szükséges dokumentumok kíséretében kérünk fáradj be az üzletbe, kollégáink ellenőrzik a dokumentumokat és átadják a terméket. Ingyen házhozszállítás esetén – pozitív hitelbírálatot követően - kérünk postázd be hozzánk a szerződést és a szükséges dokumentumokat. Az ellenőrzést követően fogjuk átadni a terméket a futárszolgálatnak.
+Érdemes biztosítást (extra védelmet) kötnöm készülékeimre?
Igen. Biztos, ami biztosítás. Termékoldalon a legördülő menüben válaszd ki azt a biztosítási csomagot, amire leginkább szükséged van.
+Kik adhatnak be áruhitel-igénylést?
Áruhitel-igénylést mindazon 18. életévüket betöltött, természetes személyek adhatnak be, akik megfelelnek az alábbi követelményeknek:
• Magyarországon levő állandó lakcím
• igazolt, rendszeres jövedelem
• tartózkodási címen, vezetékes telefonon vagy előfizetéses mobiltelefonon való közvetlen elérhetőség
• munkavállalók esetén munkahely, vagy munkavégzés helyén, telefonon való közvetlen elérhetőség
• aktív állományú munkaviszonyában nem áll próbaidő vagy felmondás alatt
+Milyen dokumentumok szükségesek a áruhitel-igényléshez?
Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok:
Magyar hatóság által kiállított
• érvényes állandó személyi igazolvány, vagy
• érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, vagy
• érvényes új típusú, kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy
• érvényes útlevél és lakcímkártya.

Egyéb dokumentum:
Érvényes adóigazolvány

Személyazonosságot és lakcímet igazoló okmányok:
Magyar hatóság által kiállított
• érvényes állandó személyi igazolvány, vagy
• érvényes személyazonosító igazolvány és lakcímkártya, vagy
• érvényes új típusú, kártya formátumú vezetői engedély és lakcímkártya, vagy
• érvényes útlevél és lakcímkártya.

Lakcímet igazoló egyéb okmányok:
Két hónapnál nem régebbi, a hitelkérelemben megjelölt tartózkodási hely címére szóló bankszámlakivonat, vagy telefonszámla, illetve ezek hiányában gáz-, villany-, víz-, kábeltelevízió-, táv-hő-, közös költség-, vagy vezetékes internetszámla (a szolgáltató által kiállított eredeti számla másolata)

Jövedelmet igazoló okmányok:
Ha Ön munkavállaló:
• 30 napnál nem régebbi, ugyanazon munkáltatónál eltöltött min. 3 hónapja fennálló, határozatlan idejű vagy legalább a futamidővel megegyező határozott idejű munkaviszonyról szóló munkáltatói igazolás. (a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványa, vagy a Magyar Cetelem Zrt. formanyomtatványán szereplő adatokat tartalmazó egyéb munkáltatói igazolás)
Ha Ön vállalkozó:
• Vállalkozók- gazdasági társaság tulajdonosa, nem alkalmazotti jogviszonyban álló vezetője, egyéni vállalkozó és családi vállalkozás alkalmazottja- esetében az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás.
Ha Ön őstermelő:
• Őstermelők esetében az adóhatóságtól származó jövedelemigazolás.
Ha Ön nyugdíjas:
• Utolsó nyugdíjszelvény, vagy azon fizetési számla (bankszámla) két hónapnál nem régebbi kivonata, amely a hiteligénylő nyugdíját jogcímében és összegszerűségében is megállapítható módon tartalmazza, és amely az ügyfél saját nevére vagy az ügyfél házastársával közös névre szól, nyugdíj törzslap, vagy tárgy évi év eleji összesítő a nyugdíj összegéről. Rokkantsági vagy rehabilitációs ellátás esetén, a rokkantsági, ill, rehabilitációs ellátás megállapításáról szóló határozat, amely legalább az igényelt futamidővel megegyező időre szóló ellátás megállapítását tartalmazza.

A fent felsoroltakon kívül a Bank további dokumentumok becsatolását is kérheti.
+Mit érdemes figyelembe vennem áruhitel-igényléskor?
Kérjük, hitelfelvételi döntés előtt mérlegeljék vagyoni-jövedelmi helyzetüket és fontolják meg háztartásuk teherviselő képességét, valamint tájékozódjanak a különböző hiteltermékekről és azok feltételeiről. Segítő információkat, összehasonlító alkalmazásokat az MNB fogyasztóvédelmi honlapján találnak: http://www.mnb.hu/fogyasztovedelem/dontenem-kell/hitel-lizing.
+További tudnivalók
Az iSTYLE Hungary Kft. a Magyar Cetelem Zrt. (Bank) hitelközvetítője, a Bank a hitelbírálathoz szükséges dokumentumok meghatározásának, a hitelbírálatnak a jogát fenntartja, valamint az ajánlati kötöttségét kizárja. További részletek az áruhitel pultnál, az általános szerződési feltételekben és a vonatkozó hirdetményekben. https://www.cetelem.hu/segedlet/dokumentumok